Postveritat

Postveritat

per Heber Antúnez -
Nombre de respostes: 7

Viure amb la posveritat?

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Alba Fernandez -

Actualment és "normal" viure amb la postveritat, encara que aquesta afecta a la nostra opinió sobre alguns temes i ens fa posicionar en contra d'altres pensaments (ja que quan es forma aquesta creença, no es pot canviar la ideologia de la gent, s'aferren a ella).

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Silvia Herrero Cano -

Avui en dia, és una cosa normal viure en postveritat, la gent al final ho acaba utilitzant per no admetre la veritat, perquè així ells aconsegueixin el que volem com és el cas dels polítics, també es molt present en internet ens aparèixer en els algoritmes.

Però considero que la postveritat no és algo que sigui beneficiós a la llarga perquè després la gent no sabrà que creure. 

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Viorel David -

Malhauradament cada cop la presència de la post veritat és més intensa en les nostres vides. Com que és una manera fàcil d'evadir-se de possible problemes, la utilitzem. Quan fem servir la veritat, és possible que no vagi al nostre favor ja que podem causar danys i, d'aquesta manera, triem veritats que són "menys veritats" i podem seguir visquent sense haver perdut a un amic o haver fet mal a algú. Ara bé, segurament amb el pas del temps ens adonarem que l'us d'aquest nou <<item>>, no ha valgut, no val i mai valdrà la pena ni ens farà créixer com a persones ètiques i de personalitats decents.

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Paula Labrador Ruiz -

Tots vivim amb postveritat, conscient o inconscientment. En un primer moment podem pensar que dir "mentides certes" ens pot ajudar, ja que podem arribar a conseguir el nostre propòsit i persuadir d'aquesta manera a altres persones. A la llarga, però, no es converteix en cap be. Fer ús de la postveritat és no donar la veritat amb certesa i, d'aquesta manera, provocar una desconfiança entre la societat.

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Ània Costa Pérez -

Per mala sort, vivim en una societat en la qual estem rodejats de mentides i de falses veritats. Això és a causa de que la societat ha vist que és fàcil convèncer mitjançant la mentida. Podem veure un exemple molt clar en les xarxes socials. En elles hi destaquen les constants mentides diàries que s'hi poden observar. Moltes persones es creuen tot el que llegeixen a internet i altres, i això és la causa de que cada vegada hi hagi més notícies falces a internet. Per a poder evitar això, és necessari fer ús d'esperit crític i valorar si aquella informació aporta contingut vertader.

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Manpreet Kaur -

Actualment és envoltats d’un món de mentides. Això és degut que moltes persones no intenten buscar la veritat, sinó creuen la primera cosa que veuen sense tenir en compte la font d’on procedeix la informació, com és en el cas de les xarxes social.

A més a més, és molt fàcil convèncer les persones i que estiguin el teu favor amb mentides, ja que  potser la veritat no permetria això; i això és el que passa en el cas de la política.

Personalment crec que arribarà un moment que la gent ja no es creurà la informació que troba, independent de la font, serà molt més difícil convèncer gent tant amb la mentida com amb la veritat.

En resposta a Heber Antúnez

Re: Postveritat

per Zaineb Driouich -

Desgraciadament és cert que vivim en un mon ple de postveritats i que cada vegada en envoltem més per fonts d'informació que emeten fets alternatius, aquets són subjectius, dependen dels que els hi convenen a els periodistas. 

I cada vegada hi ha més evolució d'aquets fets falsos, que suposadament són vertaders. Això es deu al fet que hi ha un percentatge alt de gent que s'informa a través de les xarxes socials, les fonts de les quals la información és molt dubtosa, ja que aquesta prove de fonts insegures.