Salutació inicial

Nombre de respostes: 121

lupa.jpgHola!

Aquest és un espai senzill per a una breu presentació personal: qui sou, què us interessa, què podeu aportar a la Jornada sobre el Dia d'Europa, algunes de les aficions principals ...
És per a difusió pública (tipus fòrum obert)

S'hi intervé clicant a "Respon", més avall a la dreta... (mireu a l'angle inferior dret). Poseu el vostre nom a l'Assumpte.

Se us demana un  "mira, ... acabo d'arribar i... sóc així!", i pot ser complementat amb fotografies [poseu-les al lloc i amb la mida que quedi millor], enllaços , etc., i l'actualització del vostre perfil personal [al perfil personal hi arribeu punxant sobre el vostre nom]

Ben aviat ens anirem coneixent millor - i també als d'altres Instituts -, amb aquesta salutació inicial i altres llocs de debat i trobada.
Fins aviat!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Paula Martínez -

Hola, em dic Paula Martínez i tinc setze anys. 

Estic fent el batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola, però realment no sé si en un futur em voldré dedicar a algo relacionat amb la ciència, simplement faig el que crec que més m'agrada ara mateix.

La veritat és que m'agrada fer bastantes coses, jugo a bàsquet com a extraescolar però també toco la guitarra i dibuixo quan em ve de gust. També m'agrada llegir tot i que ultimament no ho faig gaire.

Fins aquí la meva presentació, merci per llegir-me.

En resposta a Paula Martínez

Hola sóc en Daniel Molina

per Daniel Molina -

Actualment estic cursant primer de batxillerat tecnològic a l'institut Salvador Espriu a Salt. 

El meu company Roc y jo som partidaris del brexit. Força als anglesos. 

Però el més important és que m'agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb el món de la tecnologia. També m'agraden els vídeos de cadallets de gos. 

Atentament Dani. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Joana Valverde Fenech -

Hola a tots i a totes,

Sóc la Joana, estudio el batxillerat social a l'IES Carles Rahola i ara mateix, encara estic descobrint que voldré fer en un futur. M'agrada el cinema, la música i el voleibol.

Ens veiem el dia d'Europa.

Fins aviat.

 

 

En resposta a Joana Valverde Fenech

Re: Salutació inicial

per gerard chetrit valdepeñas -

Hola! em dic Gerard, estudio primer  baxillerat humànistic a l'institut Salvador Espriu,  encara no se que estudiaré en un futur, però tinc clar que sera alguna cosa relacionat amb estètica.

M'agrada molt la llengua, sobretot la llengua anglesa.

Encantat de poder participar amb vosaltres en aquesta activitat!

(I la millor profe obviament es la Montse Sague)

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial ALEX CORONEL

per Alex Coronel Núñez -

Hola sóc l'Alex Coronel i tinc 16 anys.


Estudio el Batxillerat Tecnològic a l'IES Carles Rahola, i com molts altres no sé què faré després d'aquests dos anys. Tinc dubtes entre el desenvolupament de videojocs o Arquitectura, ja que les dues carreres poden tenir una relació molt directa amb la creació o la imaginació, però fins i tot també amb l'art. El que tinc clar és que vull un treball i un futur, on em pugui dedicar a alguna cosa que m'apassioni i pugui viatjar moltíssim.

No podré assistir al dia d'Europa a causa d'un intercanvi a Dinamarca, però espero que vagi molt bé!! 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial Ares Palencia

per Ares Palencia -

Holaa!!

Sóc l'Ares Palencia i tinc 17 anys.
Estic estudiant el batxillerat social a l'institut Carles Rahola perquè en un futur tinc clar que vull estudiar magisteri.
M'agrada molt jugar a bàsquet i escoltar música, però sobretot m'agrada passar temps amb la família.

Ens veiem el dia d'Europa!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Nil Bonet Mateu -

Hola em dic Nil Bonet i estic fent el batxillerat social a l'institut Salvador Espriu. No sé que faré un cop acabi. Jugo a bàsquet, m'encanta jugar al monopoli i tocar la flauta. 

