Salutació inicial

Salutació inicial

 
Salutació inicial
Monday, 10 September 2018, 1:00 PM

images.jpg

Espai per a una breu presentació personal: qui sou, què us interessa, què podeu aportar a la Filosofia, algunes de les aficions principals... És per a difusió pública (tipus Fòrum)

S'hi intervé clicant a "Respon", més avall a la dreta...
Equival a dir, "mira, ... acabo d'arribar i... sóc així!", i pot ser complementat amb fotografies [poseu-les al lloc i amb la mida que quedi millor], enllaços , etc., i l'actualització del vostre perfil personal [al perfil personal hi arribeu punxant el vostre nom]

Ben aviat ens anirem coneixent millor - i també als d'altres Instituts -, amb aquesta salutació inicial i altres llocs de debat i trobada.

Fins aviat!!

Save

Picture of Lidia Ainoa Martínez Bèjar
Re: Salutació inicial
by Lidia Ainoa Martínez Bèjar - Wednesday, 3 October 2018, 6:06 PM
 

Em dic Lidia Ainoa Martínez i sóc alumne de l'institut Carles Rahola i Llorens. Actualment estic cursant segon de batxillerat, modelitat cinetífica, en un futur m'agradaria estudiar medicina. La meva afició és fer ruta amb furgoneta.

Picture of Arnau Casadevall
Re: Salutació inicial
by Arnau Casadevall - Wednesday, 3 October 2018, 5:56 PM
 

Hola bona tarda, encantat d’haver-te conegut . Em presento sóc l'Arnau Casadevall un alumne de 2n de Batxillerat B,i tinc moltes ganes de afrontar aquest nou curs .Sóc una persona molt treballadora i agradable tot i que ha vegades tinc un punt d'hiperactivitat. Les meves aficions són el gimnàs i sobretot el futbol ,que és un esport molt important per mi ja que m'ha ajudat a relaxar-me i a esbravar-me en moments difícils.

Picture of Dani baena bejar
Re: Salutació inicial
by Dani baena bejar - Wednesday, 7 November 2018, 7:24 PM
 

Hola! Em dic Dani Baena, estic cursant segon de batxillerat tecnològic, m'agrada l'esport i veure le tele.

Picture of Roger Llorenç i Vilanova
Re: Salutació inicial
by Roger Llorenç i Vilanova - Monday, 12 November 2018, 4:04 PM
 

Hola, sóc en Roger i faig el batxillerat tecnològic.

Picture of Jaume Nogué Ramió
Re: Salutació inicial
by Jaume Nogué Ramió - Tuesday, 13 November 2018, 4:09 PM
 

Hola em dic Jaume Nogué i curso el batxillerat tecnològic a Vilablareix. M'agrada l'esport i estar amb els amics.

Picture of Vidal Vidal Vives
Re: Salutació inicial
by Vidal Vidal Vives - Tuesday, 13 November 2018, 4:57 PM
 

Hola em dic Vidal i sóc d'Aiguaviva, però estudio el BAT tecnologic a l' INS Vilablareix. 

Picture of Francesc Soler Serra
Re: Salutació inicial
by Francesc Soler Serra - Saturday, 17 November 2018, 11:26 AM
 

Hola, em dic Francesc Soler i faig segon de batxillerat a l'institut de Vilablareix i m'agraden els esports i les consoles.

Picture of Elsa Mas Salvà
Salutació inicial
by Elsa Mas Salvà - Wednesday, 28 November 2018, 1:08 PM
 

Hola, em dic Elsa Mas i faig el batxillerat social al Institut de Cassà de la Selva.

Picture of Marcel Prunell Vila
Re: Salutació inicial
by Marcel Prunell Vila - Wednesday, 3 October 2018, 5:54 PM
 

Bones sóc en Marcel Prunell i estudio segon de batxillerat a l'institut Carles Rahola i Llorens. El que més m'agrada fer és jugar a bàsquet amb els companys d'equip i fer esport en general. 

Moltes gràcies.

Picture of Toni Repiso Jimenez
Re: Salutació inicial
by Toni Repiso Jimenez - Wednesday, 3 October 2018, 6:50 PM
 

Hola, bona tarda, soc en Toni Repiso alumne de 2 de batchillerat B modalitat social, el que mes m'agrada fer es jugar a basquet amb els amics i fer esport en general

Picture of Clàudia Ros Grabalosa
Re: Salutació inicial
by Clàudia Ros Grabalosa - Wednesday, 3 October 2018, 7:09 PM
 

Holaa, em dic Clàudia Ros i estic fent la modalitat científica a 2n de Batxillerat a l'Institut Carles Rahola de Girona. Faig gimnàstica rítmica des que tenia sis anys i a part d'això les meves aficions són sortir amb els amics, l'esport i provar sempre coses noves.

No se encara a què m'agradaria dedicar-me en un futur però segurament a alguna cosa relacionada amb la biologia i sobretot encarada a veure món ja que m'agrada molt viatjar.

Picture of Pol Mateo Lao
Re: Salutació inicial
by Pol Mateo Lao - Wednesday, 3 October 2018, 7:21 PM
 

Hola, em dic Pol Mateo i estic fent segon de batxillerat humanístic a l'institut Carles Rahola. De gran m'agradaria fer alguna cosa relacionada amb els idiomes i la comunicació entre les persones. El que més m'agrada fer és nedar i anar en bicicleta.

Picture of Teia Masó i Climent
Re: Salutació inicial
by Teia Masó i Climent - Wednesday, 3 October 2018, 7:58 PM
 

Hola! Em dic Teia Masó i estic cursant segon de batxillerat (social). En quan a gustos i aficions, m'agrada bastant el cinema, escoltar tot tipus de música i passar temps amb amics. 

Picture of Sandra Díez
Re: Salutació inicial
by Sandra Díez - Wednesday, 3 October 2018, 8:13 PM
 

Bones! Sóc la Sandra, curso 2n de batxillerat humanístic a l'institut IES Carles Rahola. Encantada de poder formar part d'aquesta jornada i intentaré ajudar tot el possible. Espero que sigui una experiència interessant per a tots nosaltres. :)

Sóc ballarina a l'Escola Avança de Girona, fa quatre anys que competeixo a nivell regional en hip-hop i ara retornaré als meus inicis en el món de la dansa amb balls de saló. <3 

Ens veiem el dia de la jornada i bona sort a tots!

Picture of Ariadna Lozano Iglesias
Re: Salutació inicial
by Ariadna Lozano Iglesias - Wednesday, 3 October 2018, 8:16 PM
 

Bona tarda, em presento: el meu nom és Ariadna Lozano i actualment faig segon de batxillerat social a l'institut Carles Rahola. En un futur pròxim m’agradaria estudiar la carrera de dret i criminologia. Les meves aficions són escriure, llegir i sortir amb els amics.

Picture of Anna Sanz Gómez
Re: Salutació inicial
by Anna Sanz Gómez - Wednesday, 3 October 2018, 8:48 PM
 

Hola em dic Anna Sanz Gómez i estic estudiant segon de batxillerat a l'Institut Carles Rahola, des de petita el meu somni ha sigut poder arribar a ser mestre de primària i m'agradaria poder arribar a ser-ho. Espero que aquesta Jornada de Filosofia sigui divertida i interessant.

Picture of Eloi Treceño Rodríguez
Re: Salutació inicial
by Eloi Treceño Rodríguez - Wednesday, 3 October 2018, 9:33 PM
 

Hola em dic Eloi Treceño, estic cursant segon de batxillerat de la modalitat científica de l'institut Carles Rahola. Durant el meu temps lliure m'agrada dormir i fer quelcom.

Picture of Eduard Ferrer Cañizares
Re: Salutació inicial
by Eduard Ferrer Cañizares - Wednesday, 3 October 2018, 9:34 PM
 


Em dic Eduard Ferrer i estic a segon de batxillerat a l'Institut Carles Rahola. Tinc pensat estudiar disseny i desenvolupament de videojocs a la UdG però encara no estic del tot segur. M'agrada veure series per internet i jugar a videojocs amb els amics, una altra afició que tinc és el dibuix.

Picture of Alexandra Barriuso Martínez
Re: Salutació inicial
by Alexandra Barriuso Martínez - Wednesday, 3 October 2018, 10:06 PM
 

Hola, sóc l'Alexandra Barriuso i aquest any estic fent 2n de Batxillerat. M'agradaria l'any que ve estudiar la carrera de Pedagogia, però encara no ho tinc gaire clar. El que m'agrada més es l'equitació, sortir amb els amics i escoltar música.

Picture of Paula Carpio Magro
Re: Salutació inicial
by Paula Carpio Magro - Wednesday, 3 October 2018, 10:31 PM
 
Hola, em dic Paula Carpio i estic fent segon de batxillerat científc a l’institut Carles Rahola. En un futur m’agradaria estudiar genètica tot i que encara no ho tinc molt clar. Les meves aficions són escoltar música, mirar pelicules i sèries, però el que més m’agrada es viatjar i apendre sobre altres cultures i tradicions.
Picture of Roberto Lagos Palacios
Re: Salutació inicial
by Roberto Lagos Palacios - Wednesday, 3 October 2018, 10:42 PM
 

Molt bones tardes a tothom! Potser alguns ja me coneixeu però em dic Roberto Lagos. Actualment estic fent segon de batxillerat, el científic precisament.

M'agrada molt conèixer gent, sortir amb els amics, escoltar tot tipus de gèneres musicals menys el famós Reggaeton. Tot i això m'agrada la informàtica, jugar a videojocs però especialment veure pel·lícules amb crispetes.

Per afegir, voldria fer una enginyeria relacionada amb la programació o la robòtica. No l'he decidit encara però se'm dona bé la física i les mates. 

