El vídeo que es va estrenar el dia 12 i les idees del prof. Del Pozo

El vídeo que es va estrenar el dia 12 i les idees del prof. Del Pozo

per Xavier Serra Besalú -
Nombre de respostes: 2

Quan vaig veure el vídeo fet per alumnes de l'Espriu de Salt (accessible aquí: https://vimeo.com/album/2572403/video/114192991), vaig pensar dues coses:

a) potser a altres Instituts heu fet - o fareu - un vídeo, un power point, fotos bones, etc. Podríem penjar-lo a aquet bloc Moodle? Escriviu a filogirona@gmail.ocm o envieu-lo per We transfer (https://www.wetransfer.com/)

b) al final, le sutopies són... possibles o impossibles? Esteu d'acord amb el prof. Del Pozo... Mireu, mireu el que diu!

 

En resposta a Xavier Serra Besalú

Re: El vídeo que es va estrenar el dia 12 i les idees del prof. Del Pozo

per Marcos Olivera Renilla -
A mi m'ha semblat interessant el que el profesor Del Pozo ha dit sobre la política i les utopies. El profesor comenta que no es pot considerar tots els projectes polítics com a utòpics, ja que només ho serien aquells que pretenen assolir una justicia plena i resoldre la totalitat dels problemas de la societat, i que les utopies serveixen d'inspiració per als projectes polítics. Però tot això ens deixa l'interrogant: mai aconseguirem una justicia prou "justa", la igualtat de drets, (o millor dit, la materialització d'aquests drets)? També estic d'acord amb el profesor en que la imaginació no està prou valorada, i que aquesta és imprescindible per plantejar el futur.
En resposta a Xavier Serra Besalú

Re: El vídeo que es va estrenar el dia 12 i les idees del prof. Del Pozo

per Afra Boix i Torrà -

Tal com es va dir a l'aula de música durant la Jornada de Filosofia, també s'ha de tenir en compte el passat per no cometre els mateixos errors, mantenir les bones accions i per tant, idear un futur millor.

Pel que fa a la imaginació, penso que és molt necessària i beneficiosa, perquè ens aporta una manera diferent de l'habitual d'enfocar i veure la realitat. Facilita la introducció de canvis de com encarem el futur.