 

Atentament, Nil Bonet.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alba Vilela -

Hola em dic Alba Vilela i estic al batxillerat científic al Salvador espriu. M'agrada molt la musica i quan acabi m'agradaria estudiar medicina forense. M'agrada sortir de festa i quedar amb els amics.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alex Lanzas -

Hola em dic Alex i estudio a l'institut Salvador Espriu de Salt. M'agrada molt la música i el futbol. També m'agrada molt l'esport però no en practico cap. També m'agraden molt els videojocs i les competicions. 

Atentament, 

Alex Lanzas 

En resposta a Primer missatge

Pol Auguet Padín

per Pol Auguet Padín -

Hola bones,

Sóc en Pol Auguet de l'institut Salvador Espriu de Salt.

M'agrada molt el Girona Fc, vaig a tots els partits, sé tocar el saxòfon, tinc coneixements de robòtica, a més a més també m'agraden casi tots els altres esports, anar amb els amics,... actualment estic cursant el 1r de batxillerat científic és a dir que tinc 16 anys tirant cap als 17.

Estic al curs preparat per aportar tot el que pugui a la jornada del dia d'Europa.

Cordialment,

Pol Auguet.

En resposta a Primer missatge

Re

per Pol Ferchi -

Hola hem dic Pol Fernández chillaron tinc 16 anys i estudio Batxillerat cientific a l'institut Salvador Espriu, m'agrada el Nadal i les pedres, penso que la filosofía es molt important en les nostes vides

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alain Lucena -

Hola! hem dic Alain i tinc 16 anys

Ara mateix estic estudiant 1r de batxillerat científic a l'institut Salvador Espriu, espero acabar el curs sense problemes per poder dedicar tot el meu temps a la meva passió: fotografiar pedres :D.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Estela Martinez -

Hola hem dic Estela Martinez i faig 1r de batxillerat social. En un futur m'agradaria estudiar psicologia o criminologia. En el meu temps lliure m'agrada anar a Girona amb la meva colla d'amics i pendre algo. També m'agrada anar al gym i tenir una vida sana i saludable. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sandra Masbernat -

Hola, em dic Sandra Masbernat, estic estudian 1 de Batxillerat Social, en el futur m'agradaria treballar en les relacions publiques i la publicitat d'una empresa, no practico cap afició però m'agrada relacionar-me i mantenir el contacte amb les meves amistats.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Zenia Terres -
Hola, em dic Zenia Terres i estudio a l'institut Salvador Espriu de Salt. Faig el batxillerat social, m' hagues agradat estudiar genètica en un futur, però sé que no hauria pogut fer el cientific jajaja. No faig historia però tinc ganes de fer aquesta diada amb tots vosaltres!
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per pol triola -
Holaa Em dic Pol Triola ,estic estudiant al Salvador Espriu de Salt. Encara no sé què vull estudiar en un futur i primer haig de passar a segon;) M’agraden les pizzes:)
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Marta Fanyanàs -
Hola a tots i totes! Em dic Marta Fanyanàs i tinc 16 anys. Faig batxillerat social al Carles Rahola. En un futur no sé que vull fer. M’agrada mirar sèries i pelis, dibuixar i fer fotos. Faig l’intercanvi amb Dinamarca, per això no podré assistir el Dia d’Europa. Dessitjo que us vagi bé!
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial Chaymae El Badaouy

per chaymae el badaouy -

Holaa a tots/es!! Hem dic Chayma tinc 17 anys estudio Batx Humanistic al Institut Salvador Espriu de Salt, sóc una noia  simpàtica, amable, i sociable. I finalment, només vull dir-vos que encara no se que estudiar en un futur però si que en tinc algunes idees. I espero-ho, trobar-vos a tots/es i aixì ens podrem conèixer molt millor.

En resposta a Primer missatge

Re: Júlia Merino

per Júlia Merino -

Hola, em dic Júlia Merino i tinc 16 anys. 

Estic fent el batxillerat humanístic a l'institut Carles Rahola. Quan acabi vull m'agradaria estudiar traducció, tot i que no estic molt segura.

M'agrada molt tocar el piano, llegir i escoltar música.

No aniré al Dia d'Europa ja que faig un intercanvi amb Dinamarca. Que vagi molt bé!