Que tingueu un bon dia i molta sort al llarg d'aquest curs 2018-2019!

Picture of Sàmia Stitou
Re: Salutació inicial
by Sàmia Stitou - Thursday, 4 October 2018, 1:19 PM
 

Hola a tots i a totes! Em dic Sàmia i curso 2n de batxillerat humanístic a l'Ies Rafael Campalans i espero que aquesta jornada filosófica vagi bé! Un salut!

Picture of Fàtima Balhalal
Re: Salutació inicial
by Fàtima Balhalal - Thursday, 4 October 2018, 1:28 PM
 

Hola a tothom,

Em dic Fàtima Balhalal i estic cursant 2n de Batxillerat a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès i estic fent el batxillerat humanístic.

M'agrada llegir i sobretot, les llengües. En el meu temps lliure m'agrada sortir amb els amics o amb la família. Pel que fa a l'any que ve m'agradaria estudiar administració.

Que vagi bé i fins aviat!

Picture of Aina Gomez Salinas
Re: Salutació inicial
by Aina Gomez Salinas - Thursday, 4 October 2018, 5:13 PM
 


Bones! Sóc l'Aina Gomez, alumna de 2n de Batxillerat social. Un cop acabi m'agradaria estudiar educació infantil i primària. Des de ben petita que m'agrada el bàsquet i també el jugo, el meu equip és el C.B.Salt i també adoro la música.

Picture of Carla Cano Redondo
Re: Salutació inicial
by Carla Cano Redondo - Thursday, 4 October 2018, 5:25 PM
 

Hola bones! Ara estic cursant 2n de batxillerat a l'IES Carles Rahola modalitat del social. En un futur vull fer la carrera de disseny, ja que les meves aficions són dibuixar i crear, tot i que també m'agrada molt practicar qualsevol tipus d'esport. 

Picture of Mireia Vila i Pintó
Re: Salutació inicial
by Mireia Vila i Pintó - Thursday, 4 October 2018, 5:33 PM
 

Hola a totes i a tots!

Em dic Mireia Vila i faig 2n de batxillerat social a l'Institut Rafael Campalans, d'Anglès. M'agrada jugar a voley i tinc molt bones expectatives sobre aquesta jornada de filosofia.

Que vagi bé!

Picture of Pau Freire Cigliuti
Re: Salutació inicial
by Pau Freire Cigliuti - Thursday, 4 October 2018, 5:43 PM
 

Hola! Em dic Pau Freire, faig 2n de Batxillerat a l'Ies Carles Rahola, i actualment estic fent el batxillerat tecnològic. M'agrada molt el món del motor i les carreres, i en un futur m'agradaria arribar a treballar de mecànic o enginyer en alguna categroría de competició d'alt nivell, tot i això, encara no sé que vull estudiar. En el meu temps lliure, al igual que tots, m'agrada sortir amb els amics i familia, anar a correr, i fer ciclisme de tant en tant.

Ens veiem aviat!

Picture of Àlex Turon Reixach
Re: Salutació inicial
by Àlex Turon Reixach - Thursday, 4 October 2018, 8:07 PM
 

Hola bones, sóc l'Àlex Turon i aquest curs estic fent 2n de Batxillerat a l'institut Carles Rahola. Estic estudiant la modalitat social i m'agradaria estudiar Admisitració i Direcció d'empresa

Picture of Yousra Charri
Re: Salutació inicial
by Yousra Charri - Thursday, 4 October 2018, 8:14 PM
 

Hola a tothom,

Em dic Yousra Charri i estic cursant 2n de Batxillerat humanístic a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. Quan acabi al batxillerat m'agradaria estudiar dret. Espero que el 14 de desembre sigui una bona jornada filosòfica. 

Que vagi bé i ens veiem aviat!

Picture of Eric Müller
Re: Salutació inicial
by Eric Müller - Thursday, 4 October 2018, 8:59 PM
 

Hola !!! Em dic Eric Müller i estic cursant el batxillerat científic a l'institut Carles Rahola. 

En el meu temps lliure m'agrada fer esport, quedar amb els amics i una mica de màgia. 

Picture of Ariadna Sunyer
Re: Salutació inicial
by Ariadna Sunyer - Friday, 5 October 2018, 3:44 PM
 

Hola,

Em dic Ariadna Sunyer i, actualment, estic cursant 2n Batxillerat Científic a l'IES Carles Rahola. M'agraden la musica, les películes i la dansa. També m'agrada molt jugar a bàsquet, però no m'entusiasme mirar com juguen a bàsquet. 

Picture of Berta Coll i Bosch
Re: Salutació inicial
by Berta Coll i Bosch - Friday, 5 October 2018, 6:35 PM
 

Hola a tothom! Em dic Berta Coll i estudio el batxillerat social a l’Institut Rafael Campalans d’Anglès. M'agrada escriure, llegir, tocar el violí i anar al cau.

Estic segura que la Jornada de Filosofia d’enguany serà tan interessant com la de l’any passat! Ens veiem el desembre!

Picture of Gloria Risco Alonso
Re: Salutació inicial
by Gloria Risco Alonso - Friday, 5 October 2018, 9:17 PM
 

Hola! Em dic Glòria Risco, tinc 18 anys i faig 2n de Batxillerat científic el IES Carles Rahola. Escolto molta música i m'agrada molt, toco la guitarra elèctrica i l'espanyola. També m'agrada molt dibuixar a les meves estones lliures, o a la nit i mirar series.

 

Picture of Sergi Artigas Carreras
Re: Salutació inicial
by Sergi Artigas Carreras - Saturday, 6 October 2018, 12:21 AM
 

Molt bones, em dic Sergi Artigas Carreras i actualment estic estudiant 2n de batxillerat. Estic cursant la modalitat científica ja que en un futur m'agradaria dedicar-me al món de la química.

Picture of Júlia Casals Cullell
Re: Salutació inicial
by Júlia Casals Cullell - Saturday, 6 October 2018, 10:38 AM
 

Hola a tots/es!!

Em dic Júlia Casals, sóc alumna de 2n de batxillerat científic a l'Institut Rafael Camaplans. M'agrada moltíssim jugar a bàsquet.

Ens veiem aviat!

 

Picture of Laura Pont Grifé
Re: Salutació inicial
by Laura Pont Grifé - Saturday, 6 October 2018, 12:08 PM
 

Holaaaa em dic Laura Pont i estic fent el batxillerat social al Rafael Campalans, en un futur m'agradaria estudiar alguna carrera relacionada amb la docència.

Picture of Patrisia Nzhionkhu Tshula
Re: Salutació inicial
by Patrisia Nzhionkhu Tshula - Saturday, 6 October 2018, 5:13 PM
 


Hola em dic Patrisia Nzhionkhu i ara mateix estic fent segon de batxillerat científic a l'institut Carles Rahola. Malgrat que estic fent aquest batxillerat, m'agradaria fer una carrera que no té res a veure amb les ciències com ara la de Publicitat i Relacions públiques.  Tinc moltes aficions. M'encanta mirar sèries i pel·lícules de tot tipus (crec que miro masses), m'agrada escriure cançons i cantar-les i intento acompanyar-les amb el poc que sé de piano. M'encanta la música, sobretot de les èpoques passades. 

Una altre de les meves aficions es viatjar, em sembla molt interessant aprendre idiomes i aprendre sobre la cultura dels altres.

Espero aprendre moltes coses interessats sobre la filosofia!

Picture of Patrícia Matamoros i Anguera
Re: Salutació inicial
by Patrícia Matamoros i Anguera - Saturday, 6 October 2018, 8:21 PM
 

Hola! Sóc la Patrícia Matamoros i faig 2n de batxillerat social-humanístic al Ins Carles Rahola. Vull estudiar Turisme i Màrqueting a la universitat, i el que més m'agrada fer és llegir, els animals, el mar i estar amb els amics.

Tinc ganes de participar i conèixer a gent nova!

 

Picture of Aleix Pinsach Bosch
Re: Salutació inicial
by Aleix Pinsach Bosch - Saturday, 6 October 2018, 10:57 PM
 

Hola, em dic Aleix Pinsach Bosch. Vaig al Institut Carles Rahola i Llorens. Faig 2n de Batxillerat humanístic. M'agrada escoltar música i fer esport especialment el gimnàs.

Picture of Eloi Casellas Ayala
Re: Salutació inicial
by Eloi Casellas Ayala - Sunday, 7 October 2018, 10:44 AM
 

Bon dia a tothom, sóc l'Eloi Casellas. Tinc 17 anys, i estic a 2n de batxillerat en la modalitat científica. 

La meva major afició son els esports, sempre amb un interès més alt pel tennis i futbol. Jugo a tennis al GEiEG des dels 5 anys. També soc voluntari de l'ADF Gavarres Marítima.

M’agraden molt les series. Des de petit mai m’ha agradat anar a l’escola, però com que s’ha de fer, ho faig, i amb ganes.

Tinc ganes d’acabar l batxillerat, fer alguna carrera, que no sé quina serà, per poder arribar a ser bomber.

Fins aviat!

Picture of Roger Noguer Martorell
Re: Salutació inicial
by Roger Noguer Martorell - Sunday, 7 October 2018, 12:00 PM
 

Hola sóc en Roger Noguer, estudiant de 2n de bat al institut Carles Rahola, faig el social i m'agrada el futbol.

Picture of Carles Garcia Flores
Re: Salutació inicial
by Carles Garcia Flores - Sunday, 7 October 2018, 12:08 PM
 

Hola bones, 

Sóc en Carles Garcia i Flores, estic cursant 2n de batxillerat social a l'institut Carles Rahola i Llorens. Encara no sé quina carrera fer després de 2n, i he d'admetre que això em posa una mica nerviós. Tinc curiositat per saber com serà aquesta jornada i quines experiències en trauré. 

