Salutació inicial

Nombre de respostes: 153

aa2.jpgHola!

Aquest és un espai senzill per a una breu presentació personal: qui sou, què us interessa, què podeu aportar a la Jornada sobre el Dia d'Europa, algunes de les aficions principals ...
És per a difusió pública (tipus fòrum obert)

S'hi intervé clicant a "Contesta", més avall a la dreta...
Equival a dir, "mira, ... acabo d'arribar i... sóc així!", i pot ser complementat amb fotografies [poseu-les al lloc i amb la mida que quedi millor], enllaços , etc., i l'actualització del vostre perfil personal [al perfil personal hi arribeu penjant el vostre nom]

Ben aviat ens anirem coneixent millor - i també als d'altres Instituts -, amb aquesta salutació inicial i altres llocs de debat i trobada.
Fins aviat!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sira Ausellé -

Bones!! Sóc la Sira Ausellé de l'institut Rafel Campalans, d' Anglès. Estic estudiant el batxillerat científic i tinc moltes ganes que arribi el 5 de maig per poder passar una estona amb vosaltres!!!

En resposta a Primer missatge

Salutacions companys

per Joel Cooke Verdaguer -

Bones companys aliens, el meu nom és Joel tot i que se'm coneix millor pel meu cognom: Cooke. Estic cursant el primer curs del Batxillerat Científicotecnològic, a l'Institut Rafael Campalans. Espero gratament l'arribada del 5 de maig per tal de compartir una agradable vetllada amb tots vosaltres. Salutacions i bona sort en el que queda de curs.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alfonso Sánchez Cabrero -

Hola a tots!

Sóc l'Alfonso Sánchez Cabrero i faig el Batxillerat Científic a l'Institut Salvador Espriu, de Salt. Aquest interès per la ciència és el que m'impedeix decidir-me per quina carrera universitària vull estudiar, però espero que els dos cursos de Batxillerat m'ajudin a acabar de tenir-ho clar. Tot i això, crec que sóc una persona oberta a qualsevol matèria, com és el cas de la Filosofia.

Pel que fa a les meves aficions, m'agrada jugar a tennis, esport que practico regularment 3 o 4 cops a la setmana. A més, trobo interessant mirar pel·lícules o sèries, llegir, quedar amb els amics... 

En quant a la meva personalitat, em considero una persona exigent amb mi mateixa (potser massa, de vegades) i que vol fer-ho tot de la millor manera possible. Crec que això em pot ajudar a realitzar un bon treball a la Jornada del Dia d'Europa, un projecte que em sembla molt interessant. Estic desitjant que arribi aquest dia, on puguem compartir els nostres coneixements de Filosofia, així com els nostres punts de vista sobre la diversitat que existeix a Europa.

En resposta a Alfonso Sánchez Cabrero

Hola soc la Zainab

per Zaineb Driouich -

Hola em dic Zainab i tinc 17any i estudio Batxillerat humanístic, en el institut Espriu, de Salt. En el meu temps lliure m'agrada molt llegir, anar al cine quedar amb el amics i passar el temps i estic molt contenta de participar i espero que sigui el 5 de maig.

 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Magalí Penalba Bover -

Hola a tots! Sóc la Magalí Penalba, i estic fent primer de batxillerat científic a l'institut Salvador Espriu de Salt.

Tinc moltes aficions, entre elles la música, la lectura (no hi ha qui em desenganxi d'un bon llibre), mirar sèries i pel·lícules (sobretot d'acció) i jugar a tennis.  

La filosofia no és una assignatura que m'hagi cridat mai l'atenció, però aquest any he vist que, com ens repeteix molt en Xavier, el nostre profe de filosofia, és una assignatura inútil però necessària.

Sóc una mica despistada, però quan em poso en una cosa, m'agrada acabar-la i que surti bé, i per mi això és una qualitat positiva.

Espero aprendre molt en aquest dia d'Europa i conèixer molta gent!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Luis Estrada -

Holaa bones a tots!! El meu nom és Luis Estrada i faig el batxillerat tecnològic en el Salvador Espriu de Salt. Sóc d'Hondures i fa 3 anys que visc a Catalunya. 

 

Espero aquesta activitat ens vagi bé a tots. És una bona oportunitat per relacionar-nos i conèixer més persones que mai està de més. 

 

Pel que fa els meus gustos, m'agrada dibuixar, escoltar música i sempre és bo una mica de temps amb els amics, que també m'agrada bastant.