En resposta a Primer missatge

Mireia Flores

per Mireia Flores Rodríguez -

Hola, acabo d'arribar i sóc així…

Vaig néixer a Girona l'11 de gener del 2002. Actualment visc a Sant Gregori i, tot i haver cursat la meva època acadèmica aquí, ara estic estudiant primer de batxillerat a l'Institut Carles Rahola (científic). Breument em definiria amb aquestes tres paraules: empàtica, perfeccionista, treballadora. 

M'agraden els animals, la natura, la pasta i el formatge, els minerals, etc. Les meves principals aficions són: els esports (actualment jugo a bàsquet), el ball i la fotografia.

Encara no tinc clar el meu futur, no sé exactament que vull estudiar o a què em vull dedicar. Però el que sí que sé, és que algun dia haig d'anar a Itàlia. M'encanta aquest lloc per la gastronomia, els monuments, la llengua, etc. 

I crec que podré aportar moltes coses en aquest projecte, ja que puc donar un punt de vista diferent dels altres, opinions diverses i ganes de participar, sobretot. SOM-HI!

Fins aviat!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alba Martínez Aymerich -

Hola!! Em dic Alba i tinc 16 anys.

Actualment estic cursant el 1r de batxillerat social a l'Institut Carles Rahola tot i que no tinc gens clar a què em dedicaré en un futur.

M'agrada molt escoltar música i llegir, però sobretot jugar a bàsquet; l'esport que practico des dels 6 anys.

No assistiré al Dia d'Europa degut a l'intercanvi que fem amb Dinamarca. Espero que vagi molt bé!!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Àlex Pachón -

Hola! Jo sóc l'Àlex i estic cursant 1r de Batxillerat a l'institut Carles Rahola. Estic fent la modalitat de ciències, ja que em cria molt l'atenció aquest món científic-tecnològic. Tot i això, encara no sé que vull fer després d'aquesta etapa.

També estic força intrigat/emocionat per fer aquesta jornada. Segur que serà una gran experiència.

En resposta a Primer missatge

Re: Eva Martínez

per Eva Martínez Bautista -

Hola!!

Sóc l'Eva Martínez, visc a Girona i estic cursant el batxillerat social a l'IES Carles Rahola,  encara que no sé a què em voldré dedicar en un futur. M'agrada fer moltes coses, però la més important és el patinatge artístic, que el practico des dels 6 anys. 

No podré assistir al Dia d'Europa, però espero que gaudiu de l'experiència! 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Aitor Martín

per Aitor Martín -

Bon dia/tarda

Em dic Aitor i tinc 16 anys. Vaig néixer una bonica nit, mes concretament el 23 de juny de 2002. Visc en un petit edifici a Salt, però estic cursant el 1er de Batxillerat tecnològic al Carles Rahola.

Actualment, com a extraescolars faig natació, tenis i vaig a classes de Salsa Cubana.  A part dels extraescolars, m’agrada quedar amb els amics quan puc, veure series i sortir de festa.

L’única cosa que se, es que no se que fer amb la meva vida desprès dels estudis...

Un plaer i peseu un bon dia.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Aniol Rodriguez -

Hola, em dic Aniol, tinc 16 anys i actualment estic cursant 1r de Batxillerat cièntific a l'institut Carles Rahola encara que no tinc clar que vull estudiar en un futur. En el meu temps lliure m'agrada quedar amb amics, jugar i veure series. 

En resposta a Primer missatge

Re: Jessica Moreno

per Jessica Moreno -

Hola, em dic Jessica i tinc 16 anys.

Estic fent el batxillerat social a l'Institut Carles Rahola, però tinc molts dubtes respecte el que faré en un futur. M'agrada escoltar tot tipus de música i mirar series, una altre cosa que m'encanta i m'agradaria fer més és anar a concerts.