Fins el 14 de desembre!

Carles G.F

Picture of Karla Elisabeth Góngora Roque
Re: Salutació inicial
by Karla Elisabeth Góngora Roque - Sunday, 7 October 2018, 1:21 PM
 

¡Hola a todos!♥

Me llamo Karla Góngora, soy alumna de 2do de bachillerato "B" del instituto Carles Rahola i Llorens.

Me gusta escuchar música, leer y editar vídeos (o realizar cualquier actividad en general que tenga relación con el arte). 

Picture of Genís Domingo Mesa
Re: Salutació inicial
by Genís Domingo Mesa - Sunday, 7 October 2018, 6:03 PM
 

Bona tarda, sóc en Genís i estudio a l'IES Carles Rahola i Llorens. M'interessa el món audiovisual, la música i el bàsquet, entre d'altres coses, i estic intrigat per veure com serà aquest Jornada de Filosofia.

Ens veiem!

Picture of Judit de la Rosa Montori
Re: Salutació inicial
by Judit de la Rosa Montori - Sunday, 7 October 2018, 9:51 PM
 

Bon dia.

Em dic Judit de la Rosa. Estic fent 2n de batxillerat cientific a l'institut Carles Rahola de Girona.

 Espero que aquesta jornada sigui una bona experiència per a tots.

Picture of Arnau Andreu i Moratalla
Re: Salutació inicial
by Arnau Andreu i Moratalla - Monday, 8 October 2018, 9:11 AM
 

Hola Bones,

Hem dic Arnau i estudio 2n Bat al Narcís Xifra i m'agrada la macedonia.

Follow ricolino: @paambtu

Picture of Naiara Gracia Solís
Re: Salutació inicial
by Naiara Gracia Solís - Monday, 8 October 2018, 9:13 AM
 

Molt bones! Em dic Naiara Gracia Solís i sóc alumna de l'institut IES Narcís Xifra i Masmitjà. Estic cursant 2on de batxillerat i la meva modalitat és el social. En un futur m'agradaria estudiar Magisteri a l'Udg, específicament, Educació Primària. La meva afició principal actualment i desde fa 9 anys és ballar danses urbanes.

Picture of Ainoa Molina Busta
Re: Salutació inicial
by Ainoa Molina Busta - Monday, 8 October 2018, 9:18 AM
 

Bones, em dic Ainoa i estic cursant 2on de batxillerat social al Xifra. En relació amb els meus gustos, ballo flamenc i m'agrada escoltar música de tot tipus. El curs vinent m'agradaría estar cursant un grau superior d'Administració i finances a l'institut Montilivi.

Picture of Ruben Moreno Moreno
Re: Salutació inicial
by Ruben Moreno Moreno - Monday, 8 October 2018, 1:19 PM
 

Hola, soc en Ruben Moreno i estic estudiant el 2n de batxillerat cientific a l'institut narcis xifra. M'agradaria fer la carrera de quimíca, tot i que encara no ho tinc clar. M'agrada fer qualsevol tipus d'esport, jugo a balonmano i  també m'agrada mirar sèries i películes.

Picture of Imma Torrent Gifra
Re: Salutació inicial
by Imma Torrent Gifra - Monday, 8 October 2018, 1:19 PM
 
Bones! Soc l’Imma Torrent Gifra alumne de segon de batxillerat de l’IES Narcís Xifra. Quan acabés l’insitut m’agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb l’economia. Les meves passions són el basquet i la música. Ens veiem aviat.
Picture of Andrea Artacho Gordillo
Re: Salutació inicial
by Andrea Artacho Gordillo - Monday, 8 October 2018, 1:24 PM
 

Hola, sóc l'Andrea Artacho. Estic fent segon de Batxillerat Social al Xifra, i quan acabi vull fer la carrera de Magisteri Infantil. M'agrada molt fer esport perquè sóc molt nerviosa. M'encanta la música. ♡

Picture of Maria Mira Ferrer
Re: Salutació inicial
by Maria Mira Ferrer - Monday, 8 October 2018, 1:22 PM
 

Hola, em dic Maria Mira i sóc estudiant de segon del batxillerat social al Narcís Xifra. M'agrada molt la música i viajtar.

Picture of M.Mercè Sansalvador Boadas
Re: Salutació inicial
by M.Mercè Sansalvador Boadas - Monday, 8 October 2018, 1:23 PM
 

Hola em dic M.Mercè Sansalvador. Estudio 2n de Batxibac social a l'institut Narcís Xifra però encara no tinc clar que m'agradaria fer en un futur. En el meu temps lliure m'agrada jugar a bàsquet amb el meu equip i escoltar música. 

Picture of Anna Font
Re: Salutació inicial
by Anna Font - Monday, 8 October 2018, 1:26 PM
 

Hola bones, em dic Anna Font i estic estudiant 2n de batxibac social a l'institut Narcís Xifra. Ja que després m'agradaria estudiar educació infantil i primària. M'encanta ballar, tots els tipos de balls, actualment ballo Hip-Hop. També m'agrada molt menjar alvocats. 

Picture of Alex Paneque Prado
Re: Salutació inicial
by Alex Paneque Prado - Monday, 8 October 2018, 1:28 PM
 

Hola,  el meu nóm és Alex Paneque,  sóc estudiant del Narcís Xifra,  faig 2n de batxillerat de la branca social.  En quant a les meves aficions m'agrada molt l'esport,  sobretot el bàsquet,  també m'agrada molt la música concretament tocar la guitarra.  En un futur m'agradaria ser o psicòleg o fisioterapeuta. 

Picture of Pol Lladó
Re: Salutació inicial
by Pol Lladó - Monday, 8 October 2018, 1:28 PM
 

Bones sóc en Pol, estic cursant el batxillerat científic al Xifra, i m'agradaria dedicar-me a la branca de la bio-química. M'agrada dedicar el meu temps a la família i als amics. Les meves aficions són típiques: m'agrada fer esport i jugar a videojocs. També m'agrada la música, i el meu estil preferit és el rap.

Picture of Juli Granés Vallès
Re: Salutació inicial
by Juli Granés Vallès - Monday, 8 October 2018, 1:29 PM
 

Hola, em dic Juli i curso el batxibac social al Ies Narcís Xifra. Tinc 17 anys i m'agrada el piano, el tennis i viatjar.

Picture of Maria Farré Benseny
Re: Salutació inicial
by Maria Farré Benseny - Monday, 8 October 2018, 1:32 PM
 

Hola! Em dic Maria Farré i faig batxibac humanístic al Xifra. M'encanta la música, el cine i la dansa. No se què estudiaré quan acabi. Potser em fugo. Però no abans de la jornada de filosofia. Ens veiem!

Picture of Ariadna Rodriguez Garcia
Re: Salutació inicial
by Ariadna Rodriguez Garcia - Monday, 8 October 2018, 1:31 PM
 

Bones! Em dic Ariadna Rodríguez García i sóc alumna de l'institut IES Narcís Xifra i Masmitjà. Estic cursant 2n de Batxibac científic. En un futur m'agradaria realtizar el grau de Criminologia a Barcelona.

Picture of Shanza Razaq
Re: Salutació inicial
by Shanza Razaq - Monday, 8 October 2018, 1:31 PM
 

Hola, soc la Shanza Razaq, estic cursant 2n de batxillerat científic a l' I. E. S Narcís Xifra. En un futur  vull estudiar infermeria, ja que crec que es una gran manera d'ajudar als altres. En el meu temps lliure m'agrada realitzar diferentes activitats, com per exemple: escoltar música, fer esport... 

Picture of Alexandra Aviles urendez
Re: Salutació inicial
by Alexandra Aviles urendez - Monday, 8 October 2018, 1:31 PM
 

Hola, soc l'Alexandra Aviles faig segon de batxillerat científic al Narcis Xifra. En un futur m'agradaria ser veterinaria perque crec que es una bona carrera i beneficia molt a tots els animals. 

En el meu temps lliure m'agrada practicar el meu esport, l'equitació, ja que puc desconectar de tot i tothom.

 

Picture of Bruna Ruhí Vidal
Re: Salutació inicial
by Bruna Ruhí Vidal - Monday, 8 October 2018, 1:31 PM
 

Hola! Sóc la Bruna. Faig 2n del tecnologic al Xifra i després tinc pensat fer educació social.

M'agrada molt la música i formar part del cau

Ens veiem allà

Picture of Julia Coll Tena
Re: Salutació inicial
by Julia Coll Tena - Monday, 8 October 2018, 1:33 PM
 

Bon dia.

Em dic Júlia Coll i faig 2n de Batxillerat Científic al Narcís Xifra. Espero que en les jornades de filosofia del 2018 descobrim el que és realment l'amistat.

Picture of aminata sanyang
Re: Salutació inicial
by aminata sanyang - Monday, 8 October 2018, 1:34 PM
 
Hola, em dic Aminata Sanyang. Sóc alumna del Narcís Xifra, faig 2n de Batxillerat, l’humanístic. En aquesta jornada filosòfica espero saber el veritable significat de l’amistat
Picture of Fiona Moreno
Re: Salutació inicial
by Fiona Moreno - Monday, 8 October 2018, 1:42 PM
 

Bones! Em dic Fiona i estic estudiant 2on de Batxillerat Humanístic al INS Narcís Xifra. L'any que ve m'agradaria realitzar la carrera de periodisme o de comunicació audiovisuals. M'encanta la música, l'esport, i riure.

