Tens amics o creus que tens amics

Tens amics o creus que tens amics

per Danil Sidorov -
Nombre de respostes: 1

És possible que en certes situacions, ja sigui per un possible malentès o una malinterpretació de la relació, arribis a pensar que una persona es amiga teva quan en realitat ell/ella no pensa de la mateixa forma. En aquest cas, és perquè les persones tenim idees diferents de la amistat o hi ha unes regles establertes per poder decidir si tal persona és el teu amic o no?

En resposta a Danil Sidorov

Re: Tens amics o creus que tens amics

per Sàmia Stitou -

Bones Danil!

Em resulta especialment curiosa la teva pregunta ja que fa poc en vaig estar parlant. Per a mi la concepció d'amic correspon a una persona amb la qual puc confiar plenament i amb la qual comparteixo molt elements de la meva vida. Tot i així, hi ha certes persones a les quals no sabria com qualificar, factor el qual relaciono amb una teoria personal. 

La teoria de la qual us parlo bàsicament divideix les relacions socials, en les quals en primer lloc estarien els amics que podem contar amb una mà, després els ''amics'', seguits pels companys, etc. 

Tot i així, que tu consideris per exemple en Will Smith (o qualsevol altre persona) com el teu amic, igual que en totes les altres situacions sentimentals, no implica que aquest sentiment sigui recíproc. 

Així doncs, personalment optaria per la primera opció en la qual es considera que tenim diferentes percepcions d'una amistat. Ja que pot ser que per a mi el meu company de taula sigui el meu amic, pero jo per a ell sigui només un company més.