Ens veiem el dia d'Europa!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Álvar Pérez -

Hola, em dic Álvar Pérez i tinc 16 anys.
Actualment estic estudiant 1r de batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola. Tot i que no sé què faré després d'aquests dos anys.
En el meu temps lliure m'agrada: sortir amb bicicleta i escoltar música, així com mirar series.
No assistiré al Dia d'Europa a causa de l'intercanvi que fem amb Dinamarca. Desitjo que us vagi molt bé!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Aleix Ridao -

HOLA, em dic Aleix Ridao Sánchez i tinc 17 anys, i aquest any estic  estudiant 1r de Batxillerat Social a l'institut Carles Rahola, però encara no se a que em vull dedicar en el futur i aquest projecte/treball em sembla una bona manera de relacionar-te amb gent que no coneixes. Les meves aficions son basicament l'esport, i en especific el Futbol, escoltar música em tranquilitza i també m'agraden certs tipus de pel.licules que no convenen citar en aquesta presentació.

Fins aqui la mini presentació,merci a els alumnes que la llegueixin. 

En resposta a Primer missatge

Laia Roca

per Laia Roca -
Hola sóc la Laia Roca i tinc 17 anys. Sóc alumne de l’Institut Carles Rahola i Llorens de 1r de batxillerat científic. Tot i que no m’agraden les matemàtiques ni la química estic cursant aquest batxillerat perquè en un futur m’agradaria estudiar psicologia i neurociencia. Les meves aficions són passar temps amb els meus amics i escoltar música.
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ricard Conesa -

Hola, em dic Ricard Conesa Rivero i tinc setze anys.

Esttic fent el batxillerat cíentific a l'Institut Carles Rahola i Llorens, i l'estic fent degut a que de gran vull dedicarme a l'àmbit de l'arquitectura o similar.

Jugo a bàsquet (a fontajau) com a activitat extraescolar.

Atentament Ricard.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Andrea González -

Hola, sóc l'Andrea González i estudio 1r de batxillerat científic a l’ Institut Rafael Campalans. En un futur m'agradaria estudiar nutrició i dietètica humana. En el meu temps lliure m’agrada fer esport, llegir i quedar amb els amics. Atentament Andrea.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Kiranjot Kaur -

Hola

Me llamo Kiran, tengo 17 años. Estoy estudiando en 1º de Bachillerato científico en Instituto Rafael Campalans de Anglès. 

Después de acabar el bachillerato, quiero estudiar medicina. 

Gracias

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Adrià Montal -

Hola! El meu nom és Adrià Montal Vega i tinc actualment tinc 16 anys. Estudio 1r de batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola. M'agrada molt el futbol, jugo en el Gironès Sàbat desde fa 9 anys. També tinc altres aficions com els videojocs i el cine. No se que estudiar després del batxillerat perquè no trobo cap carrera que m'agradi gaire. 

En resposta a Primer missatge

Lucía Martínez

per Lucía Martínez -

Bones, em dic Lucía Martínez Margareto.

Actualment estic cursant primer de batxillerat tecnològic a l’Institut Carles Rahola i Llorens.

Em defineixo com una persona perfeccionista, curiosa, tímida i que sempre dubta de tot. Per això no és estrany que no sàpiga que vull fer en un futur.

En el meu temps lliure m'agrada quedar amb els amics, jugar a jocs de taula i mirar pelis i sèries.

No hi seré el dia d'Europa degut a un intercanvi a Dinamarca, però espero que ho gaudiu molt!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Dani Cañabate Muñoz -

Bones, em dic Dani Cañabate i tinc 17 anys.

Actualment estic fent batxillerat científic a l'institut Carles Rahola degut a que en un futur m'agradaria estudiar CAFE (inef), i les assignatures del científic ponderen 2. En el meu temps lliure m'agrada jugar a vidiojocs i fer esports. He fet futbol, piscina, bici, tinc un títol en escalada, dos en submarinisme, també m'agrada montar a cavall i ara faig gimnàs i bàsquet.

Encara que no podré assistir a la jornada ja que estaré a Dinamarca fent un intercanvi, us desitjo molta sort.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Lise Schoonman -

Hola, em dic Lise Schoonman, tinc 17 anys i estic fent el batxillerat científic a l'institut Carles Rahola, encara no tinc molt clar al que voldria fer en un futur, però per ara estic molt interessada en psicologia. 

Hi ha moltes coses que m'agraden, entre d'altres l'art, llegir i viatjar.

