Les 10 Notícies | "Postveritat", el neologisme de l'any

Les 10 Notícies | "Postveritat", el neologisme de l'any

per Karima Jaatit -
Nombre de respostes: 4

He trobat un altra videoclip molt més interessant sobre Trump, m'agradaria que opineu i em digueu que us sembla a vosaltres?

En resposta a Karima Jaatit

Re: Les 10 Notícies | "Postveritat", el neologisme de l'any

per Clara López Planchart -

Respecte el vídeo, crec que és un tema interessant que s'hagi afegit aquesta nova paraula en el nostre vocabulari, la post veritat. Per una banda, és un element que ha ressaltat molt en Trump, el president dels Estats Units i també en el Brexit, fenomen que s'ha ocasionat a Anglaterra. D'altra banda, però crec que aquest fenomen ja s'havia ocasionat anteriorment però no l'hem sabut remarcar.

En relació el que diu Pius Aliberk en el vídeo, hi estic d'acord, ja que diu que nostres jutgem les coses per damunt del fets, de les realitats que ens envolten i de les nostres emocions.

Ens explica també que el ciutadà es torna més objectiu que no pas subjectiu, ja que és molt més fàcil ser subjectiu i mes, si vius en una societat que t'obliga a ser egoista.

En el que diu, hi estic d'acord, ja que en la nostra societat, ens ha  ensenyat a ser egoistes amb els altres i només pensar amb nostres mateixos.

En resposta a Karima Jaatit

Re: Les 10 Notícies | "Postveritat", el neologisme de l'any

per Manpreet Kaur -

Des del meu punt de vista és un video molt, ja explica d’una manera molt breu la paraula “post-veritat”. La paraula “post veritat” ja s’havia fet servir anteriorment, però ha agafat molta rellevància últimament per dos fets molt important, el Brexit i amb el Trump, president de EEUU.

Estic totalment d’acord amb el diu Pius Alibek, quan menciona frase d'un escriptor anglès, que som nosaltres els que hem triat a viure en un món de postveritat, ja que nosaltres donem més importància les emocions que no pas les evidències.

 

 

En resposta a Karima Jaatit

Re: Les 10 Notícies | "Postveritat", el neologisme de l'any

per Zaineb Driouich -

M'ha semblat un vídeo molt suggestiu, ja que explica de manera clara i precisa el significat del post veritat, perquè així no resulti dubtós. També en certa manera és veritat que la ciutadania d'avui en dia es belluga partint de la subjectivitat i relativament al que els hi sembla més convenients per a ells.

D'altra banda, en el que no hi estic d'acord amb ell, és quan diu que ''quan han fet les eleccions han sigut subjectius...''. Des del meu punt de vista em sembla contradictori que després de l'elecció del president, s'hagi aixecat mig país en contra d'aquesta, ja que se suposa que ha sigut aquest qui la votat.