En un futur serem robots?

En un futur serem robots?

per Sandra Raset -
Nombre de respostes: 14
Hola a tots, navegant per internet he trobat un article força interessant us deixo l'enllaç perquè hi pugueu fer un cop d'ull :)
http://www.abc.es/tecnologia/20141117/abci-chris-dancy-hombre-conectado-201411141915.html
 
En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per djouba sangare -

Contestant a la teva pregunta; En un futur serem robots? Els humans mai podrem ser robots. Els robots són creats pels humans i els. humans estan formats per unes característiques molt diferents i sense aquets no podriem viure. En resum crec que és una cosa molt improbable.

En resposta a djouba sangare

Re: En un futur serem robots?

per Alicia Gala Aldana -

No considero pas que en un futur els éssers humans esdevinguem robots. És força probable que, davant els darrers avenços tecnològics que s'estan duent a terme últimament, la medicina, per exemple, incorpori pròtesis robòtiques que permetin a l'individu realitzar les activitats tal com solia realitzar-les en el passat. Això d'alguna manera podria convertir-nos en cíborgs, però mai arribaria a ocasionar una transformació de l'ésser humà. L'essència que ens fa humà, allò que ens fa destacar de les màquines i dels animals, encara perduraria al nostre interior.

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per ariadna puig -

Els humans mai serem robots ja que estem formats d'una manera que un robot mai podrà ser aixi, és a dir, els robots els creem els humans mateixos i nosaltres tenim unes característiques que són les que ens fan humans, que un robot mai arribarà a tenir per molta tecnologia que hi hagi.

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per S'ha esborrat l'usuari -

Els humans podrem arribar a tenir un cos de robot: unes mans de robot, uns peus de robot, un cap robot i artilugis robòtics per tot el cos. Però el que ens caracteritza està compost per materials orgànics i aquests no es poden formar amb materials electrònics, artificials. Per aquest motiu el nostre ser, es a dir:el nostre pensament, inteligència, memòria, emocions,etc.. mai podrà robotitzar-se.

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: En un futur serem robots?

per Paula Puig Prieto -

Jo també opino que mai podrem arribar a ser robots, ja que la gran capacitat que tenim els éssers humans i la qual ens diferencia de tots els altres éssers, és la capacitat de reflexionar, ens fem preguntes i ens les responem així doncs, potser per aquesta raó hem evolucionat tant i de manera tan ràpida però aquesta evolució no ens portarà a deixar de ser humans, seria ridícul. 

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per Carla Pagès -

En quant a la meva opinió, crec que els humans mai serem robots per molt que avanci la tecnologia. Els robots tenen unes característiques totalment diferents a les nostres; nosaltres som capaços de reflexionar, tenim sentiments, emocions... tenim unes característiques que els robots mai podran arribar a tenir, o això crec jo.

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per Ouidad Haidour -

Jo opinió que per molt que la tecnologia avanci mai arribarem ser robots, en tot cas humans semblant a robots però ser-ho els 100% impossible, perquè quan naixem naixem "normals", és a dir, sense cap tipus de tecnologia plantada el nostre cos naixem amb els nostres trets instints, les nostre capacitat tant física com intel·lectual, ara, que més endavant volem plantar sers aparells per substituir les nostres capacitat ens tots sentits, jo no diria, ser robot.

 

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per Sergi Domínguez Gispert -


Jo crec que tots nosaltres tenim molt segur que nosaltres mateixos som capaços de crear diferents artilugis per poder millorar o facilitar les nostres vides. Però el que ens caracteritza  a tots nosaltres són compostos de materials orgànics que no suposem que en un futur poguem formar-los amb diferents materials electrònics.Per tant, el que ens diferencia dels robots i no es podra canviar mai són els nostres pensaments, sentiments, experiencies, emocions...

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per Noemí Cabero Martínez -

En la meva opinió, no crec que en un futur siguem robots, però sí cíborgs, és a dir, que tinguem dispositius cibernètics implantats al nostre cos per a la millora de les nostres capacitats. La tecnologia avança ràpidament i com hem pogut veure amb Neil Harbisson, un noi que va néixer amb la impossibilitat de captar els colors i a través d’una antena que implantada al cap actualment els pot percebre mitjançant l’oïda, ja que emeten diferents xiulets, ja hi ha cíborgs i cada vegada n'hi haurà més perquè realment són de gran ajuda per a qui pateix problemes com aquest. Així doncs, sóc partidària que s'utilitzi la tecnologia per al nostre benefici, sempre fent el bé i per tal d’ajudar als qui ho necessiten. Tot i així, mai acabarem de perdre la nostra essència, aquella que cap robot pot tenir i que ens distingeix.

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per David Ortiz Carbonés -

Des del meu punt de vista, des de que es deixa de substituir i es passa a millorar, deixem de ser humans i ens convertim en cyborgs/robots. Per exemple, posem per cas que a un home li han d'amputar una cama degut al que sigui. Si a aquest home li substitueixen la cama per una pròtesis normal, el podríem considerar humà, encara. En canvi, si a aquest home li substitueixen la cama per una pròtesis que té la capacitat de desplegar unes ales i un motor i fer volar a l'home, consideraríem que ja no és humà sinó que és un cyborg/robot. 

En resposta a David Ortiz Carbonés

Re: En un futur serem robots?

per Xavier Serra Besalú -

Em smebla molt interessant el teu punt de vista. Crec que pdoríem dir que allò que altere les noteres capacitats de consciència o les possibilitats físiques, ens pot deshumanitzar. Pèro l'exemple de les ales pdoria ser discutit... ja que pdoria ser una evolució que no alterés la consciencìa, oi?

En resposta a Sandra Raset

Re: En un futur serem robots?

per Sergi Angelats Lobo -

Els humans mai podrem ser robots, ara bé, pot ser que cada cop ens hi assemblem més? Si. Amb els avenços que estem veient cada dia en matèria de medicina en conjunt amb la tecnologia podria ser que ens aportessin una espècie de “complements” per a l’ésser humà, mòduls que ens ajudessin a fer coses de manera més eficient.