L'aviació, una de les claus de la Gran Guerra ?

L'aviació, una de les claus de la Gran Guerra ?

per Jauad El Beghdadi -
Nombre de respostes: 4

Durant la Primera Guerra Mundial, la cursa d'armaments va arribar fins al mateix cel, amb la creació de nous tipus d'avions aptes per al combat, encara que  al principi eren una mica toscs. Al principi servien com a mitjà de reconeixement territorial. Poc a poc van començar a pujar armes a bord (pistoles o deixaven caure pedres de mida considerable). Finalment s'instal·laren metralladores. Aquest fet fou molt important ja que es revolucionà la guerra en els cels.

Quin dels bàndols creieu que se'n va beneficiar més de la innovació de l'aviació? 

Coneixeu pilots que han passat a la història gràcies a les seves accions?

En resposta a Jauad El Beghdadi

Re: L'aviació, una de les claus de la Gran Guerra ?

per Joan Moreno Carreras -

Realment, crec que tots dos bàndols es van beneficiar d'aquesta novetat, ja que tothom s'adonava dels avenços i els aplicava perquè per ells eren beneficiosos. Tot i així, no he estudiat aquest tema i, per tant, només estic donant una opinió.

Pel que fa al tema del pilot, sí, un molt conegut era "El Barón Rojo"

En resposta a Jauad El Beghdadi

Re: L'aviació, una de les claus de la Gran Guerra ?

per Jan Gasulla Rabionet -

En la Primera Guerra Mundial va ser la primera vegada que es van utilitzar els avions a gran escala. A causa de la baixa potència dels motors de l'època, la càrrega útil que podia ser transportada per un avió era extremadament limitada. Els aparells eren construïts a partir de fusta. Aquest equip rudimentari i la manca d'experiència dels enginyers aeronàutics van fer que aquest tipus d'aparells fossin estructuralment fràgils i no era estrany que es trenquessin durant el vol, especialment durant les violentes maniobres de combat. A causa d'aixó els dos bandols en van sortir tan beneficiats com perjudicats.

En resposta a Jauad El Beghdadi

Re: L'aviació, una de les claus de la Gran Guerra ?

per Danil Sidorov -

Vull afegir que l'aviació desde que va començar la guerra fins que va acabar va canviar moltíssim. Els avions que van fer servir a la Gran guerra van ser els precursors dels caçes i dels bombarders a la 2na guerra mundial afegint així moltes millores i ajudant a l'avenç tecnològic.