 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Laura Vila i Planas -

Hola! Jo sóc la Laura Vila. Estudio el batxillerat científic a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. 

Tinc ganes que arribi el dia 5 de maig. Penso que una trobada amb alumnes de diferents instituts pot ser molt interessant.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Karima Jaatit -

Bones!! Sóc  Karima Jaatit de l'institut IES Salvador Espriu, de Salt i tinc 17 anys. Visc a Salt des de fa 15 anys.
Estic estudiant primer batxillerat humanístic.
Doncs això, sóc Karima i sóc una persona que li agrada treballar bé i fer les coses ben fetes. M'agrada molt anar al cinema, viatjar, menjar gelats i provar diferents tipus de menjar. També sóc una persona pacient i amb ganes d'escoltar i ajudar els altres.
Escoltar música és lo que faig quasi sempre i aquí us deixo la meva música preferida en aquest moment:
https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8
La filosofia m'agrada molt perquè és una ciència que de forma acurada i detallada, buscar donar resposta a una varietat d'interrogants com per exemple l'existència,la ment i la moral.
També estic esperant que arribi el 5 de maig per poder realitzar aquesta activitat molt interessant, espero aprendre moltes coses, que tot vagui molt bé i sobretot que ens ho passem bé entre nosaltres!


(Editat per Xavier Serra - Missatge original enviat el dissabte, 25 març 2017, 14:42)

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Silvia Herrero Cano -

Hola!! Hem dic Sílvia Herrero i vaig a l'institut Salvador Espriu Salt, faig el batxillerat científic però encara no sé que vull estudiar. M'agrada molt viatjar encara que no ho faci molt i sobretot descobrir coses noves.
Fins al 5 de Maig!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Agustin Dicran Franco Quito -

Hola a tots i totes!

Sóc l'Agustin Dicran Franco Quito i faig el Batxillerat Social i Humanístic a l'Institut Salvador Espriu, de Salt.

Pel que fa a les meves aficions, m'agrada quedar amb els amics, escoltar música de tota mena, veure pel·lícules i animes, però la meva afició preferida és fer Kick Boxing. Aquest esport el practico 2 cops per setmana en el gimnàs i algunes hores extres a casa. Amb aquesta disciplina la porto practicant dos anys.

Sóc un noi molt simpàtic, bastant amigable i m'encanta divertir-me i riure. Un dels meus problemes consisteix en el fet que sóc una mica
temperamental i tinc molt d'odi a les persones mentideres.

El projecte de la Jornada del Dia d'Europa, em sembla molt interessant i pot ser un bon moment per conèixer a gen nova i compartit els nostres punts de vista.

Ens veiem el 5 de maig!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Jeroni Casellas -

Hola gent:

Estic fent el batxillerat humanistic amb uns companys genials i espero que el dia d?europa sigui com ens l'han descrit, que crec que serà perfecte!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Pol Ovide i Figueras -
Hola, sóc en Pol Ovide i estudio el batxillerat científic a l'Institut Salvador Espriu de Salt. M'encanten els esports i jugo a futbol, per això quan acabi el batxillerat vull fer la carrera de CAFE. 


Espero que ens coneguem aviat i ens ho passem d'allò més bé!! Fins aviat.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carles Bargalló García -

Bones!!! Jo sóc en Carles Bargalló, estudio primer de batxillerat a l'institut de Cassà de la Selva. LA modalitat de batxillerat que estudio és la branca social.

El meu esport preferit es el tennis, el qual practico tres hores a la setmana, i m'agrada molt jugar a cartes.

Tinc ganes que arribi el 5 de Maig per passar un matí divertit i fer amistats noves!!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Jordi Gumbau -

Bones, 

Sóc en Jordi Gumbau i estudio batxillerat social a l'institut de Cassà de la Selva. 

Espero que el proper 5 de maig m' ho passi d'allò més bé i poder conèixer  futures noves amistats.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Xènia Bullich -

Em dic Xènia Bullich i estudio batxillerat humanístic a l'institut La Miquela de Bescanó. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutacions uapus!!!!

per janna mills -

BONEEES! Som la Janna i la Paula , de l'institut SI la Miquela, fem el bat social (ho intentem). Visca 420 time to blazeeee. 

NOS VEMOS SUPEEEEEER!!!

