L'amistat és qüestió de temps o pot una amistat recent ser més forta que una des de la infància?

Re: L'amistat és qüestió de temps o pot una amistat recent ser més forta que una des de la infància?

per Carles Garcia Flores -
Nombre de respostes: 0

Aquesta és una molt bona qüestió Aina, doncs sobretot en el nostre temps aquestes situacions tendeixen a passar d'una manera molt més freqüent que no anys enrere, gràcies a les xarxes socials. 

Hi ha moltes maneres de començar una amistat: us podeu conèixer des de fa temps i precisament el temps és el que ha enfortit la vostra relació o inclús es pot donar el cas que hagiu començat com a enemics i acabeu sent amics. Però hi un altre cas: les grans amistats que sorgeixen en segons. 

Abans he esmentat les xarxes socials, però també seria apte un bar o les diferents comunitats onlines que sorgeixen dels videojocs. Pots connectar amb una persona que acabes de conèixer d'una manera molt més intensa que no pas amb aquell amic o amiga amb el que a força de la còpia del temps a sorgit una amistat. I és que l'amistat pot començar de mil i una formes, però poques arriben a consolidar-se com a tal. I tot depèn de les persones. Per molt que jo coneixi una persona des de fa temps, no implica que siguem grans amics o directament amics, podem ser coneguts. Hi ha d'haver honradesa, confiança, entre altres. 

És cert que no confiaré de la mateixa manera una persona que acabo de conèixer que una que coneixi de tota la vida, però és que conèixer una persona des de fa temps no implica saber la veritat d'ella. Inombrables traicions han ocurregut en la història, i moltes han sigut entre grans amics. 

Per tant, si que una amistat "nova" pot estar per sobre que un amic de la infància; el temps no crea amistats, son els actes de cadascú el que mou el món i entre ells, crea amistats. Et pot demostrar molt més un desconegut en un dia que no un "amic" de tota la vida.