Salutació inicial

Nombre de respostes: 63

11315783-saludo-joven-empresario-con-apreton-de-manos-aisladas-en-blanco.jpgEspai per a breus presentacions personals: qui sou, què us interessa, què podeu aportar a la Filosofia, algunes de les aficions principals ...És per a difusió pública.

S'hi intervé clicant a "Respondre", més avall a la dreta...
Equival a dir, "acabo d'arribar i sóc així", i pot ser complementat amb fotografies, enllaços , etc., i l'actualització del vostre perfil personal.

Als professors més directament implicats ja ens coneixeu: la prof. Mercè Balcells, la prof. Àngels Batllori i el prof. Xavier Serra.

Ben aviat ens coneixerem millor... amb aquest salutació inicial i els altres llocs de debat i trobada.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Xavier Serra Besalú -

Bon dia.
Sóc professor de Filosofia a l'Institut Salvador Espriu, a Salt, i m'alegra molt que ens trobem en aquesta plataforma online per preparar la sessió del 13 de desembre, a la UdG, sobre la justícia.

Aquí podem explicar una què ens interessa i prcaticar per posar algun enllaç o imatge.
Bé, la imatge ja hi és, un enllaç que m'agrada és el de una cançó,


Ens veiem!!!

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial | Eduard Puig

per Eduard Puig -

Bona nit. Em dic Eduard Puig, i sóc alumne de l'institut Salvador Espriu de Salt. He de dir que no sóc cap gran aficionat a la filosofia, però crec necessari aprofitar la oportunitat de poder debatre sobre la justícia en un àmbit més enllà del que anomenem "d'anar per casa". 

Una cosa que m'apassiona i que de fet vull estudiar és l'arquitectura. De fet la imatge que us adjunto és una delícia visual, tant si us agrada l'arquitectura com si no:

El Born CC

La imatge correspon al recentment inaugurat Mercat del Born. És un lloc interessant tant pel que fa als detalls de l'estructura metàl·lica i els diversos elements arquitectònics que el conformen com per la història que amaga. Però no només la penjo per això. També vull aprofitar per recordar, i més en aquests temps, que la història que amaguen llocs com aquest mai ha d'ésser polititzada o amagada i oblidada.

Fins aquí la meva presentació. Espero haver aportat alguna cosa més que una mera descripció de la meva persona. Fins una altra!

En resposta a Eduard Puig

Re: Salutació inicial | Eduard Puig

per Carla Llistosella Palomeras -

Bon dia jo em dic Carla Llistosella i sóc de l'institut Salvador Espriu de Salt, tinc moltes ganes de fer aquesta Jornada de Filosofia i així poder debatre sobre el tema, ja que també és interessant poder-ho fer amb alumnes d'altres centres.

M'agrada molt viatjar i la foto que us he adjuntat mostra una de les ciutats que m'ha agradat més.

Ens veiem aviat!

 

Fitxer adjunt NY.jpg
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Clàudia Quintana Vidal -

Bon dia! Em dic Clàudia Quintana i també sóc alumna del Salvador Espriu de Salt. Tinc ganes de participar en la jornada de filosofia, tant per l'augment de la nota que comporta com per interés personal. 

Us insereixo una fotografia meva, m'agrada fer el mico:

 

Fitxer adjunt sdfc.png
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Caterina Ponce Martin -

Hola, em dic Caterina Ponce i sóc del insitut Salvador Espriu de Salt, tinc ganes de fer aquesta jornada per compartir diferents opinions amb gent d'altres centres.

Cada estiu vaig de viatge, aquí deixo una foto del viatge que més em va agradar, Nova York!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Manu Hernandez -

Hola Soc en Victor i ja sóc aquí!

Soc estudiant de 2n Batxillerat A (Humanístic) I crec que existeis una filosofia relacionada amb el amor.

Soc Youtuber desde fa uns mesos, i el meu canal esta començant a tenir exit

Estic d´aqui cap allà amb el Meu Longboard i escoltant música per Girona. Sóc una persona Molt social i estic desitjant participar en aquesta activitat per que la trobo força interesant.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Azahara Hernandez Gordo -

Hola! em dic Azahara i sóc una noia que estudia segon de batxillerat (humanístic) a l' institut Salvador Espriu.

