Els humans

Els humans

per djouba sangare -
Nombre de respostes: 8

Algú creu que els sentiments ens fan humans? Si és aixi a Donald Trump el considereu humà??

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Sehaam Khorurouch -

Odi s'ha de dir que també és un sentiment, aixì doncs, Donald Trump és humà!

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Estel Turon Pulido -

Clarament, els sentiments ens fan ser humans. Ens diferencien de la resta d'éssers vius i, no fa falta afegir que, de les màquines també.
No es pot negar que els animals experimenten emocions, ja que aquesta part del cervell que les controla la tenim nosaltres i també els animals, però si parlem de sentiments és diferent.
Sentiment i emoció no són paraules tan sinònimes com pensem. Si concretem, el sentiment és la consciència de tenir una emoció i això els animals no ho tenen. Per tant, pràcticament, el que ens fa humans és la consciència de les nostres emocions (que serien els sentiments), les nostres accions i, lògicament, la consciència de vida.
Com ja s'ha dit abans, Trump és humà tant si ens agrada com si no.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Ouidad Haidour -

Sí, els sentiments són un dels elements que ens caracteritzen com  a huamans,  dins els sentiments no nomès hi ha aquells sentimens bons sinó també aquells sentiments dolents i un d'ells es l'ODI, i com sabem Donald Trump és una persona que odia, i per la meva opinio aquest home té més sentiments dolents que bons.

Aixi que si, Donald Trup també és humà.

 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Sergi Domínguez Gispert -

Per la meva part els sentiments ens fan humans clarament, però Donal Trump també és humà tot i que nosaltres en aquest tipus de context diem que no té sentiments. Aquesta frase significa en aquest context que els seus sentiments no són positius però tothom vulgui o no té sentiments positius o negatius, però els té.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Eva Quer Riera -

Des del meu punt de vista, els sentiments són una de les característiques que ens fa humans, però no és la única. 

Els humans no ens podem distingir dels animals només pel fet de tenir sentiments. Hi ha altres característiques com la raó, la capacitat de discutir, debatir, expresar una opinió...

També penso, com han dit altres companys, que igual que no ho sembli, Donald Trump té sentiments, l'odi és un exemple d'aquests. 

Donald Trump és humà com tots nosaltres perquè compleix les característiques que tenim els humans, amb els sentiments inclosos. 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Rachida Zerouali -

És clar que Donald Trump és humà perquè també té sentiments. A més, nosaltres no el coneixem, només el veiem a la televisió i no podem saber realment si és un home feliç o només ho aparenta. I si penses que no és humà perquè transmet molt d'odi, hauries de saber que l'odi també és un sentiment.