Welcom?

Welcom?

per Umayma Taouil Jiach -
Nombre de respostes: 7

(Em baso en una pel·lícula que em vist en filosofia abans de setmana santa) Realment tots som el que demostrem, és a dir, tu pots conèixer a una persona molt bona i que estaria disposada a acollir refugiat, o almenys ajudar-los, però, això és el que diuen, a l'hora de la veritat, ho fan?, realment fan el que tant diuen?, realment són bones persones?, realment els interessen els refugiats?

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per Jasleen Kaur -

Des del meu punt de vista crec que depèn de la persona, no podem dir com és la persona per dins sense conèixer la perfectamentA més a més hi ha personer que lo que diuen ho fan, d'altres que només ho diuen pero en l'hora de veritat canvien la opinió.

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per Maria Lucas Parra -

En la meva opinió l'afirmació "tots som el que demostrem" és falsa. Molta gent no es mostra tal com és de veritat ja sigui per vergonya, per ser un més... És a dir que no tothom que diu que acolliria un refugiat ho faria, però també crec que no saps realment si ho faries fins que se't planteja fer-ho de veritat, fins llavors no t'ho prens tant seriosament.

També opino que un pot ser molt bona persona però no ajudar a refugiats per algun motiu.

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per Anna Ventura i Pericot -

Jo crec que realment la gent que ajuda a les altres ho fa per una cosa a canvi molt important. No són diners ni cap fet material, però el fet d'ajudar a algú t'omple per dins. És aqui on penso que no existeixen les bones persones, perquè a la fi i al cap, ho fan a canvi d'un sentiment.

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per djouba sangare -

Un té la seva manera de ser, depenen de la situació en que es trobi és pot comportar d'alguna manera.

Es com si el principi  no coneixes algú i et comportas d'una manera, però quan passa molt de temps que us coneixeu comences a mostrar com ets. 

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per julia muntada viñolas -

Des del meu punt de vista hi ha moltes persones que estarien disposades a ajudar (però des de fora, m'explico, ells ajudarien sense acollir a ningú a casa) sense que això els hi aportés maldecaps. Crec que hi ha molta gent que parla però a l'hora de la veritat es fa endarrere. 

En resposta a Umayma Taouil Jiach

Re: Welcom?

per S'ha esborrat l'usuari -

Tothom diu que si a moltes coses quan sap que no arribaran mai per quedar "bé" davant els altres i no sentrir-se avergonit ja que seria el més "moralment correcte", però si arribés el dia que arribéssin els refugiats aquí i la gent els pogués acollir a casa seva la majoria dels que anteriorment havien dit que si es farien enrere.

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Welcom?

per Pau Bou Llobet -

Jo crec que moltes de les persones a les que se'ls fa aquesta pregunta contesten  "si" sense arribar a plantejar-se que significa aquest "si", ja que molta d'aquesta gent quan afirma que acolliria i ajudaria als refugiats, si es donés el cas no crec que tots ho fessin d'acollir-los.