Les màquines acabaran tenint vida?

Re: Les màquines acabaran tenint vida?

per Jordi Pla Rodriguez -
Nombre de respostes: 0

Aquest tema que introdueixes sempre m'ha interessat molt. Sempre he pensat sobre que pasaria si les maquines tinguesin consciencia propia , Ja que els robots actuals ja tenen una inteligencia artificial i només els faltaria una conciencia, faltarien sentiments, actes reflexos, coses que son només son posibles per els humans.

El primer que he imaginat per que aixo sigui posible es connectar un cervell humà a una màquina, que seria una opciò semblant a la de Frankenstein com ja han esmentat. A més opino que si arribesin a crear un robot amb "vida" ( Que la expressió vida es la clau per parlar d'aquest tema) seria com el que ha descrit l'arnau, hauria de seguir les normes ja proposades.

finalment vull explicar perqué es important el concepte vida quan parlem sobre maquines, ja que el concepte vida que nosaltres coneixem estar relacionat amb els éssers viu. Per tant opino que si un robot aconseguis realment una inteligencia i sentiments com els humans no podriem considerar-la com una maquina amb vida sino una maquina que imita un ser viu pero no ho és.