El que més m'agrada és poder tocar una rosa ja morta i sense cap vitalitat,simplement perquè m'agrada la seva textura i forma.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per khadija ben karta -

Hola ,

soc una alumna de l'institut Salvador Espriu , el meu  somni és ser Infermera i m'encanta ajudar a la gent . M'agrada viure cada instant penso que hem d'aprofitar tot el que ens ofereix la vida , m'agrada viatjar i descobrir cultures  , gent  nova .

En resposta a khadija ben karta

Re: Salutació inicial

per Meritxell Pageo Riera -

Bon dia, em dic Txell Pageo i sóc estudiant de segon de  batxillerat (social) a l’Institut Salvador Espriu. Personalment la filosofia mai l’he acabat d’entendre, però aquest any de mica en mica m’hi vaig començant a relacionar més. Cada any vaig de vacances a Eivissa.

 

Aquí us adjunto una foto relacionada amb la meva gran afició que com podeu veure esta relacionada amb la mainada petita.   

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per xavi lopez silva -

Hola, em dic Xavi i sóc de l'institut Salvador Espriu de Salt, trobo molt interessant aquesta idea de la Jornada de la Filosofia, realment és quelcom necessàri en una societat que pateix una perversió tant greu de la justícia. Penso que serà de gran profit per a tots els que formem part de l'esdeveniment.

Salut.

Pd. us deixo una imatge d'aquells que se'n a de pendre exemple per aspirar a ser just.

Fitxer adjunt grises.jpg
En resposta a xavi lopez silva

Re: Salutació inicial

per Xavier Serra Besalú -

Hola Xavi. Una imatge, com tantes d'avui dia, que impacta.
Jo, a vegades, penso que les imatges de les injustícies ens criden l'atenció, però que són només el punt final d'un menyspreu per la virtut de la justícia... Què és la justícia?

I benvingut al Fòrum d'estudiants de 2n de Batxillerat i professors!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Arantza Alonso -

Holla me llamo Arantza Alonso y soy alumna del instituto IES SALVADOR ESPRIU

Tengo ganas de hacer esta jornada de filosofía para aprender mas cosas...

Nos vemos el 13 de diciembre!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Ariadna Frigolé -

Hola a tots!

Sóc l'Ariadna Frigolé, estudiant de 2n de BAT de l'IES Narcís Xifra. 

Estic molt contenta de poder assistir en aquesta jornada de filosofia per debatre sobre un tema tant important avui dia com és la justícia, i també per fer-ho amb alumnes d'altres instituts. 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alba García Lanzas -

Hola a tots!

Em dic Alba García, estic fent segon de Batxillerat a l'IES Narcís Xifra i Masmitjà.

Estic molt contenta per poder participar en aquest debat sobre la justícia, un tema amb molta importància avui dia.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Paula Rueda Torres -

Hola! :) Em dic Paula Rueda i sóc estudiant de l'IES Narcís Xifra.

Tinc moltes ganes de participar en la jornada de filosofia per debatre sobre la justícia i fer-ho a més amb gent d'altres instituts, trobo que pot ser una oportunitat única per a tots nosaltres.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Nerea Freixas -

Bona tarda, sóc la Nerea Freixas de l'institut Salvador Espriu i tot i que això de la filosofia ho trobo una mica complicat penso que és una proposta interessant compartir les idees de diferents persones de diferents instituts.

En resposta a Primer missatge

Bona tarda,

per Sissy Garcia Pineda -

Bona tarda,

Em dic Sissy García i sóc estudiant de Segon de Batxillerat de l'IES Narcis Xifra.

Estic molt contenta de poder formar part d'aquest debat sobre la JUSTICIA, ja que és un tema molt actual, però poc considerat.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Pau Ventura Pericot -

Bona tarda, sóc en Pau Ventura estudiant de 2n de Batxillerat de l'institut Salvador Espriu. M'agrada l'idea de poder una jornada parlant de la justícia i de les diferents perspectives que en tenim cadascú de nosaltres. Ens veiem el dia 13 de desembre!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Maria Casals Viñals -

Hola! Em dic Maria Casals i sóc una alumna de l'institut Narcís Xifra.

Considero que la justícia és un tema molt ben triat per parlar col·lectivament, ja que la justícia forma part de les nostres vides i moltes vegades no comprenem.

