Què opineu d'aquest video?

Què opineu d'aquest video?

per Darling Escoto Maradiaga -
Nombre de respostes: 8

https://www.youtube.com/watch?v=p9SXc6tcv_s

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per Maria Lucas Parra -

Trobo interessant aquesta postura de preocupació davant de la possible pèrdua de treball dels humans a causa dels robots. De fet, aquest pensament no és nou, un dels primers moviments obrers que va sorgir després de la indústrialització va ser el ludisme, que volia la destrucció de la màquina ja que treia els llocs de treball de les persones. 

Considero que és cert que els robots poden arribar a treure molts llocs de treball, però hi ha algunes professions que el video considera que les faràn les màquines on jo crec que el paper de l'ésser humà és insubstituible, com la professió de professor; ja que un professor està cada dia en contacte amb els alumnes i cada alumne és diferent, la seva feina no consisteix únicaments en inculcar coneixement, sinó que també ha de tenir en compte l'exclusivitat de cada alumne, i això una màquina no ho faria. 

 

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per Jasleen Kaur -

Aquest vídeo ens mostra que els humans es quedarien pràcticament sense feina, és molt preocupant això, ja que en el futur els robots dominaran el món, i així els humans cada vegada tindran menys feina/treball.

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per Sehaam Khorurouch -

No em sorpren bastant, perquè és possible la pèrdua de feina per culpa de les màquines, de fet, en alguns llocs, no molts , això està pasant.

En resposta a Sehaam Khorurouch

Re: Què opineu d'aquest video?

per Andrea Perez Duran -

Estic d'acord amb la Sehaam, no crec pas que els robots poguin dominar el món, encara que hi haurà una part que en comptes de fer els humans ho farien ells, però no crec que les activitats quotidianes que fem nosaltres, les poguin fer ells iguals. 

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per Sandra Raset -

Jo ja crec que pot ser possible això que els robots ens sutitueixin en moltes feines, però crec que mai podran fer-ho igual de bé que els humans ja que no tindran un cervell com el que tenim nosaltres i les mamteixes capacitats per aprendre, per ensenyar i per duur a terme accions.

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per Natàlia Puig González -

Estic completament d'acord amb el vídeo quan diu que depenent de quins treballs, els robots substituiran els humans i com a conseqüència provocaria una disminució de la feina o bé, que molta gent se'n quedés sense. En molts casos, ja s'està assolint aquest mètode des de fa uns quants anys.

Penso que per molt que els robots tinguin una intel·ligència molt potent mai podran arribar a substituir als humans en l'àmbit de la feina, considerant que tan els robots com els humans tenen les seves pròpies característiques de manera que algunes siguin inimitables i úniques com per exemple els coneixements que s'adquireixen mitjançant l'experiència de l'ésser humà, ja que cada persona n'adquireix de diferents al llarg de la seva vida.

Els robots podrien acabar dominant el món en un futur, però crec que hi ha algunes professions que no estan fetes per ells, com per exemple: la feina de professor, els conductors, guàrdies de seguretat, pilots d'avió, ja que totes aquestes, tenen molta repercussió sobre la vida humana i si el robot falla, molta gent pot morir o anar a pitjor en el tema del desenvolupament dels coneixements.

En resposta a Darling Escoto Maradiaga

Re: Què opineu d'aquest video?

per manel gallart -

Jo diria que la tecnologia ens pot ajudar però només fins a un punt. És cert que podria ser cómode i útil que algunes d'aquestes feines les fessin els robots, però, si seguim millorant la tecnologia d'aquesta manera, per a què servírem en un futur? I els humans no sóm perfectes, però les màquines tampoc són infalibles.

A part d'això, penso que si deixem que la tecnologia se'ns sobreposi de tal manera, aturarem la nostra evolució perquè ja no serem nosaltres els qui farem les coses. En la meva opinió, la tecnologia s'ha de reservar com a eina de l'humà, i no pas com a substitut d'aquest.