No hi seré el dia d'Europa degut a un intercanvi a Dinamarca, però espero que sigui molt interessant i una experiència de la qual podeu gaudir!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ruben Salas Reixach -

Hola,

Hem dic Ruben Salas i tinc 16 anys. Ara mateix faig el batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola. M'agrada quedar amb els amics, mirar sèries i còrrer pels boscos. Potser acavaré estudiant biotecnologia, psicologia o ingenyeria industrial, no ho tinc clar. 

M'agradaria poder passar un bon dia amb vosaltres però estaré en un intercanvia a Dinamarca com molta altra gent i no sé que passarà. 

Però bueno,

Que vagi bé

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Judit Marés Ramos -

Hola em dic Judit Marés i tinc 17 anys acabats de fer. Faig 1r de batxillerat científic a l'institut Rafel Campalans i encara no sé què estudiaré quan acabi el batxillerat.

En el meu temps lliure m'agrada escriure, la fotografia i sobretot ballar.

Gràcies

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Estel Planas -

Hola, em dic Estel i tinc 17 anys. Actualment estic fent 1r de batxillerat científic a l'Institut Rafael Campalans, i en un futur m'agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb la medicina. 

En el meu temps lliure m'agrada fer esport i quedar amb els amics. Gràcies.

En resposta a Primer missatge

Màrian Borrego

per Màrian Borrego -

Hola, sóc la Màrian.

Actualment estic cursant el batxillerat social-humanístic a l'IES Carles Rahola, però la veritat és que el meu objectiu no consisteix a accedir a la universitat. De fet, encara no tinc molt clares les meves aspiracions, així que simplement vull obtenir el títol de batxillerat i improvisar a partir d'aquest punt. El més clar que tinc en aquests moments és que vull estudiar idiomes, tot i que no entra a la meva llista ser professora o de relacions públiques.

En el meu temps lliure m'agrada escoltar música, concretament dels vuitanta o diversos subgèneres del rock i el metal. També faig pràctiques de dibuix, manualitats, jugo a jocs de rol i, si no estic massa esgotada, vaig al gimnàs.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Marc Quer -

Hola, em dic @markeer1, actualment estudio al Institut Rafael Campalans d'Anglès, el 7 d'abril faig 17 anys, i estic fent el batxillerat Social, i jugo a fútbol a HS, si algú vol llista BeOut que m'obri. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Jordi Padilla Oliveras -

Hola, em dic Jordi Padilla i estic estudiant a l'institut Carles Rahola de Girona. Estic fent 1r de batxillerat social, tot i que encara nose que vull estudiar després. M'agrada molt jugar a bàsquet i passar-m'ho bé amb els amics, espero aprendre moltes coses d'aquest dia!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Gerard Soberano Serrada -
Hola em dic Gerard, els meus amics em diuen Sobe, soc del Rahola i m’agrada veure Nobita al Boing. Faig el batxillerat cientific i la veritat es que no em va el tot malament. Askara! Pd: realment soc molt borde i no m’agrada nobita novi, visca la filosofia.
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Albert Delgado -

Hola , em dic Albert i tinc 16 anys .

M'agrada filosofar i reflexionar sobre les coses de la vida, faig el batxillerat científic i estudio molt. Jugo a bàsquet a Fontajau.

Al dia d'Europa seré a Dinamarca, però espero que us ho passeu molt bé. 

Adéu!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Àlex de Sagarra Navarro -

Em dic Àlex de Sagarra i visc a Llorà. 

M'agrada la filosofia i trobo que és una assignatura molt interessant. Crec en els valors que fomenta Europa, però no com els aplica, trobo que falta algú que estigui decidit a ajudar de debò.

Estudio el batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola i de gran vull estudiar biologia. 

M'agrada anar en moto i quedar amb els meus amics.

Tot i que no seré a la jornada del dia d'Europa, crec queserà una bona experiència.

En resposta a Primer missatge

Mar Torrent

per Mar Torrent Requena -

Bones, 

Em dic Mar i estic fent el batxillerat científic a l'institut Carles Rahola. M'agrada jugar a vòlei i a bàdminton, i quan vagi a la uni m'agradaria estudiar ciències ambientals. 