Esero que acabada aquesta trobada hagi après més sobre la justícia i pugui entendre una mica més sobre la societat en què vivim!

Fins el dia 13 de desembre! 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Mireia Cros Pérez -

Hola!

Em dic Mireia i sóc alumne del Narcís Xifra i Masmitjà. Trobo molt encertat el tema del debat, ja que la justícia és un tema molt present en les nostres vides i complex, sobretot a l'hora de posar-lo a la pràctica.
Ens veiem al congrés!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Narcis Gabriel Ciobanu -

Hola, 

Sóc en Narcis de l'institut Salvador Espriu de Salt. Tot i que la Filosofia no és una de les meves matèries favorites, em sembla molt interesant i penso que és una part de la nostra vida tot i que no ens adonem. Tinc moltes ganes de conèixer el que opinen altres persones sobre la justicia i per aixó crec que la jornada de Filosofia ens vindrà molt bé a tots!

M'agrada molt tot allò que té relació amb la tecnologia i també m'agrada molt la musica, sobretot l'electrònica i el Rap. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Amal Eddrissi -

Hola, em dic Amal Eddrissi i vaig a 2n batxillerat B de l'IES Salvador Espriu. Estic molt influenciada per la cultura americana, concretament en l'àmbit de la música i les últimes tendencies. D'altra banda, crec que es força interessant la jornada de filosofia, ja que actualment és molt menys valorada per la societat i així intentarem conservar la seva essència el dia de la jornada.

Fins el dia 13 de desembre! 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Alex Fernández Chamorro -

Bona nit, em dic Alex Fernández i estudio 2n de BATX a l'Institut Salvador Espriu de Salt!

Tinc moltes ganes de participar en aquest jornada de filosofia perquè crec que el tema de la justícia és molt actual i ningú sap ben bé si en realitat la justícia existeix. A veure si aconseguim treure'n alguna conclusió!

Ens veiem el 13 de desembre!

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Gerard Martin -

Hola, em dic Gerard Martin i estic estudiant al Salvador Espriu. Segurament els de Montilivi us sonarà el meu nom ja que l'any passat és on estudiava.

Crec que el tema de la justícia és un tema molt interessant i ja començo a tenir ganes de conèixer la vostre opinió.

Aquí us deixo una foto d'una de les meves aficions.

Fins el divendres dia 13.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Irene Fabrellas Espinal -

Bona tarda, sóc la Irene Fabrellas i estudio 2n de BATX a l’institut Salvador Espriu de Salt.

La veritat és que sento molta curiositat per veure com ens relacionem parlant de la justícia, perquè considero que tenim molt diversos punts de vista i opinions preconcebudes. És per això que també en tinc moltes ganes, ja que crec que el diàleg ens farà aprendre uns dels altres.

En resposta a Irene Fabrellas Espinal

Re: Salutació inicial

per Miriam Güell Canal -

Bona tarda, sóc la Miriam Güell i estudio 2n de Batxillerat a l'institut Montilivi de Girona.

Comparteixo la curiositat i l'interès de veure com intercanviem les nostres opinions amb alumnes del mateix curs però de diversos instituts com el vostre sobre la justícia mitjançant la paraula, ja que avui dia és un mitjà molt habitual entre els adolescents. 

Quan ens van proposar la Jornada de Filosofia, no estava gaire entusiasmada perquè la filosofia no és una de les meves matèries preferides, ja que m'agrada reflexionar sobre coses de interès personal no sobre coses exigides o sobre temes obligatoris segons el temari, però alhora tinc moltes ganes de que arribi el dia 13 de desembre per poder observar que opinen diversos estudiants com vosaltres i jo sobre un mateix tema.

Ens veiem aviat; petons.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Mónica Moreno Martínez -

Hola, em dic Mónica Moreno i sóc alumna del IES Salvador Espriu de Salt. M'encanta l'estiu, per tant, aquestes époques tan fredes del any no m'agraden gaire. Cada any vaig a estiuejar a la costa del sud d'Espanya. Aquí adjunto una foto de la piscina. 

Per cert, em sembla molt interessant fer aquesta jornada i debatre sobre un tema tan important com és la justícia. 

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Laura Macià Ayerbe -

Bona tarda, em dic Laura Macià i estudio 2n de Batxillerat a l'IES Montilivi, vinc de Lloret de Mar i m'ha sorprés però alhora m'ha semblat interessant poder accedir i participar a un debat sobre Filosofia.

