"el alumno supera al maestro"

"el alumno supera al maestro"

per Zoubida Azfan -
Nombre de respostes: 11

Bona tarda,

el que estem fent és crear robots i programar-los de manera que poguin fer tot allò que volem, sempre amb les últimes actualitzacions. Encara que aquesta intel·ligència sigui superior, ha estat configurada per una ment humana. En la película "Her" d'en Spike Jonze es pot veure com un sistema operatiu acaba evolucionant de manera que arriba a "sentir" i a poder pensar per si sol, tot i que en un principi no estava programat per fer-ho. Creieu que algun dia podríen pensar per si soles les màquines? i què suposaria això? tenint en compte que la seva inteligència es superior ja que es calcula absolutament tot. Crec que seria interessant, abans de respondre la preguntar, mirar aquest article: http://www.quo.es/ciencia/en-inteligencia-artificial-el-alumno-supera-al-maestro 

Una altre película que crec que podria reprensentar el futur al qual estem anant és la d'en Jake Schreier, "Un amigo para Frank" (Robot & Frank), on es normalitza de possessió de robots i la seva presència en el nostre dia a dia.

 

 

 

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per djouba sangare -

No crec que ho poguin arribar a fer, si no s'ha fet per realitzar aquesta ffuncio no ho podra fer, una rentadora esta programat per rentar roba... Però s'hi hi poses plats no els podra rentar... Amb això vull dir que si no està programada per realitzar l'acció no ho podra fer.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Umayma Taouil Jiach -

Bona tarda Zuu!
Personalment penso que, un robot mai podrà pensar per si sol, ja que sempre el programem nosaltres, però una cosa hem de tenir clar, ho hem de programar bé, donar les ordres molt clares i estrictes. 
Sort amb els últims trimestrals que ens queden!

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Jordi Maqueda Montero -

Em sembla que simplifiqueu molt les coses, si a una rentadora li afegeixes un suport adaptat per a plats i vasos i un sistema per utilitzar l'aigua segons la càrrega de roba o plats, probablement podrà fer les dues coses...

Actualment ja discriminen tipus de teixits i poden aplicar perfum.

Tot és qüestió de programació.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Neus M -

Des del meu punt de vista, crec que és força difícil que les màquines puguin arribar a pensar per si soles. De fet, les màquines són creacions humanes, per la qual cosa som nosaltres els que les programem i els diem què han de fer. Dubto que una màquina pugui arribar a pensar per si sola si aquest pensament concret no li ha estat programat per un humà.

Per altra banda, però, cal dir que la tecnologia és totalment impredictible i sorprenent, per la qual cosa podria ser que en un futur, ja sigui pròxim o llunyà, les màquines esdevinguin intel·ligents i puguin pensar per elles mateixes sense la necessitat d'haver estat programades. Tot i això, crec que seria difícil que això succeís i em decanto per l'opció que les màquines no ho podran fer.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Estel Turon Pulido -

Crec que les màquines únicament poden "pensar" (si es pot dir que una màquina pensa) pel que estan programades, per tant, realitzar les accions que tenen dins el seu sistema.

 que és veritat que si a una màquina s'afegeixen nous suports podrà ampliar les accions per realitzar, però, no obstant això, no podrà pensar sola, ja que equivaldria a saber-se programar sola. Si s'arribés a aquest cas de saber-se gestionar sola, probablement el món es desmuntaria. Les màquines anirien pel seu costat i no podríem aturar-les.

Per això vull creure que no podran arribar a pensar soles, però si a satisfer qualsevol necessitat nostra si els hi manem.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Ouidad Haidour -

Compateixo la mateixa opinió que les meves companyes, una màquina mai podrà arribar a pensar per si sola, ja que aquesta maquina ha estat creada, idealitzada i programada pels propis humans.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Amina El Habri -

Des del meu punt de vista, no crec pas que algun dia les màquines arribessin a pensar per si soles, o almenys seria molt difícil, perquè tot el que les màquines fan és causa de com els humans les han programat. A més, s'ha de dir que la tecnologia és molt sorprenent i va desenvolupant i avançant molt ràpidament, i pot ser que es pugui aconseguir fer-ho, encara que crec sincerament que no es podria pas.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Noemí Cabero Martínez -

Com diuen els companys, penso que seria complicat que les màquines arribessin a tenir pensament propi ja que actuen arran del que tenen programat, la informació de la base de dades, i no crec que els sigui possible desenvolupar la capacitat d'aprendre com per poder actuar de forma independent. Si més no, com diu l'Estel, espero que no arribi a succeir perquè de ser així serien superiors a nosaltres i ens podrien acabar dominant.

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Alicia Gala Aldana -

És difícil pensar que els robots que nosaltres mateixos hem creat poden acabar millorant-nos, però si ho penseu bé, davant la gran quantitat d'avanços que hem realitzat en els últims dos segles, no creieu que d'alguna forma podríem acabar creant ordinadors que fossin capaços d'aprendre per ells mateixos? D'investigar malalties i acabar trobant la seva cura? Hem de tenir en compte que avui a dia, amb tan sols un únic clic som capaços de trobar milions de respostes a Internet, de manera que, perquè no pot un ordinador acabar tenint més coneixements que nosaltres? 

En resposta a Zoubida Azfan

Re: "el alumno supera al maestro"

per Sergi Angelats Lobo -

Jo crec que un robot no podrà tenir mai pensaments propis, perquè som nosaltres, els humans, els que els programem amb una sèrie de característiques i funcions que volem que aquests realitzin, sense deixar marge per a altres coses per les que no han estat creats, tot es basa en el que NOSALTRES volguem que fagin.