Ale, recicleu molt, consumiu poc i fins aviat ;)

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Esther Fanyanàs -
Hola, em dic Esther Fanyanàs. Estic cursant el batxillerat científic a l’Institut Carles Rahola, però encara no sé què faré en un futur. M’agrada mirar sèries, escoltar música i viatjar. També tinc interès en la política. No podré assistir a la Jornada del Dia d’Europa ja que estaré fent un intercanvi a Dinamarca. Tot i això, espero que us vagi molt bé i traieu el màxim rendiment d’aquesta jornada.
En resposta a Primer missatge

Pau Carrasco

per Pau Carrasco Arderiu -

Hola sóc en Pau, tinc 16 anys i estic cursant el batxillerat científic a l'Institut Carles Rahola. M'agrada llegir, escoltar música i passejar. Jugo a tennis però normalment estic tirat al sofà. No se cap a quina carrera encaminar-me i després dels estudis tampoc no tinc idea del què puc fer.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ariadna Quer -

Hola a totes i a tots. Em dic Ariadna Quer i tinc 16 anys. Actualment estic cursant 1r del batxillerat social a l'institut Rafael Campalans d'Anglès. En el meu temps lliure m'agrada llegir,  mirar series i tocar el violí. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alba Capdevila -
Hola em dic Alba Capdevila, tinc 16 anys i faré els 17 el 19 d’agost. Estic estudiant el batxillerat científic a l’institut Rafael Campalans. Quan acabi el batxillerat tinc pensat estudiar psicologia i especialitzarme amb adolescents. Sempre estic escoltant música i el meu temps lliure el passo amb els meus amics (tot i que no en tinc gaire de temps lliure).
En resposta a Primer missatge

Hola, bones

per Maria Zerouali Carrasco -

Em dic Maria Zerouali Carrasco, tinc setze anys i estic cursant 1r de batxillerat en l'àmbit d'humanitats a l'institut Rafael Campalans d'Anglès. 

En un futur m'agradaria fer algo relacionat amb la sanitat, però en aquests moments encara no tinc molt clar si anar a la universitat o fer un grau superior d'auxiliar d'infermeria. En aquests moments no faig cap extraescolar, però anteriorment feia Funky. 

Gràcies per llegir-me!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Janira Serramitja -

Hola em dic Janira, tinc 16 i ara mateix estic fent el baltxillerat humanístic a l'institut Rafael Campalans.

M'agrada escoltar música, el cinema, els macarrons i estar amb els amics.

Fins la pròxima . 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sara Ridao Casermeiro -

Hola!

Em dic Sara Ridao i estic estudiant el batxillerat científic a l'IES Carles Rahola. Les meves aficions han estat diverses i han canviat sovint al llarg del temps. Tot i això, si hagués de mencionar alguns passatemps que encara no hagi abandonat, aquests serien probablement la lectura i la música.

El dia d'Europa seré a Dinamarca, però espero que vagi tot molt bé.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Clara Perez Nadal -

Hola,

Sóc la Clara Pérez Nadal i actualment estic fent el batxillerat social a l'IES Carles Rahola. 

En un futur em faria molta il.lusió ser professora de primària i infantil per tant m'encantaria fer el doble grau d'això mateix a la Universitat de Girona.

També m'encanta ballar i de fet m'agradaria moltíssim poder ser ballarina professional i ballar en videoclips o anar de concert amb artistes, etc.

Fins aquí la meva presentació.

Ens veiem aviat!

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carlos Sánchez -

Hola, em dic Carlos Sánchez, estic cursant 1r de batxillerat al Institut Carles Rahola tot i que no sé encara a que em dedicare profesionalment. 

Al meu temps lliure m'agrada jugar, i quedar amb els meus amics.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Adrià Herrera -

Hola, em dic Adrià Herrera i m'agrada molt la historia.

Estic desitjan que acabi el batxillerat per anar a la Uni i estudiar únicament el que m'agrada. Em sap greu no poder assistir a aquesta activitat el dia d'Europa, però intentare colaborar en tot.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carla Martin -

Hola em dic Carla i tinc 17 anys, visc a Sant Gregori però estic fent el batxillerat cientific a l'intitut Carles Rahola. En el meu temps lliure surto a correr o quedo amb els meus amics. 

