Professorat

Professorat

per Adán Estrada Meléndez -
Nombre de respostes: 1

Si us preguntesin: Has tingut mai algún professor/a que no t'agradés? Segurament tots dirieu que si, en part es normal, sóm persones i tenim les nostres diferències, per tant es lógic que trobem més agradables alguns professors que d'altres, però, també hi han casos que s'arriba a un punt, que l'alumne perd l'interés per la màteria i fins hi tot, pot arribar a sentir tant malestar que provoqui menys atenció a les clases en general, pot ser degut per moltes causes; Per què el professor ha patit algún problema personal i s'ha vist reflexat en les clases, perquè l'alumne no té una bona actitud i es produeix tensions entre professor i alumne, etc.

Creieu doncs, que el problema es degut a que sóm persones i per tant hi ha diferències entre nosaltres o bé es tracta d'un assumpte més important, el qual sería que no hi ha una bona selecció de qui pot impartir clases i de qui no, o si més no, que no hi ha un bon seguiment del professorat? 

En resposta a Adán Estrada Meléndez

Re: Professorat

per Aleix Hortelano Riu -

Bones Adán,

responent la pregunta que has citat, breument, en la meva visió no crec amb què hi hagi mals seguiments del professorat; per la primera i principal raó, que tota persona té aspectes positius i negatius, i per llei de vida no totes les persones es cohesionen de forma positiva. Quan no hi ha una bona relació entre professor/a i alumne/a, com bé has dit a la introducció, és perquè ningú és igual i dit de mala manera,els caràcters xoquen.

En definitiva, però, penso que tant si hi ha bona relació, com mala relació, intermitja, sigui la relació que sigui, de tot els petits detalls que ens dóna la vida i les persones, sempre, sempre és sempre, n'aprenem, el que en podem anomenar lliçó de vida.