Proposta de debat: política d'asil?

Proposta de debat: política d'asil?

per Xavier Serra Besalú -
Nombre de respostes: 3
En resposta a Xavier Serra Besalú

Re: Proposta de debat: política d'asil?

per Àngel Ribas Oliveras -

És molt interessant aquest tema, justament perquè acabem de fer a classe reflexions aplicables aquí.

Tönnies diu que la societat és competitiva, i que es basa en objectius d'interès personal deixant de banda les emocions, només són negocis.

"Perquè el govern hauria d'invertir temps i diners en persones que no produiran res, que no els han de votar i ni pagaran impostos, ni beneficiaran als seus amics empresaris? Què una llei no ens va bé? Pos la canviem!".

L'empatia i els valors morals no són bons per guanyar diners.

En resposta a Àngel Ribas Oliveras

Re: Proposta de debat: política d'asil?

per Natàlia Puig González -

Sobre el tema de la cita del comentari anterior, no ho trobo bé ni normal. El govern només posa diners i diners perquè deixem els refugiats "tancats" en un camp i no els hi donem oportunitats. 

Si no paguen impostos ni res no serà per la seva voluntat sinó perquè ens pensem que no són capaços de fer-ho, si ho fessin els governs, ja no els haurien de "cuidar" tant i ja formarien part de la societat, per lo menys més que abans i se sentin millors amb els mateixos, ja que la gent crec que ja els hi donaria una mica igual perquè ells també paguen impostos i seria com un equilibri.

En resposta a Xavier Serra Besalú

Re: Proposta de debat: política d'asil?

per Anna Ventura i Pericot -

Personalement no sabia aquest fet i m'ha semblat molt idignant. No ho trobo bé que es vulgui canviar els drets humans per interessos, perquè es van crear per aquest fet, per ajudar a aquelles persones que més ho necessitaben i ningú els ajudava. M'ha agradat l'article ja que he apres un fet que desconeixia.