Assesinat a Sarajevo

Assesinat a Sarajevo

per Maryem Ben Amar -
Nombre de respostes: 5

Creieu que l'assesinat que va haber a Sarajevo va ser tot planejat per començar la guerra o va ser un fet inesperat i va provocar una catastrofe?

En resposta a Maryem Ben Amar

Re: Assesinat a Sarajevo

per Laura Sánchez Álvarez -

El que tenim clar, és que va ser motiu suficient perquè acabes en la primera guerra mundial, cosa que porta a la confusió si hi habia algún motiu per planejar-ho d'aquesta manera per desenvocar en la guerra i per recuperar el que havien perdut.

Però en la meva opinió va ser un fet no planejat, que va desenvopar en una catastrofe que ja arrastrava odi i ressentiment. 

En resposta a Maryem Ben Amar

Re: Assesinat a Sarajevo

per Didac Pla -

Jo penso igual que en Sergi Artigas. Crec que quan va fer l’assassinat ja sabien que hi hauria una guerra, però crec que no es pensaven que arribes a ser tant gran com va acabar sent.

En resposta a Maryem Ben Amar

Re: Assesinat a Sarajevo

per Júlia Casals Cullell -

Jo crec que no ho van fer perquè la guerra comences, sinó que no havien arribat a pensar que aquest fet succeiria, però sí que pot ser un dels motius perquè la guerra es desencadenes.

Tot i que també crec que potser en algun moment van arribar a pensar que aquest fet faria una guerra comences, però com en Sergi Artigas i en Dídac Pla han dit no van pensar que es podria expandir tant i arribar a ser mundial.

En resposta a Maryem Ben Amar

Re: Assesinat a Sarajevo

per aisatu touray jaiteh -

l' assassinat si va ser planejat, des del meu punt de vista, el que si va ser inesperat es que en una setmana tota Europa entrés en guerra, a més crec que han donat com a detonant de la primera guerra aquest atemptat ,però realment els països ja volien entrar en guerra, esperaven una justificació per tal de començar... amb assassinats o no ...