L'amistat es veu influïda per l'edat que es té quan es crea?

Re: L'amistat es veu influïda per l'edat que es té quan es crea?

per ignasi ramon -
Nombre de respostes: 0

Certament cert, jo també penso que la confiança és la referencia per mesurar l'amistat, és el factor que fa que estiguis més o menys còmode amb una persona, però discrepo en el punt que parles sobre les amistats sobre les edats.

Des del meu punt de vista, el tipus d'amistat entre dues persones no depèn de l'edat, sinó de les necessitats que necessitis cobrir en aquell moment, ja que al final la principal funció que caracteritza a l'esser humà, és la de cobrir les seves necessitats. A on vull arribar, és a que quan fas a un amic, el fas per cobrir unes necessitats determinades les quals en aquell moment no tens cobertes. Per exemple: un nen/adolescent pot buscar a un amic per jugar amb ell, per tant, tindran una amistat poc seriosa, però un nen/adolescent també pot fer un amic per treballar a l'insti amb ell. Aquest dos casos d'amistat, una informal i l'altre més formal, poden tenir el mateix tipus de confiança.

Per aquesta raó, si que podem interpretar que l'edat si que determina el tipus d'amistat pel fet de tenir unes necessitats més madures.