No podre assistir el dia que es fa la jornada, perquè estare d'intercanvi a Dinamarca.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sandra Martínez García -
Hola, em dic Sandra Martínez. Estic cursant primer de batxillerat al IES Carles Rahola. En concret, estic fent el batxillerat social, bàsicament perquè encara no tinc clar que carrera fer o, a que dedicar-me i és el batxillerat amb més sortides. Sobre aquesta matèria, la filosofia, es una assignatura que em crida l’atenció i m’agrada. Tot i que ens el meus resultats no es reflecteixi estic molt interessada en ella. Per últim, diré que és el primer any que faig filosofia i gràcies a aquesta assignatura la meva capacitat de raonar i qüestionar ha millorat.
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per iona karayiannis -
Hola em dic Iona, Aquesta serà la última salutació ja que sóc molt despistada... Tinc setze anys i apunt de fer els 17!! Estic fent el batxillerat científic pero a vegades em pregunto per què... En el meu temps lliure m’agrada que no es gaire sovint jugo a basquet, toco el piano I a l’estiu m’encanta fer surf!! Iona
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Anastasia Savchenko -

Hola. Em dic Anasatsia.

Estic cursant el 1r BAT cintífic a Carles Rahola.

En el meu temps lliure m'agrada jugar a tennis, llegir, mirar pel-lícules i series, cuinar, dibuixar...

Tinc bones esperances d'aquesta activitat.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per júlia vilà pérez -

hola, em júlia vilà i estic fent el batxillerat humanístic al IES Carles Rahola.

En un futur m'agradaria estudiar dret i poder ser advocada.

En el meu temps lliure m'agrada passar temps amb els meus i disfrutar de la vida, també m'agrada escoltar tot tipus de música i montar a cavall.

No podré assistir a la jornada del dia d'Europa perquè me'n vaig d'intercanvi a Dinamarca ,espero que hos vagi bé el dia colegues.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Marcel Bartrina -

Hola, em dic Marcel Bartrina ( @sir_marcel_) i tinc setze anys. 

Faig el batxillerat social amb biologia a l'institut Rafael Campalans d'Anglès.

M'agrada i toco la bateria amb dos grups de música (@179,2). També faig bàsquet i jugo al LOL ( Rioot0emperator GOLD IV main supp 67% wr EUW)

2 alumnes més i jo (guitarra i veu) busquem un baixista i un altre guitarrista per tocar el dia de la sortida. Si a algú l'interessa, envieu-me un DM per insta.

Tạm biệt,

Marcel

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per maria Silva Silva -

Hola sóc la Maria Silva, estic cursant el 1 de batxiderat social a l'Institut Carles Rahola. les assignatures que més m'interresen són l'economia i l'economia de l'empresa; per tan estudiaré alguna sobre aquest tema

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial Joan Corney

per Joan Corney Vicens -

Hola, sóc en Joan Corney, actualment estic cursant 1r de Batxillerat, faig el Social a l'IES Carles Rahola.

M'agraden molt els esports, per això, de gran m'agradaria treballar en algo relacionat amb l'esport. Jugo a bàsquet i m'agrada molt quedar amb els amics.

Fins aquí la meva presentació, fins aviat.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per David Vargas -

Hola bones, sóc en David Vargas tinc 16 anys i sóc estudiant de l'Institut Carles Rahola, i en aquests moments estinc fent 1r de batxillerat social.

En un futur m'agradaria treballar en alguna cosa relacionada amb les empreses. A part d'això, també m'agrada fer esport, escoltar música i pasar-m'ho bé amb els amics.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carla Ventura Ponce -
Hola, em dic Carla, tinc 16 anys i vaig a l’institut Carles Rahola. Ara mateix estic fent el batxillerat social-humanístic i tinc pensat en estudiar, en un altre país si pot ser, alguna cosa relacionada amb els idiomes en un futur. Per sort no tinc pensat estudiar res a veure amb informàtica, m’ha costat massa inscriure’m. Salutacions!
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Carla Romera -

Hola sóc la Carla i estic fent el batxillerat social a l'institut Carles Rahola. M'agrada molt la música, el surf i passar el temps lliure amb els amics i la familia. Encara no tinc clar el que vull ser de gran.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Isaac Viso Font -

Hola sóc l'Isaac Viso Font, estic fent el batxillerat Tecnològic a l'Ies Carles Rahola i m'encanta la música i jugar a bàsquet, tinc molt clar que el meu futur estarà relacionat amb la música o la informatica

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sara Clara Blanco Sosa -

Hola! Em dic Sara Clara i m'encanta el meu nom. M'interessa bastant el món de les llengües, per això en un futur no molt llunyà voldria exercir de professora de llengua.