PD: DALEEEEEEEEEE MONYIFIUUUUU

 

 

DINOSAURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS :)

Fitxer adjunt thdinosaur.gif-c200.
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Gemma Martínez Tomàs -

Hola a tots! Sóc la Gemma Martínez i estic estudiant el batxillerat científic a l'Institut Salvador Espriu de Salt. El meu objectiu al acabar els dos anys de Batxillerat és fer la carrera de Medicina. 

M'encanta la ciència, i tot allò que engloba el cos humà. Em considero una noia treballadora i molt riallera. Espero que la jornada sigui perfecte i ens ho passem genial!

Fins aviat!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Viorel David -


Bones! Em dic Viorel David, els amics em diuen Vio. Tinc 17 anys, visc a Girona i estudio batxillerat social a l'INS Salvador Espriu. Sóc apassionat dels cotxes i dels avions. Quan acabi el bat, vull ésser pilot de línia aèria. Toco el piano i m'encanta cantar. Vaig participar a l'edició Dia d'Europa l'any passat, segurament serà una gran experiència per a tots nosaltres. A reveure.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carla Tubert Blanes -

Hola, sóc la Carla Tubert. Faig el batxillerat social a l'INS Cassà de la Selva. El que més m'agrada és passar temps amb els amics, família i anar a passejar els meus gossos. Faig ballet desde que tinc 4 anys i no ho deixaria per res del món!!

Fins aviat!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Anna Miralles Font -

Holaa!!!

Sóc l'Anna Miralles i faig el batxillerat social a l'institut de Cassà de la Selva.

Fins aviat!!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Laura Davesa Esteba -

Hola a tothom! Em dic Laura Davesa i tinc 17 anys, bé 16 en realitat... SÓC DE CAU!!!!! Concretament vaig al Agrupament Escolta de la Claca, ho coneixeu? Estudio a l'institut de Cassà de la Selva i faig el socil (Batxillerat). Em costen molt les mates, però per altre banda se'm dona bé l'alemany (fa tres anys que l'estudio) Jugo a bàsquet al Cassà. Abans feia natació, durant 8 anys. M'encanta la nutella. Sóc una "frikifan" de la Paula Gonu. M'encanta fer noves amistats ja que no tinc gaire vergonya :)

 

Ens veiem d'aquí poc!!!!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per judit servia -

Hola!

Em dic Judit, estic estudiant el batxillerat científic a l'INS Salvador Espriu, ja que trobo que la ciència és molt interessant.

Considero que sóc una persona simpática i amigable, tot i que de vegades no ho sembli. En quan les meves aficions, m'agrada la música i crec que moltes vegades és una manera d'evadir-se del "món". També una cosa que m'encanta i que practico són les Arts Marcials.

En resum, tinc ganes que arribi el dia d'Europa per estar amb vosaltres. Fins aviat!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ariadna Ros Ruíz -

Hola sóc l'Ariadna Ros Ruiz i estic estudiant a l'Ies Cassà de la Selva. Estic estudiant el batxillerat humanistic ja que m'encanten les lletres. Sóc nova en aquest centre però hi estic molt bé. 

Ara no estic molt inspirada però a la Jornada podria aportar moltíssimes coses i a més, sóc bastant oberta i crec que ens ho pasarem molt bé tots junts.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Lena Boix i Torrà -

Hola a tothom!! Sóc la Lena Boix i estudio el batxillerat científic a l'institut Salvador Espriu de Salt. Quan acabi el batxillerat m'agradaria molt poder estudiar el grau de psicologia. Les meves aficions són escoltar música, llegir, sortir a fer caminades per la muntanya, l'ornitologia, practicar tennis i també m'agrada sortir i anar a concerts. 

Espero que la trobada vagi molt bé i ens puguem conèixer!! Fins aviat! 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Heber Antúnez -

Hola a tots. Sóc l'Heber i faig el batxillerat humanístic-social al Salvador Espriu de Salt. Sóc d'Hondures i fa 3 anys i mig que visc a Catalunya.

Les meves passions són: sobretot el futbol, la música, m'agrada cantar i ballar però depèn quina música, i també m'agrada moltíssim sortir amb els amics. 