 

 

Picture of Sara Serra Boix
Re: Salutació inicial
by Sara Serra Boix - Monday, 8 October 2018, 2:29 PM
 
Hola em dic Sara Serra, estudiant de l’institut Narcís Xifra. Actualment estic cursant 2n de Batxillerat, en especial l’humanístic. L’any que ve m’agradaria estudiar Dret a la Universitat de Girona. M’encanta divertir-me, riure amb els meus amics, escoltar música i fer esport.
Picture of Guillem Roman i Jubany
Re: Salutació inicial
by Guillem Roman i Jubany - Monday, 8 October 2018, 2:32 PM
 

Bones,

Em dic Guillem Roman, estic cursant 2n de Batxillerat Social al IES Narcís Xifra. Aspiro a estudiar Interpretació i dedicar-me al món del teatre i el cinema. Adoro el motociclisme, la música catalana i em va rebentar el cap Nietzsche.

#LaVallDelLlémena

Picture of Pau Rodríguez
Re: Salutació inicial
by Pau Rodríguez - Monday, 8 October 2018, 2:31 PM
 

Hola, em dic Pau i estic estudiat 2n de Batxillerat Social al INS Narcís Xifra.

L'any que ve m'agradaria estudiar econòmiques a la universitat. M'agrada l'esport i la música. 

#lavalldelllemena

Picture of Ernest Foix
Re: Salutació inicial
by Ernest Foix - Monday, 8 October 2018, 2:35 PM
 

Hola bones. Em dic Ernest Foix i estic fent el batxillerat tecnològic al Xifra. M'agrada fer esport i m'encanta el futbol. 

Vagi bé. 

#lavalldelllemena

Picture of Isaac Membrive Riveri
Re: Salutació inicial
by Isaac Membrive Riveri - Monday, 8 October 2018, 2:33 PM
 
Hola, soc l’Isaac i faig el batxillerat humanístic. Vull estudiar la carrera d’ADE i dret.
Picture of Roger Ullastre Pavia
Re: Salutació inicial
by Roger Ullastre Pavia - Monday, 8 October 2018, 2:34 PM
 

Ei bones, sóc en Roger Ullastre. Aquest any estic fent 2n de batxillerat tecnològic al Narcís Xifra. L'any vinent segurament faré alguna enginyeria. Estudiar és un pal, però què hi farem, anar fent. El meu animal preferit és el senglar. També sóc un penjat pel món del futbol.

#lavalldelllemena

Picture of Arnau Rovira Bach-Esteve
Re: Salutació inicial
by Arnau Rovira Bach-Esteve - Monday, 8 October 2018, 2:34 PM
 

Hola, em dic Arnau, i estic estudiant 2on de Batxillerat Humanístic al IES Narcís Xifra. M'encanta la cultura clàssica i faig extraescolar de teatre.

Picture of Lluc Fajula Cadena
Re: Salutació inicial
by Lluc Fajula Cadena - Monday, 8 October 2018, 2:40 PM
 

Ei! Sóc en Lluc i estudio 2n de Batxillerat Científic al Xifra. M'encanta la Doma Clàssica i m'agradaria estudiar física o química a la uni.

#lavalldelllemena

Picture of Miriam Gonzalez Pajuelo
Re: Salutació inicial
by Miriam Gonzalez Pajuelo - Monday, 8 October 2018, 2:38 PM
 
Hey! Em dic Miriam Gonzalez i sóc alumna del Narcís Xifra. Faig 2n de BAT, l’humanístic. No estic segura encara què estudiar però sé que vull anar a la universitat. M’agrada molt el básquet, la MÚSICA i les sèriees!
Picture of Carla Artacho
Re: Salutació inicial
by Carla Artacho - Monday, 8 October 2018, 2:36 PM
 

Hola, sóc la Carla Artacho. Estic fent 2n de Batxillerat social al Xifra, per poder estudiar la carrera de magisteri d'educació infantil i primària. 

Picture of Anna Ferres Perez
Re: Salutació inicial
by Anna Ferres Perez - Monday, 8 October 2018, 2:38 PM
 

Hola, soc l'Anna Ferres i estudio segon de batxillerat social al Narcis Xifra. Un cop acabi m'agradaria estudiar educació infantil o primaria.

Picture of Cèlia Juanhuix
Re: Salutació inicial
by Cèlia Juanhuix - Monday, 8 October 2018, 2:41 PM
 
Bonesss!! Em dic Cèlia i estic estudiant 2n de Batxillerat Científic. No sé què vull fer αmb lα meva vida però m’agradaria estudiar α lα UAB. M’agraden els préssecs.
Picture of Andreu Aliu Font
Re: Salutació inicial
by Andreu Aliu Font - Monday, 8 October 2018, 2:39 PM
 

Hola! Em dic Andreu Aliu i estudio 2n de Batxillerat tecnològic a l'institut Narcís Xifra. Espero estudiar enginyeria l'any que ve. 

M'agrada filosofar però no les classes de filosofia...I tot i que a ningú li importa, el meu color preferit es el taronja.

#lavalldelllemena 

Picture of Judit Roch Aluart
Re: Salutació inicial
by Judit Roch Aluart - Monday, 8 October 2018, 2:39 PM
 

Hola a tots! Em dic Judit Roch Aluart, i sóc estudiant de l'IES Narcís Xifra on actualment curso 2n de Batxillerat Humanístic, ja que m'apassiona escriure i llegir.

Als 3 anys vaig començar a fer Gimnàstica Rítmica, i a dia d'avui, sóc professora de Zumba. També he ballat hip-hop, funky... 

L'any que m'agradaria estudiar la Doble Titulació de Magisteri, i en un futur, cursar algun màster per a poder especialitzar-me en llengües extrangeres.

Picture of Marti Sala Jorda
Re: Salutació inicial
by Marti Sala Jorda - Monday, 8 October 2018, 2:40 PM
 

Hola enamorats de la filosofia, em dic Martí.

Faig 2n de batxillerat al Xifra i faig el tecnològic. No tinc clar si fer uns estudis de tecnologia o d.esports.

Visca la filosofía.

 

 

 

Picture of Arnau Pujol Garriga
Re: Salutació inicial
by Arnau Pujol Garriga - Friday, 7 December 2018, 10:08 AM
 

Hola a tots amics filòsofs

Em dic Arnau i actualment estic cursant 2n de batxillerat a l'Institut Santa Eugènia.

Sóc un amant de la pera llimonera i normalment vaig de vacances a Maçanet de Cabrenys ja que el meu pare n'és l'alcalde.

Visca la filosofia!

Picture of farners sanmarti
Re: Salutació inicial
by farners sanmarti - Monday, 8 October 2018, 2:41 PM
 

Hola! Em dic Farners Sanmartí i estudio 2n de batxillerat social al Xifra. No se què estudiar quan acabi aquest any. Jugo a handbol i m'agrada molt escoltar música. 

Picture of Aina Magret Vila
Re: Salutació inicial
by Aina Magret Vila - Monday, 8 October 2018, 2:41 PM
 
Helloooww! Sóc l’Aina i actualment curso 2n de BAT modalitat científica. Realment encara no sé que fer amb la meva vida, però bueno... donde me lleve el vientoooo.
Picture of Òscar Gonzàlez
Re: Salutació inicial
by Òscar Gonzàlez - Monday, 8 October 2018, 2:42 PM
 

Hola amics filosofs, em dic Oscar i estudio batxillerat tecnologic al xifra. M'agrada jugar a basquet.

Picture of Lluís Sánchez Garcia
Re: Salutació inicial
by Lluís Sánchez Garcia - Monday, 8 October 2018, 2:45 PM
 

Bon dia a tothom, amants (o no) de la Filosofia... Uf... Sóc en Lluís, estudio el Batxillerat Humanístic al Xifra. M'agrada escriure històries de terror i veure pel·lícules. Visca el color groc i el budisme. De música, m'agrada el regg... nah, és broma, la música clàssica és la millor!!

Essent sincer, a mi la Filosofia... no... pero això pot estar bé!

Un plaer immens :)

Picture of Anna Costa Rodríguez
Re: Salutació inicial
by Anna Costa Rodríguez - Monday, 8 October 2018, 4:06 PM
 

Hola, em dic Anna Costa i estudio 2n de Batxillerat a l'Institut Carles Rahola de Girona. No tinc gaire clar el que voldré fer en un futur i per aquesta raó faig el batxillerat social. D'aquesta manera no em tanco gaires portes; únicament les més científiques que són les que menys m'agraden. 

M'agrada molt l'anglès i tinc ganes de començar a aprendre alemany i també de continuar amb el francès. 

Picture of Sandra Gutierrez Segovia
Re: Salutació inicial
by Sandra Gutierrez Segovia - Monday, 8 October 2018, 8:00 PM
 

Hola a tots, em dic Sandra Gutierrez i estudio 2n de batxillerat a l'Instiut Carles Rahola. Ara mateix estic cursant el batxillerat científic però encara no tinc ben bé clar del tot el que vull estudiar l'any que ve, estic entre psicología o magisteri infantil.

Espero poder aprendre molt en aquesta jornada de filosofía!!

 

 

Picture of Gerard Ros Serrat
Re: Salutació inicial
by Gerard Ros Serrat - Tuesday, 9 October 2018, 7:36 PM
 

Hola. Em dic Gerard Ros i estudio a l'institut Carles Rahola, faig la modalitat del social. Espero que aquesta activitat sigui molt productiva per tots i em ganes de començarla. 

Picture of Paula Torres Pagès
Re: Salutació inicial
by Paula Torres Pagès - Tuesday, 9 October 2018, 11:01 PM
 

Em dic Paula Torres i estudio 2n de batxillerat social a l'Institut Carles Rahola i Llorens. M'agradaria estudiar educació infantil o criminologia. Espero que aquesta Jornada de Filosofia sigui interessant!

