Presentació

Què és això?

Des del curs 2007-2008 diferents grups de professors i professores de Filosofia de les comarques gironines hem estat organitzant activitats acadèmiques per a la divulgació de l'estudi, la reflexió i l'excel·lència en l'àmbit filosòfic entre els estudiants de Batxillerat i dels darrers cursos de  l'ESO.

Generalment treballem en equips - de diferents Instituts -, sota l'empara de "Grup de treball" dels cursos de formació del PFZ de cada CRP de zona del Departament d'Ensenyament (http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis_territorials/girona/serveis_educatius/). Des de l'any 2017 comptem amb el suport de l' "Associació Filosofia, ara", fundada per 8 docents l'1 de juliol de 2017, amb origen a Girona - tot i que d'abast català - que promou - entre elatres iniciatives - la revista de divulgació filosòfica "Filosofia, ara!".

Aquí a sota podeu accedir lliurament a algunes de les activitats, amb les seves pròpies eines de treball i continguts. Per a anar directament a les diferents categories d'aquest Moodle podeu punxar els enllaços que més us interessin:

Per a més informació us podeu adreçar a filogirona@gmail.com, o a l'Associació Filosofia, ara" (info@filoara.cat)

Save