Els humans

Els humans

per djouba sangare -
Nombre de respostes: 12

Algú creu que els sentiments ens fan humans? Si és aixi a Donald Trump el considereu humà??

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Ruben Martin -

La pregunta que has fet no té gaire sentit ja que si el fet de tenir sentiment clarament és un factor que ens fa humans, Donald Trump té sentiments, encara que aquests no siguin els acceptats per la majoria social però de tenir sí que en té! 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Cristina Masachs -

El que els humans ens fa especials, son els sentiments, les emocions, una màquina no té aquestes capacitats, per tant els sentiments ens fan humans. Donald Trump és un humà.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Eva Torrent Mas -

Estic d'acord amb el que han opinat els meus companys. Penso que tenir sentiments és quelcom que tots els humans tenen, llavors Donald Trump és humà i per tant, té sentiments. Podries caracteritzar-lo com a un home poc sentimental, o això és el que vol mostrar del seu caràcter, però de totes formes té sentiments.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Anna Cubarsí Miquel -

Des del meu punt de vista, crec que tots els humans tenim sentiments i evidentment que Donald Trump en té perquè és humà, però cada persona té la seva manera de mostrar-los i ho hem de respectar. D’altra banda, no només tenim sentiments els humans sinó que també en tenen els animals i els humans no els mostrem igual que els animals i viceversa. 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Carla Pagès -

D'acord amb les opinions dels meus companys, tot humà té sentiments i per tant Donald Trump també, encara que mostri un caràcter molt dur i no ho sembli. No tots mostrem els sentiments de la mateixa manera ja que ningú és igual. 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per ariadna puig -

Obviament que els sentiments ens fan humans. Una màquina, per exemple, mai tindrà sentiments per molt ràpida que sigui l'evolució de les tecnologies. Donald Trump clar que té sentiments però no tothom té la mateixa manera de pensar i per això, algunes persones pensen que no té setiments, ja que els expressa d'una forma potser diferent a altres. Cadascú té la seva manera de mostrar-los encara que sembli que no en tingui, si que en té.

En resposta a ariadna puig

Re: Els humans

per Paula Puig Prieto -

és evident que tots els humans en tenim i tothom els expressa d’una manera diferent incloent també a Donald Trump. Jo penso que ell mateix s’ha creat un personatge i és el que reflecteix de cara al públic.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Clàudia Hidalgo Rabionet -

En la meva opinió els sentiments són un tret característic de l'espècie humana, però no és l'únic. És a dir, els sentiments no són l'únic tret que ens fa humans, sinó que la capacitat de pensar, reflexionar i decidir per nosaltres mateixos què fer i en quin moment també són trets propis dels humans.

I quan a Donald Trump, perquè no se'l hauria de considerar humà? Perquè pensa d'una manera diferent a la de molts de nosaltres? Per com actua? Doncs bé, Donald Trump és humà i els sentiments que té són desconeguts, tot i que no cau dubte que en té.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Carla Luz Felip -

Des del meu punt de vista, tenir sentiments no és només una qualitat dels humans, tan els animals com els humans tenen sentiments. Per exemple, un gos pot estar trist o fins i tot, gelós.

Crec que el que en fa veritablament humans és parlar i viure en comunitat perquè gràcies a aquesta eina podem comunicar-nos i expressar els nostres pensaments d'una manera lògica i viure en comunitat ens proporciona aquesta qualitat de poder expressar-nos amb els altres. 

La veritat, Donald Trump li escassegen els sentiments i preté actuar abans de pensar pel bé de tothom.

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Ànnia Gonzàlez -

Considero que els sentiments i les emocions són un dels trets que ens caracteritza com humans, tot i això, no és l'únic.

Per tant, Donald Trump té sentiments, igual que totes les persones humanes. Tot i això cal tenir en compte que cadascú té una visió del món i de la vida diferent i és per això que actua d'una manera o bé d'una altre. Això, però,, no vol dir que no pugui sentir ni experimentar emocions perquè crec que és bastant evident que sí. 

En resposta a djouba sangare

Re: Els humans

per Tània Matas Mas -

Sí els sentiments ens fan humans, però hi ha altres coses que també, com per exemple la manera d'actuar de cada persona, cada persona és diferent i te una personalitat que ningú podrà copiar. 

Donald Trump evidentment te sentiments, potser la seva ideologia fa que ens distanciem del que ell pensa i creu o del que ens vol mostrar que pensa.