Revolución manufacturera

Revolución manufacturera

per Raul Costa Piris -
Nombre de respostes: 2

La bicicleta fue uno de los inventos que empoderó a las mujeres, liberó a los pobres y dio inicio a una revolución manufacturera

Lallement patentó su rudimentaria invención, primeramente como velocípedo, sin frenos ni cadena. Aun así se observa el surgimiento de las bicicletas modernas. 

Incluso mujeres en vestido podían conducir estas bicicletas. Sin embargo, a Angeline Allen, no le resultó un cambio, ya que ella ya había luchado por la igualdad de la mujer.

Una revista sentenciaba: usó pantalones. Asimismo, la popular revista era encabezada por hombres y que además añadían: Allen es joven, bonita y divorciada.

En su momento, la bicicleta revolucionó y empoderó a las mujeres. Actualmente, las bicicletas son una maravillosa herramienta de desplazamiento alrededor del mundo.

¿Consideras que la bicicleta servirá de armamiento para afianzarnos en la revolución medioambiental que, urgentemente, necesitamos?

 

https://www.bbc.com/mundo/noticias-48124872 (ESTE LINK TE AYUDARÁ A COMPRENDER LA IMPORTANCIA DE LA BICICLETA)

 
En resposta a Raul Costa Piris

Re: Revolución manufacturera

per Marta Fanyanàs -

Sí, crec que promoure anar en bicicleta seria un bon aliat per a tothom per combatre el canvi climàtic que estem sofrint actualment i que si no fem res acabarà amb el nostre planeta. Alhora crec que si tothom ha d'anar amb bici, hi hauria d'haver més carrils bici a les ciutats, ja que ja n'hi han alguns però no a tots els carrers.

En resposta a Raul Costa Piris

Re: Revolución manufacturera

per Esther Fanyanàs -
Com has explicat molt bé, la bicicleta va ser de gran ajuda per la revolució manufacturera. Per tant, si la bicicleta ha empoderat una revolució, n’hi pot haver més. En la revolució mediambiental, la bicicleta serà una eina clau. Amb ella s’aconseguirà reduir la contaminació i promourà a la gent a fer exercici físic i mantenir un estat de vida sa, ja que és molt necessari i imprescindible.