Picture of Roger Boïgues Prat
Re: Salutació inicial
by Roger Boïgues Prat - Thursday, 11 October 2018, 9:18 PM
 

Hola, em dic Roger Boïgues i estudio el batxillerat tecnològic a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès, tot i que visc a la Cellera que és millor! També jugo a futbol i encara no sé ven bé què vull estudiar més endavant. Espero que aquesta jornada de filosofia vagi tant bé, o millor que la de l'any passat.

Ens veiem aviat!!!

Picture of Roger Feliu Serramitja
Re: Salutació inicial
by Roger Feliu Serramitja - Friday, 12 October 2018, 12:10 PM
 

Bones a tots,

Sóc en Roger Feliu de l'institut Rafael Campalans. M'agrada molt la filosofia i penso que és una de les assignatures més importants, ja que ens fa reflexionar sobre la vida i altres temes molt interessants. Espero que aquesta jornada sigui fenomenal.

Ens veiem d'aquí poc!

Picture of Salma Halhoul
Re: Salutació inicial
by Salma Halhoul - Friday, 12 October 2018, 5:35 PM
 

Molt bones a tots i a totes,

Em dic Salma Halhoul i estic cursant segon de Batxillerat humanístic a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. M'agrada molt mirar series, llegir, i sobretot, la fotografía. De cares a l'any que ve no ting pensat què estudiar.

 

Enfi, que vagi molt bé i ens veiem.

Picture of Stefan Eduard Balinisteanu
Re: Salutació inicial
by Stefan Eduard Balinisteanu - Sunday, 14 October 2018, 1:15 PM
 

Molt bones a tothom.

Em dic Stefan Balinisteanu i estic estudiant el batxillerat científic a l’Institut Rafael Campalans. M'encanta molt la música i per això toco el piano des del 2015 i he començat a fer classes de cant. Desprès del batxillerat tinc pensat en estudiar fisioteràpia.

Espero que ens veiem a la jornada.

Picture of Gerard Valencia Padín
Re: Salutació inicial
by Gerard Valencia Padín - Monday, 15 October 2018, 12:39 PM
 

Hola bones! Sóc en Gerard Valencia, i estic cursant el 2n de batxillerat tecnològic, a l'INS Rafael Campalans a Anglès. Encara no ser segur el que vull estudiar. Fins aviat!

Picture of Didac Pla
Re: Salutació inicial
by Didac Pla - Wednesday, 17 October 2018, 6:17 PM
 

Hola! Sóc en Dídac Pla, i estic cursant el 2n de batxillerat tecnològic a l'INS Rafael Campalans a Anglès. M'agradaria fer-me homòleg i arribar la recta límit. 

Espero que ens veiem a la jornada!

Picture of Aleix Papió Cos
Re: Salutació inicial
by Aleix Papió Cos - Tuesday, 23 October 2018, 3:04 PM
 

Hola bones em dic Aleix,

Sóc un alumne de l'institut rafael campalans d'anglès. Tinc 17 anys i estudio el batxillerat tecnològic. Espero que ens ho passem molt bé!!! 

Picture of Pol Santané Serra
Re: Salutació inicial
by Pol Santané Serra - Tuesday, 23 October 2018, 8:39 PM
 

Bones,

em dic Pol Santané i faig el batxillerat tecnològic. Tinc 17 anys i encara no tinc molt clar què estudiar. 

Per aquesta pròxima jornada filosòfica espero que sigui igual d'interessant com la de l'any passat. Salutacions i ens veiem!

Picture of Santi Cabero
Re: Salutació inicial
by Santi Cabero - Saturday, 27 October 2018, 12:33 PM
 

Hola, em dic Santi Cabero i estic cursant la modalitat tecnològica a l'INS Rafael Campalans. M'agrada molt practicar esport, sortir de festa amb els amics i jugar a videojocs.
Ens veiem a la jornada de Filosofia.

 

Picture of Lluc Prat
Re: Salutació inicial
by Lluc Prat - Sunday, 28 October 2018, 11:09 AM
 

Bones. Em dic Lluc Prat i estic fent la modalitat del social a l'institut rafael campalans. 

Picture of Joan Gonzàlez
Re: Salutació inicial
by Joan Gonzàlez - Sunday, 28 October 2018, 4:28 PM
 

Molt bones, sóc en Joan González i estic cursant el batxillerat tecnològic a l’Institut Rafael Campalans. M’agrada fer esport, practico sobretot el futbol. Aquí vindria el que m’agradaria estudiar, però encara no se que fer amb la meva vida. Espero gaudir d’una bona jornada filosòfica, fins aviat!

Picture of Jan Gasulla Rabionet
Re: Salutació inicial
by Jan Gasulla Rabionet - Monday, 29 October 2018, 5:56 PM
 

Hola, em dic Jan i estudio el científic a l'institut Rafael Campalans.

Picture of Ethan Pérez Atencia
Re: Salutació inicial
by Ethan Pérez Atencia - Wednesday, 31 October 2018, 2:15 PM
 

 

Hola a tothom,

Em dic Izan i estic fent el batxillerat humanístic a l'Institut Rafael Campalans.

En el meu temps lliure m'agrada jugar a fútbol i anar de festa. Encara no he decidit que vull fer l'any que bé ja que primer vull aprovar el batxillerat.

Fins aviat! @tet_izan

Picture of Marc Vidal Feliu
Re: Salutació inicial
by Marc Vidal Feliu - Saturday, 3 November 2018, 6:54 PM
 

Hola, em dic Marc Vidal i estic fent segon de batxillerat social a l'institut Rafael Campalans. Espero que aquesta jornada de filosofia sigui igual o més divertida que la de l'any passat, ens veiem!

Picture of Elisabeth González García
Re: Salutació inicial
by Elisabeth González García - Monday, 5 November 2018, 5:01 PM
 

Hola a tots! Em dic Elisabeth i estudio a l'Ins Cassà de la Selva. Faig el Batxillerat científic tot i que no tinc clar què estudiaré l'any que ve

Picture of Quim Planas Casadevall
Re: Salutació inicial
by Quim Planas Casadevall - Monday, 5 November 2018, 5:29 PM
 

Em dic Quim Planas, curso el batxillerat Tecnològic a l'INS Cassà. M'apassiona la música electrònica i l'esport, practico hoquei patins. Les meves estones lliures les aprofito per composar música, crear les meves pròpies mescles i pasar una bona estona amb els amics sigui on sigui.

Picture of Lídia Fábregas Sánchez
Re: Salutació inicial
by Lídia Fábregas Sánchez - Monday, 5 November 2018, 6:14 PM
 

Hola, em dic Lídia i estic fent el batxillerat científic a l'INS Cassà. En el meu temps lliure m'agrada jugar a bàsquet, mirar sèries i sortir de festa amb els amics. L'any que ve m'agradaria estudiar infermeria o biotecnologia.

Picture of Gerard Recasens Dalmau
Re: Salutació inicial
by Gerard Recasens Dalmau - Monday, 5 November 2018, 6:49 PM
 

Hola em dic Gerard Recasens Dalmau sóc un alumne de 2n de BAT A de l'Institut de Vilablareix. Actualment estic cursant la modalitat social. M'encanta practicar tot tipus d'esport.

Picture of Pia Bonadona i Puigdemont
Re: Salutació inicial
by Pia Bonadona i Puigdemont - Tuesday, 6 November 2018, 2:17 PM
 

Bones a tots i a totes! Sóc la Pia Bonadona i Puigdemont, estic fent el Batxilerat Científic a l'Institut Rafael Campalans, a Anglès. Ens veiem el 14 de desembre!

Picture of Chafik Marouan Belmofadel
Re: Salutació inicial
by Chafik Marouan Belmofadel - Tuesday, 6 November 2018, 2:22 PM
 

Hola tots,

Em dic Chafik i estic estudiant el batxillerat social a l'institut d'Anglès. M'agrada jugar a videojocs i fer kebab els divendres.

Picture of Mariona Amagat Puig
Re: Salutació inicial
by Mariona Amagat Puig - Tuesday, 6 November 2018, 2:24 PM
 

Bones a totes! Em dic Mariona i estic fent el batxillerat científic a l'Ins Rafel Campalans. Espero que aquesta jornada sigui interessant, divertida i que puguem aprendre uns dels altres.

Ens veiem aviat!

Picture of Lluc Bou Llobet
Re: Salutació inicial
by Lluc Bou Llobet - Tuesday, 6 November 2018, 2:41 PM
 

Bones, el meu nom és Lluc Bou Llobet, estic cursant el segon curs del batxillerat científic, tot i que no sé ben bé què vull estuduar en un futur. En el meu temps lliure m'agrada llegir poesia, en concret Jaime Gil de Biedma. Entre d'altres coses escolto música i disfruto de la vida amb els meus.

Salut i benestar!

Picture of Natàlia Caballé
Re: Salutació inicial
by Natàlia Caballé - Tuesday, 6 November 2018, 4:20 PM
 

Hola a tothom,

Em dic Natàlia Caballé i actualment estic cursant el segon de batxillerat de l'humanístic a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. Encara no tinc clar que vull ser de gran.

Espero que aquesta jornada filosòfica sigui molt divertida.

Picture of Iman Hjaoui Talbi
Salutació inicial
by Iman Hjaoui Talbi - Sunday, 11 November 2018, 2:07 PM
 

Hola  a tothom. Em dic Iman Hjaoui Talbi i curso 2n de Batxillerat humanístic a a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. M'agrada molt dibuixar, la fotografia i escoltar música. No tinc gens clar què estudiar en un futur. 

Ens veiem aviat!

Picture of Nadia Pera
Re: Salutació inicial
by Nadia Pera - Tuesday, 6 November 2018, 7:23 PM
 

Hola sóc la Nadia Pera. Estic estudiant el batxillerat social a l'Institut de Cassà de la Selva. I en un futur vull estudiar ADE. 