No em considero una noia que mostri gran interés per a la Filosofia, però m'encanta la idea de poder debatre i coneixer els altres punts de vista de la gent sobre aquest tema, ja que potser així acaba despertant-me curiositat aquesta assignatura.

Fins aviat, salutacions.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Abel Toy -

Bones!

Em dic Abel i sóc estudiant de 2n de Batxillerat al Montilivi.

El tema de la justícia és un tema interessant, ja que sempre és rellevant.

Salut,

Abel Toy

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Marc Jiménez Castro -

Bona tarda! Sóc en Marc Jiménez, alumne del IES Salvador Espriu de Salt. 

M'agrada molt la idea de poder debatre sobre la Justícia, un tema molt important però poc considerat avui en dia.

Ens veiem el dia 13 de desembre!

 

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial

per Txell Carrera Rosillo -

Holettaa!! Sóc la Txell Carrera i vaig al IES Salvador Espriu

Tinc ganes de fer aquesta jornada de filosofia sobre la justícia perquè segur que serà una experiència molt maca i sobretot una oportunitat per aprendre. C ;)

Ens veiem el13 i haviam com sen's planteja el dia!

En resposta a Txell Carrera Rosillo

Re: Salutació inicial

per Cristina Artigas -

Bones, sóc una estudiant de l'Institut Narcis Xifra i em dic Cristina Artigas. Tinc gances que arribi el dia de la Fiolosfia per poder discutir i parlar sobre la justicia i sobretot per conèixer gent nova!! Ens veiem!! :)

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial

per Rut Pera Ruiz -

Em dic Rut Pera, estic cursant 2n de batxillerat científic al IES Montilivi. 

Considero que la filosofia és una bona assignatura perquè ens demostra que podem anar més enllà del que havíem imaginat només amb el nostre cervell. Aquesta assignatura ens ensenya a ser més autosuficients amb les nostres decisions, les nostres idees o ideologies i amb la nostra ànima. 

El debat sobre la justícia (un tema molt ampli) entre joves de la mateixa edat pot ser molt bo per mostrar les nostres pròpies ideologies, i intercanviar idees.

El acto más difícil es aquel que consideramos más simple: percibir con una mirada despierta las cosas que se presentan ante nuestra vista. - Goethe

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial

per Judit Pujol Corney -

Hola! Em dic Judit Pujol i estic cursant 2n de Batxillerat a l'Institut Montilivi.

Em sembla molt bé aquesta iniciativa perquè sóc una persona que valora molt l'intercanvi d'idees i opinions ja que penso que a partir d'aquestes, reflexionem, ens coneixem més i descobrim quin és el nostre criteri valorant les aportacions que segons com les rebem ens condicionaran d'una manera o altra. Parlar de la justícia crec que ens ajudarà molt a veure que és un tema delicat.

A més, crec que estudiar Filosofia ens ajuda a raonar amb arguments, a tenir un punt de vista raonable i, sobretot, a veure com hi ha moltes maneres de veure la realitat, percebre-la i interioritzar-la.

Fins aviat!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Rut Rodeja Fernandez -

Hola,  

Sóc la Rut Rodeja i faig el batxillerat humanístic a l’IES Narcís Xifra.

Crec que aquesta jornada pot ser molt interessant, perquè existeix realment la justícia?
Sempre he pensat que la justícia és allò que va bé a un col·lectiu, però aquest bé mai serà absolut i per tant sempre hi haurà algú en desacord. Per tant, el concepte de justícia té una veritat absoluta o sempre és relatiu? 

En resposta a Primer missatge

Salutació inicial

per Sergi Garcia Casas -

Hola, em dic Sergi Garcia i estic cursant 2n de Batxillerat científic a l'institut Montilivi.

M'agrada reflexionar i la filosofia, però la manera com està enfocada al Batxillerat no m'agrada tant...

Com la mateixa filosofia, el concepte justícia és molt ambigu. Des del meu punt de vista, cadascú té la seva pròpia filosofia i la seva visió de la justícia. Per això aquesta jornada em sembla una proposta molt engrescadora. Conèixer gent i intercanviar idees sempre és positiu. 

A veure si entre tots aconseguim millorar la nostra visió de la justícia.