Espero que ens vagi bé i també espero conèixer a molta gent. ENS VEIEM AVIAT!!!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Aldana Madera -

Hola a tots, jo sóc l'Aldana i estudio en l'institut Salvador Espriu a Salt. Estic fent el batxillerat humanístic-social. I les meves aficions son llegir, escriure i escoltar música. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sebastian Zampa -

Hola, em dic Sebastian Zampa i faig el Batxillerat científic a l'Institut Salvador Espriu, de Salt. M'agrada el futbol, la música i llegir llibres. Filosofia és possiblement l'assignatura que més m'apassiona. Em considero una persona simpàtica , però amb poca paciència.

 Espero poder conèixer molta gent el dia d'Europa.


Ens veiem aviat!

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Firdaous Emoula -

Hola, faig el batxillerat científic en el Salvador Espriu de Salt, perque en un futur vull ser infermera. M'agrada cuinar, quedar amb amigues, jugar a voleibol i altres esports. Filosofia és una assignatura que m'interessa però no és una de les més preferides.

 

M'agrada conèixer a nous companys i amics, espero veure’ns al dia d'Europa!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Macarena Lanzas Brito -

Hola,

Em dic Macarena Lanzas tinc 17 anys. Ara mateix estic cursant primer de Batxillerat en IES Salvador Espriu a Salt. Faig el batxillerat Social. Aquest és el primer any que estic en el IES Salvador Espriu, ja que en meu institut d'abans no fan Batxillerat.

En un futur m'agradaria treballar d'educadora infantil, m'agraden molt els nens petits.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Álvaro Ciudad Lorenzo -

Hey! 

Em dic Álvaro Ciudad, i actualment estic realitzant el batxillerat social a l'institut Salvador Espriu, a Salt. Sí, vaig bastant tard respecte altres companys però crec millor tard que mai, no? 

En quant a les meves aficions personals m'agrada molt la música, sobretot d'artistes com Ed Sheeran o Imagine Dragons; a més d'això, els meus hobbies principals son la creació audiovisualb(fer vídeos, bàsicament) i la fotografia, pràctiques que vaig començar aquest estiu per alguna raò la qual no recordo ara mateix... Però sí agraeixo, ja que avui día son una part molt important de la meva vida!

Espere veure a tothom el dia 5 de maig i que podem passar un bon dia. Ens veiem! 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Claudia Fabrega -

Hola, sóc la Clàudia Fàbrega de l'institut Salvor Espriu de Salt.

Tinc 17 anys i faig el Batxillerat social.

Quan acabi els estudis tinc pensat estudiar criminologia, també tinc altres interessos com la música i l'esport.

Espero que tots puguem disfrutar molt del dia d'Europa, almenys tant com ho esperem!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ravdeep Kaur -

Hola, em dic Ravdeep Kaur i estic fent el batxillerat científic a institut Salvador Espriu de Salt. Sóc de l'Índia i porto 10 anys visquen a Catalunya.

En el meu temps lliure m'agrada llegir llibres, sobretot el de fantasia i acció, m'agrada molt veure sèries i pelicules.

Espero que el dia de Maig ens puguem conèixer i compartir les nostres idees. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Claudia Fabrega -

Hola sóc la Clàudia Fàbrega de l'institut Salvador Espriu i estic fent el Batxillerat social.

M'agradaria fer criminología o màrqueting i relacions públiques a l'universitat al acabar aquest any. M'encanta la música, la producció musical en concret. En el meu temps lliure faig bàsquet o ciclisme, també m'encanta sortir a tots llocs amb les meves amigues i disfrutar bé de cada dia. 

En un futur espero tenir el meu petit estudi de gravació a casa i poden construir les meves petites maquetes!

Espero poder disfrutar amb tots vosaltres aquesta nova experiència.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Zaineb Driouich -

Bones ! Sòc la Zainab Driouich i estudio 2on de batxillerat humanístic. M'agrada molt llegir i passar el temps amb els amic. Encara no tinc clar a que m'agradaria dedicar-me en un futur però voldria que fos alguna cosa relacionada amb la literatura, la publicitat o la justícia.

Espero que sigui igual que l'any passat perquè m'ho vaig passar súper bé i també vaig conèixer a gent nova.

 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Joaquim Bofill Buixeda -

Hola em dic Joaquim Bofill Buixeda, tinc 16 anys, sóc de Riudellots de la Selva i vaig a l'Institut de Cassà de la Selva.

Faig el Batxillerat Social i m'agrada la filosofia i la historia, tot i que a Merlí tot semblava més divertit que a la realitat

(@joaquimbofill)