Picture of Carla Prat Bosacoma
Re: Salutació inicial
by Carla Prat Bosacoma - Tuesday, 6 November 2018, 8:26 PM
 

Hola, em dic Carla i estic fent 2n de batxillerat social a l'INS Cassà de la Selva. L'any que ve vull estudiar educació primària. M'agrada molt sortir de festa amb els meus amics i anar a festivals de música. 

Fins aviat!

Picture of Danil Sidorov
Re: Salutació inicial
by Danil Sidorov - Tuesday, 6 November 2018, 9:41 PM
 

Bones, em dic Danil Sidorov i vaig a l'institut Rafael Campalans d'Anglès. En el meu temps lliure, llegeixo poesia i novel·les de caràcter fantàstic. Espero que la jornada sigui fructífera per a tots.

Salutacions cordials.

Picture of Júlia Casadevall Garcia
Re: Salutació inicial
by Júlia Casadevall Garcia - Tuesday, 6 November 2018, 10:12 PM
 

Bonees! Sóc la Júlia Casadevall alumna de l'institut de Cassà de la Selva on estic fent 2n de Batxillerat de modalitat científica. Encara no tinc clar ben bé que vull estudiar però estic entre infermeria i psicologia.

La meva gran afició des dels dos anys és la natació.

Picture of Octavi Raset i Vila
Re: Salutació inicial
by Octavi Raset i Vila - Wednesday, 7 November 2018, 9:40 AM
 

Hola, em dic Octavi Raset i sóc de l'institut de Vilablareix. M'agrada molt la filosofia i estic molt emocionat per participar en aquestes jornades i de filosofia.

Picture of Clàudia Marcó Mir
Re: Salutació inicial
by Clàudia Marcó Mir - Wednesday, 7 November 2018, 4:45 PM
 

Hola, em dic Clàudia Marcó i estic cursant 2n de batxillerat social el institut de Vilablareix.

Picture of Dídac Lloret Domènech
Re: Salutació inicial
by Dídac Lloret Domènech - Wednesday, 7 November 2018, 5:51 PM
 

Hola, em dic Dídac Lloret i faig 2n de Batxillerat Tecnològic  a l'Institut de Vilablareix. En un futur m'agradaria estudiar un grau de disseny i desenvolupament de videojocs a la UDG. Les meves aficions és mirar el futbol i quedar amb els amics.

Picture of Carolina Oliveras
Re: Salutació inicial
by Carolina Oliveras - Wednesday, 7 November 2018, 6:28 PM
 

Bon dia, em dic Carolina Oliveras i estic cursant el 2n de BAT científic. L'any que ve m'agradaria estudiar alguna carrera relacionada amb la salut. M'agrada molt mirar sèries i estar amb els meus amics. 

Picture of Milene Bermúdez Yépez
Re: Salutació inicial
by Milene Bermúdez Yépez - Wednesday, 7 November 2018, 6:48 PM
 

Holaa! Em dic Milene Bermúdez i faig el 2n de batxillerat científic a l'institut de Cassà de la Selva. No tinc del tot clar que fer l'any que ve, però serà algo relacionat amb la biologia o la salut.

Picture of Pau Osorio Costa
Re: Salutació inicial
by Pau Osorio Costa - Wednesday, 7 November 2018, 7:01 PM
 


Hola, em dic Pau Osorio Costa i faig 2n de Batxillerat Científic a l'Institut de Vilablareix. En un futur m'agradaria estudiar Química o Fisioteràpia a la UDG. Les meves aficions són l'esport en general, principalment el bàsquet, i també quedar amb els amics.

Picture of Mar Diz Sánchez
Re: Salutació inicial
by Mar Diz Sánchez - Wednesday, 7 November 2018, 7:41 PM
 

Hola,

sóc la Mar Diz Sánchez i faig 2n de batxillerat social a l'institut de Cassà de la Selva. M'agradaria estudiar magisteri. 

Ens veiem a les jornades de filosofia!

Picture of Solomiya Yurkiv
Salutació inicial
by Solomiya Yurkiv - Wednesday, 7 November 2018, 7:45 PM
 

Hola, em dic Solomiya Yurkiv. Actualment estudio 2n de Batxillerat (Ciències Socials) a l'INS Cassà de la Selva. Vull estudiar Pedagogia a l'UdG.

Picture of aniol sala pau
Salutació inicial
by aniol sala pau - Wednesday, 7 November 2018, 9:51 PM
 

Bones, sóc l'Aniol Sala Pau. Actualment estudio 2n de Batxillerat Social a l'INS Cassà de la Selva.En el meu temps lliure faig teatre i m'encanta sortir amb els amics i passar-m'ho d'allò més bé . Vull estudiar Comunicació Cultural a l'UDG. 

 

Picture of Mireia Gracia Saus
Re: Salutació inicial
by Mireia Gracia Saus - Wednesday, 7 November 2018, 7:50 PM
 

Hola! Sóc la Mireia Gracia i estic fent 2n de Batxillerat a l'Institut de Cassà. M'encanta sortir de festa amb els meus amis i l'any que ve m'agradaria estudiar el Doble Grau d'Educació infantil i primària. 

 

Ens veiem aviat! 

Picture of Clàudia Sanchez
Re: Salutació inicial
by Clàudia Sanchez - Wednesday, 7 November 2018, 8:15 PM
 

Hola!!

Em dic Clàudia Sànchez i actualment faig 2n de BAT Científic a l'INS Vilablareix. Els meus amics diuen que sóc molt extravertida tot i que jo penso que sóc força tímida. M'agrada molt xerrar, les mates, sortir de festa amb els amics i jugar a futbol.

Ara mateix no  què estudiaré l'any que ve però m'estic plantejant estudiar Química a la UdG.

Picture of Ingrid Pascual LOpez
Re: Salutació inicial
by Ingrid Pascual LOpez - Wednesday, 7 November 2018, 10:33 PM
 

Hola, em dic Ingrid Pascual i faig 2n de Batxillerat científic a l'Instiut de Vilablareix. L'any que ve vull estudiar alguna carrera o cicle relacionat amb la salut. El que més m'agrada  és quedar amb els amics.

Picture of Andrea Isamar Ferrera Sabillón
Re: Salutació inicial
by Andrea Isamar Ferrera Sabillón - Wednesday, 7 November 2018, 11:10 PM
 
Hola, bona nit, em dic Andrea Ferrera. Actualment soc alumne de segon de batxillerat, de modalitat científic tecnològic, de l’Institut de Cassà de la Selva. En el futur m’agradaria estudiar enginyeria industrial i idiomes. D’altra banda les mueves aficions son llegir i veure sèries.
Picture of jofi garcia
Re: Salutació inicial
by jofi garcia - Thursday, 8 November 2018, 11:48 AM
 


Hola! Em dic Jofi, vaig al INS de Cassà de la Selva i estic fent segon de batxillerat social. <3 :)

Picture of imma touray
Re: Salutació inicial
by imma touray - Thursday, 8 November 2018, 8:56 PM
 

Hola em dic Imma Touray i actualment estic fent 2n de BAT a Cassà de la selva i faig ciéncies socials.

Moltes gràcies!

Picture of Manar Zadakht
Re: Salutació inicial
by Manar Zadakht - Tuesday, 13 November 2018, 1:21 AM
 

Hola, em dic Manar i actualment estic estudiant 2n de BAT humanístic a l'institut de Cassà de la Selva, tinc clar que en un futur vull ser traductora i interprete de llengües estrangeras. Espero disfrutar molt d'aquesta jornada.

Fins aviat!

Picture of Eloi Momotar Salvat Alcazar
Re: Salutació inicial
by Eloi Momotar Salvat Alcazar - Thursday, 8 November 2018, 4:09 PM
 

Hola, el meu nom és Eloi Momotar Salvat Alcazar pero la gent em diu Momo. Sóc de Cassà de la Selva i estic fent el 2n curs del batxillerat tecnològic. M'agrada molt qüestionar-me les coses i crec que això és una qualitat bona per a filosofar. He decidit anar a aquesta jornada més que per filosofar, per conèixer gent nova i espero que les ganes siguin mútues. El meu perfil d'instagram és @big.momo_ per si algu vol saber més de mi.

Picture of Eduard Fàbregas Gómez
Re: Salutació inicial
by Eduard Fàbregas Gómez - Thursday, 8 November 2018, 5:07 PM
 

Hola a tots i a totes, em dic Eduard Fàbregas i estic cursant 2n de batxillerat científic a l'institut de Vilablareix.

Per enllestir la presentació vull afegir que m'agraden els videojocs, practicar esport com basquet o futbol i el cinema.

Picture of Alba Díaz Rodríguez
Re: Salutació inicial
by Alba Díaz Rodríguez - Thursday, 8 November 2018, 6:10 PM
 

Hola! Em dic Alba Díaz i actualment estic fent segon de batxillerat de modalitat científica al INS Vilablareix.

Em fascina tot el que és estar en un laboratori. Per tant, de cares a l'any que ve m'agradaria cursar un cicle superior de diagnòstic clínic i biomèdic al Xifra. 

El que més m'agrada fer és quedar amb els amics però també escoltar música i mirar alguna sèrie. 

 

 

Picture of Laia Vidal Duran
Re: Salutació inicial
by Laia Vidal Duran - Thursday, 8 November 2018, 6:17 PM
 

Hola, sóc la Laia Vidal de l'institut de Cassà de la Selva i estic estudiant el batxillerat social. Encara no sé què fer de cara al futur. 

