Salutació inicial

Nombre de respostes: 10

lupa.jpgHola!

Aquest és un espai senzill per a una breu presentació personal: qui sou, què us interessa, què podeu aportar a la Jornada sobre el Dia d'Europa, algunes de les aficions principals ...
És per a difusió pública (tipus fòrum obert)

S'hi intervé clicant a "Respon", més avall a la dreta... (mireu a l'angle inferior dret). Poseu el vostre nom a l'Assumpte.

Se us demana un "mira, ... acabo d'arribar i... sóc així!", i pot ser complementat amb fotografies [poseu-les al lloc i amb la mida que quedi millor], enllaços , etc., i l'actualització del vostre perfil personal [al perfil personal hi arribeu punxant sobre el vostre nom]

Ben aviat ens anirem coneixent millor - i també als d'altres Instituts -, amb aquesta salutació inicial i altres llocs de debat i trobada.
Fins aviat!!

En resposta a Primer missatge

Re: Emma Serrano

per Emma Serrano Garrido -

Hola, em dic Emma Serrano, tinc setze anys i actualment estic cursant 1r de batxillerat científic a l'institut Carles Rahola. El meu objectiu, acadèmicament parlant, és entrar a la carrera de psicologia a la UdG i estudiar fins a aconseguir el doctorat. Durant la carrera m'agradaria fer alguns Erasmus, ja que m'agrada molt viatjar.

M'agrada l'esport, actualment estic fent gimnàstica artística al geieg. Em considero una persona sociable i m'agrada conèixer a gent nova i treballar en equip, ho trobo molt interessant, ja que cadascú té opinions diferents i posar-ho en comú està molt bé. Per això trobo com una oportunitat la Jornada del Dia d'Europa.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ariadna Puig -

Hola a tots!

Jo em dic Ariadna Puig i tinc 17 anys. Actualment estic fent primer de batxillerat social a l'institut Carles Rahola ja que, més endavant, vull fer la carrera de publicitat i relacions públiques. Em considero una persona simpàtica, riallera i curiosa, per aquesta raó considero que aquesta jornada de filosofia pot ser molt interessant. Espero que entre tots ens ho passem molt be!

En resposta a Primer missatge

Re: Susana Gonkel

per Susana Gonkel -

Hola!

Sóc la Susana Gonkel i actualment estic cursant 1r de batxillerat a l'Institut Carles Rahola, és el meu primer any en aquest institut, ja que abans anava a l'Escola Vedruna Girona, però vaig decidir canviar-me de centre perquè necessitava canviar d'aires després de 13 anys a la mateixa escola. Realment aquest canvi m'està anat molt bé i estic molt més motivada, cosa que passa poc... per això, crec que puc aportar coses positives en aquesta jornada de filosofia, crec que pot arribar a ser molt interessant i podem aprendre moltes coses noves junts!

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Genís Pujiula -

Hola, el meu nom és Genís i tinc 16 anys, sóc del Institut Carles Rahola.

 

En el meu temps lliure m’agrada paracticar diferents esports com la natació, ciclisme i córrer.

També toco el piano estils com el jazz, blues, pop... Estic a una banda de música "black music"

M’encanta la edició de videos mitjançant drones i composició electrònica amb el logic pro x.

I quedar amb els amics!

Encara no tinc clar que estudiaré quan sigui més gran. Ja es veurà!

El Dia d'Europa podria aportar les meves capacitats d'edició i gravació de videos.

 

En resposta a Primer missatge

Nerea Aparicio

per Nerea Aparicio -

Hola!!

Em dic Nerea Aparicio i tinc setze anys. Actualment estic cursant 1er de batxillerat a l'Instiut Carles Rahola i Llorens. M'agrada escoltar tot tipus de música, però el meu gènere preferit és el pop. Quan tinc temps lliure, el que més m'agrada fer és mirar sèries i pel·lícules, llegir llibres i quedar amb les meves amigues. Quan acabi batxillerat tinc pensat estudiar periodisme perquè és un carrera que em crida molt l'atenció.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Sonia Fellahi -

Hola!!

Em dic Sonia Fellahi i actualment estic cursant 1er de batxillerat a l'Instiut Carles Rahola i Llorens.
M'encanta fer esports, escoltar música, estar amb els amic i viatjar. També, m'agrada interactuar amb gent nova, debatir, treballar en equip i per aquests motius puc aportar moltes coses en aquesta jornada de filosofia.

Quan acabi els estudis, m'agradaria estudiar Economia i Negocis Internacionals ja que és una carrera que m'atrau molt.

Resultado de imagen de imagen negocios viajando

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial

per Laura Llorente Antón -

Hola, em dic Laura Llorente, tinc setze anys i actualment estic fent 1r de batxillerat social a l'institut Carles Rahola, i en un futur m'agradaria poder anar a fer el doble grau d'educació infantil i primària, ja que m'agrada molt estar amb nens petits i el món de l'educació. Encara no sé si anar a la UDG o anar a Barcelona.

En el meu temps lliure m'agrada ballar, llegir llibres (sobretot de misteri i de fantasia), mirar series i pel·lícules, quedar amb les amigues i aquest any he començat a fer hípica.

El tema d'aquest any de la Jornada Acadèmica m'agrada perquè no en sé molt i així podré aprendre coses noves.

En resposta a Primer missatge

Laura Blanco

per Laura Blanco -

Hola a tots, sóc la Laura Blanco!

Estudio el batxillerat científic a l’institut Carles Rahola i quan acabi m’agradaria estudiar psicologia o psiquiatria, encara no ho tinc molt clar. En el meu temps lliure m’agrada molt fer esport i tenir noves experiències. Algunes de les meves aficions són llegir, tocar la guitarra i estar amb la família i els amics.

Per a la Jornada d’Europa d’aquest any, s’ha escollit un tema molt encertat, segons la meva opinió. Actualment, tot i que se’n parla molt sobre la sostenibilitat, no es posen en acció suficients persones, associacions o països i necessitem estendre la voluntat de participar i ajudar. Així que estic molt motivada per parlar sobre aquest tema!

Una Europa sostenible

En resposta a Primer missatge

Re: Agustina Callejón

per Agustina Callejón Melatini -

Hola a tots!

Jo sóc l’Agustina Callejón i tinc setze anys. Estudio a l’Institut Carles Rahola i Llorens de Girona, estic cursant un batxillerat científic. Començo a interessar-me per possibles carreres universitàries com la farmàcia però encara no tinc res clar.

En el meu temps lliure aprofito per escoltar música, editar vídeos de viatges, mirar pel·lícules i series i quedar amb els amics. M’agrada molt viatjar i anar a llocs nous per mi, sempre que puc intento conèixer altres ambients i gent amb la qual relacionar-se. 

En aquesta jornada acadèmica de filosofia vull aprendre coses noves i aportar la meva opinió. Espero que treballem molt i els resultats de les sessions siguin de gran ajuda. Cada vegada s’aproxima més aquesta gran activitat.

Fitxer adjunt IMG_0170.JPG
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per caterina gaitx -

Hola, em dic Caterina Gaitx, tinc 16 anys i actualment estic cursant 1er de Batxillerat al Carles Rahola. En el meu temps lliure m'agrada escoltar música, dibuixar i sobretot quedar amb els meus amics.

En un futus m'agradaria dedicarme a la carrera de criminologia, tot i que no ho tinc 100% clar encara, ja que estic dubtant entre dret o criminologia, però de moment em decanto per criminologia. 

Estic molt entusiasmada per participar en aquesta jornada, i hi aportaré coses positives!