Desitjo amb forçes asistir a la Jornada de Filosofía a la ComaCros per així poder compartir les meves idees i posar-les en comú amb vosaltres.

Per últim destaco que les meves aficions són ballar i escoltar a qui m'envolta.

Tinc 17 anys i estic estudiant el batxillerat social i humanístic al IES Carles Rahola

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per frida palma mercadal -
Hola em dic Frida Palma i faig el batxillerat social al institut Carles Rahola. Tot i que no hi ha cap assignatura de la meva modalitat que em fascini però tinc força clar que de gran vull estudiar Dret fora de Girona. Faig ballet i en el meu temps lliure surto de festa quedo amb els amics llegeixo i com tot adolescent miro el netflix. Soc una persona amb molt de caràcter i força orgullosa però considero que ho controlo prou. Tinc la ment molt oberta i sempre xerro. Adéu!
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Júlia Fabregas -

Hola sóc la Júlia Fàbregas,

vaig a l'institut Carles Rahola i faig el batxillerat científic però encara no estic segura de que vull estudiar a la universitat. 

No podré venir el dia d'Europa degut a una sortida a Dinamarca que fem amb alguns alumnes de l'institut, però tot i així m'agradaria poder participar-hi.

M'agrada l'esport, sobretot el bàsquet i la natació, toco el violí i m'agrada molt veure sèries.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Lluc Mateo -

Hola sóc en Lluc Mateo, el dia d'Europa és molt interessant. Sóc europeu de corazón y no de ocasión, per això m'agrada tant el dia d'Europa. A part del dia d'Europa també m'agraden més coses, com les masterclass de filosofia que fan a la biblioteca Carles Rahola, ja que debatim sobre teories filosòfiques molt interessants i ajuden a fer entendre el món actual en el que vivim. Crec que estudiar és important perquè agilitza la ment i a entendre conceptes de forma més ràpida. Estic en contra de la gent que s'oposa al sistema de funcionament d'Europa, perquè crec que és important que els ministres del Parlament Europeu cobrin 20.000 euros al mes assistint-hi els cops que vulguin, encara que els parlaments siguin els llocs on s'ha detectat més rastre de cocaína, i a més també és important que els immigrants de paísos en guerra(guerres provocades per la venta d'armes de paísos europeus a l'exterior) no tinguin permesa l'entrada a Europa després de creuar el Mediterrani en pateres que els hi donen màfies a canvi d'un mòdic preu. Aquest any el dia d'Europa es basa en escollir el teu futur, un tema molt interesant tinguent en compte la possiblitat de que no hi haugés futur a causa de la contaminació global que està patint el nostre planeta. Europa té un funcionament excel·lent, i aquest no ha de canviar. PD:No podré assistir degut a que estaré a l'intercanvi que fem a l'institut Carles Rahola, m'agradaria assistir-hi, espero que es faci un "second round"

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Iria López -

Hola, em dic Iria i tinc 16 anys.

Vaig a l'institut Carles Rahola, i estic fent el batxillerat cientific encara que no tinc clar que vull fer en el futur. M'agrada veure series, llegir i menjar xocolata.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per David Mendez Soler -

Hola, em dic David Mendez Soler i faig 1r de batxillerar a l'institut carles rahola. 

Actualment no se que vull estudiar ni que vull ser de gran pero tinc clar que vull seguir estudiant.

M'agrada molt jugar a futbol i jugo al girones sabat i en el meu temps lliure m'agrada mirar pelis.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Pau Bernués Tejada -

Hola, em dic Pau Bernués i tinc 17 anys. Estic estudiant el batxillerat tecnològic al Carles Rahola. 

Estic molt il·lusionat amb aquesta jornada ja que el tema del qual parlarem sembla interessant i pot donar molt que parlar.