Picture of Ainhoa Oberlin
Re: Salutació inicial
by Ainhoa Oberlin - Thursday, 15 November 2018, 9:47 PM
 

Hola em dic Ainhoa Oberlin i estic fent el batxillerat social a l'Institut de Vilablareix. I encara no tinc clar que estudiar en un futur

Picture of Sandra Molina Palom
Re: Salutació inicial
by Sandra Molina Palom - Thursday, 15 November 2018, 9:57 PM
 

Hola, em dic Sandra Molina i estic fent de 2n de batxillerat científic a l'Institut de Vilablareix. Encara no tinc clar que m'agradaria estudiar en un futur. 

Picture of Júlia Cané
Re: Salutació inicial
by Júlia Cané - Thursday, 15 November 2018, 10:32 PM
 

Hola em dic Júlia Cané i estic fent 2n de batxillerat científic a l'institut de Vilablareix. Encara no sé que estudiaré en un futur.

Picture of Raquel Barceló i López
Re: Salutació inicial
by Raquel Barceló i López - Thursday, 8 November 2018, 7:20 PM
 

Hola, sóc la Raquel Barceló i faig 2n de batxillerat tecnològic a l'INS Vilablareix. D'aquí a uns anys vull ser bombera. M'encanta l'esport en general, però sobretot el futbol i l'esquí.

Picture of Júlia Fuentes
Re: Salutació inicial
by Júlia Fuentes - Thursday, 8 November 2018, 8:05 PM
 

Hola a tots i totes! Em dic Júlia Fuentes i estudio a l'INS Cassà de la Selva 2n de batxillerat científic. M'encanta la música i toco, o intento tocar, el piano :)

Picture of Abigail Gómez Urrutia
Re: Salutació inicial
by Abigail Gómez Urrutia - Thursday, 8 November 2018, 9:23 PM
 

Hola! Em dic Abigail Gómez i estic fent 2n Batxillerat a l'INS Santa Eugènia, quan acabi batx m'agradaria estudiar el doble grau de Dret i Ciències polítiques. 

 

Picture of Blanca Fernandez Guindo
Re: Salutació inicial
by Blanca Fernandez Guindo - Thursday, 8 November 2018, 9:58 PM
 

Hola, em dic Blanca Fernandez i faig 2n de Batxillerat científic a l'Institut de Vilablareix. L'any que ve m'agradaria estudiar CAFE o fisioteràpia. M'agrada molt la gimnàstica rítmica i mirar sèries. 

Picture of Míriam Llamas Chicano
Re: Salutació inicial
by Míriam Llamas Chicano - Thursday, 8 November 2018, 11:25 PM
 

Hola a tothom,

Em dic Míriam Llamas i actualment estic cursant 2n de Batxillerat de la modalitat científica a l'INS Vilablareix. Tot i que vull estudiar Medicina també m'apasiona l'estudi de la ment, és a dir, la Psicologia i qüestionar-me les coses.

M'agrada fer el boig amb els amics, els videojocs, llegir, el cinema i viatjar. 

Picture of Esther Zúñiga
Re: Salutació inicial
by Esther Zúñiga - Friday, 9 November 2018, 5:40 PM
 
Hola! Soc l'Esther Zúñiga, faig segon de BAT i tinc moles ganes d'anar a les jornades de filosofia.
Picture of Clàudia Hernàndez Surós
Re: Salutació inicial
by Clàudia Hernàndez Surós - Friday, 9 November 2018, 7:48 PM
 

Hola em dic Clàudia Hernández Surós tinc 16 anys i estic cursant el batxillerat social a l'nstitud de Cassà de la Selva. En un futur m'agradaria estudiar interpretació per poder dedicar-me al món de l'espectacle, si això no fos possible faria dissenys gràfic.

 

Picture of Xènia Enrique Xuclà
Re: Salutació inicial
by Xènia Enrique Xuclà - Friday, 9 November 2018, 8:35 PM
 

Hola!!

Em dic Xènia Enrique Xuclà i estic fent 2n de Batxillerat Científic a l'INS Vilablareix. Em considero una noia bastant tímida i responsable. Les meves aficions són la música i el patinatge, tot i que també m'agrada passar el màxim de temps possible amb els meus amics. 

M'agrada molt tota la branca de la salut i l'esport, per això m'estic plantejant fer Fisioteràpia però no ho tinc clar perquè també m'agradaria estudiar Química Analítica.

Picture of Eduard Carreras Vàzquez
Re: Salutació inicial
by Eduard Carreras Vàzquez - Saturday, 10 November 2018, 1:23 PM
 

Hola, sóc l'Eduard Carreras Vàzquez i estic cursant el batxillerat social a l'INS Vilablareix. En un futur m'agradaria fer una carrera relacionada amb les ciències socials i jurídiques, però no ho tinc del tot clar.

Picture of Francesc Ferragutcasas Salicrú
Re: Salutació inicial
by Francesc Ferragutcasas Salicrú - Saturday, 10 November 2018, 10:34 PM
 

Hola a tots!

Sóc en Francesc Ferragutcasas i estic estudiant el batxillerat tecnològic a l'institut de Vilablareix. L'any que ve m'agradaria estudiar Física o Enginyeria Industrial. M'agrada molt escoltar música, tocar la guitarra i anar amb bici de muntanya.

 

Picture of Oriol Vinyoles Torrent
Re: Salutació inicial
by Oriol Vinyoles Torrent - Sunday, 11 November 2018, 1:00 PM
 

Hola, sóc l'Oriol Vinyoles tinc 17 anys i estic estudiant 2n de batxillerat a l'institut de Vilablareix. En un futur m'agradaria estudiar el doble grau en Economia i ADE a la Universitat de Girona. M'agrada molt l'esport, sobretot el bàsquet, i també la música, principalment tocar la guitarra elèctrica.

Gràcies i fins aviat!

Picture of Arnau Toledo Ausellé
Re: Salutació inicial
by Arnau Toledo Ausellé - Sunday, 11 November 2018, 4:56 PM
 

Hola, sóc l'Arnau Toledo Ausellé i estic cursant segon de batxillerat a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès. Estic fent el batxillerat tecnològic, tot i això, crec que la filosofia és molt important. Espero que a la jornada de la filosofia d'aquest any puguem disfrutar molt, i conèixer tanta gent com l'any passat. Estic segur que serà un plaer.

Picture of Natàlia Jiménez
Re: Salutació inicial
by Natàlia Jiménez - Sunday, 11 November 2018, 11:12 PM
 

Hola!! Em dic Natàlia, sóc de l'Institut de Vilablareix i curso 2n de Batxillerat social. No tinc clar a que em vull dedicar en un futur, però em crida bastant l'atenció la carrera d'audiovisuals o alguna relacionada amb aquest àmbit. M'apassiona mirar sèries i quan tinc temps, m'agrada quedar amb els amics. 

Picture of Sergi Blanquera Martin
Re: Salutació inicial
by Sergi Blanquera Martin - Monday, 12 November 2018, 5:00 PM
 

Hola em dic Sergi Blanquera i estic cursant el 2n de Batxillerat a Cassà de la Selva. M'interessa l'economia i l'arquitectura.

Picture of Marc Pavia Cabarrocas
Hola bones,
by Marc Pavia Cabarrocas - Monday, 12 November 2018, 5:39 PM
 

Sóc en Marc Pavia. Estic estudiant el bat Social al Ins Cassà. Crec que aquesta sortida serà interessant i podrè coneixer gent nova. Pd: soc molt baixet

Picture of Oscar Maso Lopez
Re: Salutació inicial
by Oscar Maso Lopez - Monday, 12 November 2018, 6:23 PM
 

Hola, em dic Oscar Maso Lopez i faig 2n de Batxillerat Tecnològic a l'institut de Vilablareix. M'agradaria estudiar un grau en enginyeria mecànica a la UDG. Les meves aficions són jugar a basquet i quedar amb els amics. 

Picture of Joaquim Bofill Buixeda
Re: Salutació inicial
by Joaquim Bofill Buixeda - Monday, 12 November 2018, 11:20 PM
 

Hola em dic Joaquim Bofill i estudio 2n de BAT social a l'Instiut de Cassà de la Selva. M'agraden els animals, la natura i el fitness. Estic inteessat en política i dret. Espero que tots plegats puguem passar una bona estona junts. Fins aviat!

Picture of Anna Fusté Labaila
Re: Salutació inicial
by Anna Fusté Labaila - Tuesday, 13 November 2018, 4:55 PM
 

El meu nom és Anna Fusté i estic fent el segon curs del batxillerat social a l'Institut de Vilablareix. La meva gran passió és la música i, de fet, m'agradaria poder-m'hi dedicar professionalment, ja sigui a través de la docència, la divulgació o la interpretació. Així doncs, l'any que ve m'agradaria estudiar musicologia. 

Picture of Guillem Casadevall
Re: Salutació inicial
by Guillem Casadevall - Tuesday, 13 November 2018, 6:46 PM
 

Bones, sóc en Guillem Casadevall, un alumne de l'INS de Cassà de la Selva. Estic fent 2n de Batxillerat, exactament la modalitat de ciències socials. 

Picture of Gal·la Hugas Ferrando
Re: Salutació inicial
by Gal·la Hugas Ferrando - Tuesday, 13 November 2018, 7:32 PM
 

Hola sóc la Gal·la Hugas i estic cursant segon de batxillerat (humanístic) a l'Institut Ins Vilablareix.

Picture of Paula Jiménez Nieto
Re: Salutació inicial
by Paula Jiménez Nieto - Tuesday, 13 November 2018, 10:44 PM
 

Hola em dic Paula Jiménez i actualment estic fent el batxillerat social a l'Institut de Vilablareix. En un futur m'agradaria estudiar audiovisuals i multimèdia.