Ens veiem el divendres 13!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per cristina bosch perez -

Hola a tots!

Em dic Cristina. Estic fent segon de batxillerat científic a l'Institut Montilivi. Crec que aquesta sortida de filosofia ens anirà molt bé a tots per comparar i intercanviar opinions sobre aquesta assignatura.

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Pau Bas Oliver -

Hola, em dic Pau Bas i estic estudiant 2n de batxillerat a l'institut Montilivi. En general, la filosofia no és una assignatura que m'apassioni gaire. Jo crec que a molta gent no li agrada la filosofia pel fet de que en teoria és una assignatura per buscar altres punts de vista a les coses, però a l'hora de la veritat, els professors només accepten el seu punt de vista i ens corregeixen les nostres opinions i ens fan creure que estan malament quan en realitat tota opinió és vàlida. 

Dit això, tinc ganes de fer la trobada, entre d'altres coses perquè ens saltarem classes possiblement avorrides i farem quelcom divertit. Serà curiós escoltar els punts de vista sobre la justícia que té l'altre gent de la nostre edat i poder compartir amb ells el meu punt de vista. 

Finalment, us adjuntaré una foto d'una de les coses més maques que es poden veure en aquesta vida en un dels llocs que m'ha marcat més, Llançà.

Salutacions a tothom, ens veiem aviat! ^^

Fitxer adjunt BaZvOTsCAAAjne3.jpg-large.jpeg
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per arnau trias oliveras -

Hola, em dic Arnau Trias i estudio al INS Montilivi.

El tema de la filosofia penso que no és el meu fort perquè tampoc m'apassiona gaire, perquè penso que la filosofia de 2on de Batxillerat no està molt ben enfocada lliurement, m'agradaria una filosofia més lliure on puguéssis donar les teves opinions.

M'agradaria que la filosofia tingués un punt de vista més personal i no estar tan relacionat amb tots els filòsofs.

Espero que la jornada de la filosofia sigui interessant.

Finalment adjunto una fotografia meva en un gran poble, lluïnt la camiseta del meu equip.

Fitxer adjunt 480468_3823024247377_71128144_n.jpg
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Joan Puig -

Hola a tots i a totes, em dic Joan Puig Boada estudio 2n de batxillerat al Institut Narcís Xifra i espero aprendre algunes coses noves d'aquesta jornada sobre la justícia.

Ens veiem el dia 13!!

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Cristina Badosa -

Bona tarda a tothom, em dic Cristina Badosa i estudio 2n Batxillerat Científic a l'institut INS Narcís Xifra. Personalment crec que aquesta jornada ens servirà per intercanviar idees sobre els temes que es tractaran i veure altres punts de vista. 

Fins molt aviat. 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Belén de Toro Romero -

Hola bona tarda!! Em dic Belén de Toro Romero, i soc de l'Institut Salvador Espriu ( Salt). Tinc moltes ganes de fer aquesta jornada amb tots vosaltres, i tinc moltes ganes de conéixer a gent i poder compartir les meves opinions sobre la justícia!!!

Fins divendres!! :)

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Damaris Torres -

Hola! Em dic Dàmaris i arribo molt tard! Estudio a l'institut Salvador Espriu i m'encanta la música i en un futur vull fer Cinematografia a l'universitat. Crec que debatre sobre la justícia el dia 13 serà interessant!

Fitxer adjunt images.jpg
En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Núria Bellido -

Hola, em dic Núria Bellido i estudio 2n de Batxillerat a l' Institut Montilivi.  M' agrada el futbol i el surf.

Em va agradar quan la professora ens va comentar aquesta activitat, trobo que la Jornada de Filosofia ens pot ajudar a reflexionar.

 

En resposta a Primer missatge

Re: Salutació inicial

per Thais Alsina Mudarra -

Bon dia! Em dic Thais Alsina i també sóc alumna del Salvador Espriu de Salt.

Com es pot apreciar a la fotografia i com a la majoria, m'agrada riure a totes hores. Em considero una noia bastant familiar i sóc monitora del lleure, per tant, no crec que hagi de dir que m’encanta compartir el meu temps amb els nens i ser un model positiu per ells.

Pel que fa a la Jornada de Filosofia estic una mica a la expectativa, però amb ganes de veure que es farà i que aprendré! 

 

Fitxer adjunt 1380616448162.jpg