El 25 de maig hi ha eleccions al PE: important?

El 25 de maig hi ha eleccions al PE: important?

per Coordinació Filosofia Girona -
Nombre de respostes: 2

Sisplau, mira aquest vídeo, o altres de l'àlbum que estem creant.
Què ets embla? Què hi pots fer?

En resposta a Coordinació Filosofia Girona

Re: El 25 de maig hi ha eleccions al PE: important?

per Virginia Semino -

Bé, sempre m'han dit que les coses s'han de fer de mica en mica perquè surtin bé i crec que és això el que vol dir el video: hem de començar a reflexionar nosaltres mateixos primer encara que estiguem patint vertaderes desgràcies, hem de pensar abans d'actuar, hem de saber diferenciar allò que està bé del que no i després, juntar-nos tots per una mateixa causa ja que podríem arribar a fer grans coses seguint allò que pensem, seguint allò que donem per bo. Aquesta és l'única manera de portar bé present i donar exemple als que vénen perquè després de tot, el món és seu. És a dir, un gra de sorra no és més que un simple gra de sorra però molts són un desert; per tant, l'únic que, per ara, puc fer és una introspecció intensa per tal de deixar de ser una simple espectadora. per tal de fer bé la meva part en el que podria arribar a ser un canvi mundial. 

Fitxer adjunt httpsencrypted-tbn3.gstatic.comimages?q=tbnANd9GcQRtNLjUxllWv1jZJYLgworENmc89JBWgMcfV2SsVQ1uXgm0aS2BPSRijk
En resposta a Coordinació Filosofia Girona

Re: El 25 de maig hi ha eleccions al PE: important?

per Sònia Torrent i Ramió -

És un vídeo que vol incentivar a la gent perquè vagi a votar als nostres representants dins el parlament europeu, ja que com a país que som hem de formar-ne part en tots els sentits. Cal conscienciar a la gent que és important tenir bons representants a Europa. Els ciutadans espanyols veuen Europa com més llunyana perquè els sembla que les decisions que es prenen allà no els afecten de manera tant directa a les seves vides.  Formar part de la unió europea ha sigut important per Espanya perquè sempre és millor afrontar els problemes en grup que no sol, deixant a part que cada país aporta les seves idees i ajuda a millorar-los tots.