Picture of Sara Prieto Salarichs
Re: Salutació inicial
by Sara Prieto Salarichs - Wednesday, 14 November 2018, 5:00 PM
 

Hola, el meu nom és Sara Prieto i actualmet estic cursant 2n de Batxillerat Científic a l'institut Rafael Campalans d'Anglès. En un futur m'agradaria estudiar psicologia, però no ho tinc del tot clar. Dins les meves aficions la més important és la música, m'encanta escoltar-la, tocar la guitarra i cantar, encara que no m'agrada fer-ho en públic.

Picture of Alba Estrada Meléndez
Re: Salutació inicial
by Alba Estrada Meléndez - Thursday, 15 November 2018, 12:09 AM
 

Hola a tothom,

Em dic Alba Estrada Meléndez i estic cursant 2n de Batxillerat de la modalitat del social a l'Institut Rafael Campalans d'Anglès.

M'agrada llegir, escoltar música i sortir amb els amics.

 

Fins aviat!

Picture of oriol llauger callejon
Re: Salutació inicial
by oriol llauger callejon - Thursday, 15 November 2018, 9:52 AM
 
Hola, sóc l’Oriol Llauger, alumne de 2n del Batxillerat Social del Carles Rahola, espero que aquesta jornada de filosofia sigui molt interessant, la meva passió és el futbol.
Picture of guillem serrra
Re: Salutació inicial
by guillem serrra - Thursday, 15 November 2018, 5:38 PM
 

Hola hem dic Guillem i sóc de l'institut de Vilablareix, faig el batxillerat tecnològic .

Picture of Edgar Sais Hortensi
Re: Salutació inicial
by Edgar Sais Hortensi - Sunday, 18 November 2018, 4:07 PM
 

Hola sóc l'Edgar Sais Hortensi tinc 16 anys i actualment estic estudiant  2n de Batxillerat Humanístic a l'Institut de Vilablareix. Encara no tinc clar quins estudis posteriors realitzaré , però em crida l'atenció la branca de dret. Les meves aficions són el futbol i la  formula 1.

Picture of Bianca Hirjaba
Re: Salutació inicial
by Bianca Hirjaba - Monday, 19 November 2018, 7:30 PM
 

Em dic Bianca Maria Hirjaba i sóc alumne de l'institut Cassa de la Selva . Actualment estic cursant segon de batxillerat, modelitat social.

Picture of Anna Gómez Collado
Re: Salutació inicial
by Anna Gómez Collado - Monday, 19 November 2018, 7:46 PM
 

Hola em dic Anna Gómez i sóc una alumna De l'Ins Cassà.

Actualment estic fent el segon de batxillerat social i un cop acabat m'agradaria fer la doble titulació de dret i ad.

Ens veiem aviat!!

Picture of Jan Poch Praderas
Re: Salutació inicial
by Jan Poch Praderas - Tuesday, 20 November 2018, 11:07 AM
 
Bones jo soc en Jan Poch. M’encanta el bàsquet ja que tota la meva família s’hi dedica. He viscut tres anys a Andalusia, 2 a València i un a Japó, una experiència inolvidable. Estic molt impacient per començar el nou curs de filosofia amb un professor com deu mana.
Picture of Anano Bakradze
Re: Salutació inicial
by Anano Bakradze - Tuesday, 20 November 2018, 5:07 PM
 
Hola. Em dic Anano i vaig a l’institut Carles Rahola.
Picture of Eduard Cebrià
Re: Salutació inicial
by Eduard Cebrià - Tuesday, 20 November 2018, 10:59 PM
 

Hola em dic Eduard Cebrià i estic estudiant el 2n de Batxillerat al INS Cassà. M'agrada l'esport i la filosofia.

Picture of Andrea Mas Frigola
Re: Salutació inicial
by Andrea Mas Frigola - Friday, 23 November 2018, 11:29 AM
 

Hola, em dic Andrea, estic estudiant segon de batxillerat a l'Institut Carles Rhola. Quan acavi batxillertat m'agradaria fer un grau superior d'auxiliar de veterinaria i la meva afició es l'hípica.

Picture of Maria Garrigolas Ledo
Re: Salutació inicial
by Maria Garrigolas Ledo - Saturday, 24 November 2018, 1:47 AM
 
Hola em dic Maria Garrigolas i estic cursant el batxillerat tecnològic a l'institut de Vilablareix.
Picture of Martina González Ventura
Re: Salutació inicial
by Martina González Ventura - Wednesday, 28 November 2018, 5:31 PM
 

Hola, el meu nom és Martina Gonzàlez Ventura i sóc alumne de 2n de Batxillerat a l'Institut Santa Eugenia.

Picture of Pol Jaime
Re: Salutacio inicial.
by Pol Jaime - Friday, 30 November 2018, 11:56 AM
 

Hola hem dic Pol i estudio 2nBat social/humanistic al INS Narcis Xifra. 

Picture of Roberto Lopez Balbin
Re: Salutació inicial
by Roberto Lopez Balbin - Friday, 30 November 2018, 12:05 PM
 

Hola!! em dic Roberto Lopez de 2n de Batxillerat social del IES Narcís Xifra i Masmitjà. Quan acabi no sé qué faré, no tinc cap idea. Fins aviat!

Picture of Naiara Urdiales Morcillo
Re: Salutació inicial
by Naiara Urdiales Morcillo - Friday, 30 November 2018, 12:06 PM
 

Hola! Em dic Naiara Urdiales i estic estudiant 2n de Batxillerat a l'institut IES NARCÍS XIFRA, quan acabi m'agradaria estudiar Educació Infantil. La meva aficció es jugar a bàsquet. FINS AVIAT!

Picture of Pau Bota Puigdevall
Re: Salutació inicial
by Pau Bota Puigdevall - Saturday, 1 December 2018, 11:21 AM
 

Hola hem dic Pau Bota  i curso  el segon de batxillerat social a l' institut de Vilablareix. Les meves aficions son l'esport i viatjar.

Picture of Valenti Ferran
Re: Salutació inicial
by Valenti Ferran - Saturday, 1 December 2018, 11:42 AM
 

Hola em dic Valentí Ferran, vaig a l'INS Vilablareix i faig el batxillerat tecnològic.

Picture of Marc Horno
Re: Salutació inicial
by Marc Horno - Sunday, 2 December 2018, 12:57 PM
 

Hola, em dic Marc Horno i estic estudiant el 2n de batxillerat social a l'INS vilablareix.

Picture of irene garcia
Re: Salutació inicial
by irene garcia - Sunday, 2 December 2018, 3:56 PM
 
Hola hem dic Irene garcia, actualment estic cursants segon de batxillerat humanistic a l’institut Carles Rahola. En un futur vui ser professora d’infantil, ja que m’apasionen els nens. En el meu temps lliure m’encanta dibuixar, pintar, cantar i fer manualitats. Ens veiem aviat
Picture of Biel Bosch Berga
Re: Salutació inicial
by Biel Bosch Berga - Sunday, 2 December 2018, 8:32 PM
 

Hola hem dic Biel Bosch i estudio 2nBat social al INS de Cassà de la Selva. Ens veiem aviat

Picture of Musa Drammeh
Re: Salutació inicial
by Musa Drammeh - Monday, 3 December 2018, 4:02 PM
 

Bones, em dic Musa Drammeh i actualment estic cursant 2n de BAT social al institut de Cassà, fins aviat.

Picture of Genís Martí Casado
Re: Salutació inicial
by Genís Martí Casado - Tuesday, 4 December 2018, 6:04 PM
 

Bones, soc en Genís Martí i actualment estic cursant segon de bat cientific a l'institut Carles Rahola. No m'agrada gens estudiar però si que m'agrada pensar i fer esport (concretament btt o bicleta de muntanya).

Picture of joan segura kliass
Re: Salutació inicial
by joan segura kliass - Thursday, 6 December 2018, 6:41 PM
 

Hola! Em dic Joan Segura i estic estudiant batxillerat social a l'Institut Carles Rahola de Girona. Després de batxillerat m'agradaria estudiar comunicació audiovisual i multimèdia. Fins aviat!

Picture of Celene Arteaga Fuentes
Re: Salutació inicial
by Celene Arteaga Fuentes - Thursday, 6 December 2018, 7:21 PM
 

Bones, em dic Celene Arteaga i estic estudiant 2n de Batxillerat cientíc a l'institut Carles Rahola. En un futur m'agradaria ser infermera i espero complir el meu objectiu. El meu hobbie és la fotografia, m'agrada la música, dibuixar, escriure, etc. Ens veiem aviat!

Picture of Pau Freire Cigliuti
Re: Salutació inicial
by Pau Freire Cigliuti - Tuesday, 11 December 2018, 5:16 PM
 

Hola! Em dic Pau Freire, faig 2n de Batxillerat a l'Ies Carles Rahola, i actualment estic fent el batxillerat tecnològic. M'agrada molt el món del motor i les carreres, i en un futur m'agradaria arribar a treballar de mecànic o enginyer en alguna categroría de competició d'alt nivell, tot i això, encara no sé que vull estudiar. En el meu temps lliure, al igual que tots, m'agrada sortir amb els amics i familia, anar a correr, i fer ciclisme de tant en tant.

Ens veiem aviat!

Picture of Àlex Cabarrocas
Re: Salutació inicial
by Àlex Cabarrocas - Tuesday, 11 December 2018, 6:26 PM
 

Hola, em dic Àlex Cabarrocas i curso 2n de BAT a l'INS Vilablareix.

Picture of Amber Tomàs
Re: Salutació inicial
by Amber Tomàs - Monday, 17 December 2018, 4:11 PM
 

Hola, em dic Amber Tomàs i estic estudiant el Batxillerat social a l'institut IES Rafael Campalans d'Anglès. 

En un futur encara no sé ben bé el que m'agradaria estudiar, però seria fantàstic poder viatjar tot el possible.